YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
vds de halihazırda olan videolara logo kırpma falan yaptıramıyor muyuz yüklerkene ?

aynı soruyu soracaktım :D

kendi pcmizde ki videolara çerçeve ekleme, logo ekleme, kırpma işlemleri yapabiliyor muyuz?
ayrıca şuan da ünlem geçme aktif durumda mı ? masaüstündeki videolara da ünlem geçme uygulanabiliyor mu?

Evet yaptırılabiliyor, kırpma, kesme ve renk değişim vs. her türlü işlem vds den yapılıyor. Ben kullanıyorum.

Botu almak istiyorum 1 aylık yardımcı olabilecek varmı ?
Web sitemizden alım yapabilirsiniz anında aktif olur, diğer ödeme seçeneklerini kullanıp bildirim yaparsanız da aktif ederiz.

vds de halihazırda olan videolara logo kırpma falan yaptıramıyor muyuz yüklerkene ?
Şu an malesef bu özellik bulunmuyor ama en kısa sürede ekleyeceğim.

aynı soruyu soracaktım :D

kendi pcmizde ki videolara çerçeve ekleme, logo ekleme, kırpma işlemleri yapabiliyor muyuz?
ayrıca şuan da ünlem geçme aktif durumda mı ? masaüstündeki videolara da ünlem geçme uygulanabiliyor mu?
Yukarıda cevap verdim :)

An itibarı ile Reseller sunucumuzda hosting firma kaynaklı problem bulunmaktadır, YTPRO'ya erişim yoktur, sorun geçicidir.

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] hocam şu arkadaşları irdeleyin ellerini çabuk tutusnlar :)

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] tekrar mı gtti hocam?

Daha önce hiç masaüstü bot kullanmadım.. Kanal kapanma sıkıntısı yaşayan var mı bu botu kullanıpta para kazanması giden kanal kapanma sıkıntısı yaşayan var mı ? Ben bu botu kullanmıyorum ama dün mesela 12 ye yakın kanalım gitti benim..

Daha önce hiç masaüstü bot kullanmadım.. Kanal kapanma sıkıntısı yaşayan var mı bu botu kullanıpta para kazanması giden kanal kapanma sıkıntısı yaşayan var mı ? Ben bu botu kullanmıyorum ama dün mesela 12 ye yakın kanalım gitti benim..

Benim gitmedi hocam kanalları vds ile açın bot ile yükleyin kendi pcnizden açıp vdsden yükleme yapmayın

Benim gitmedi hocam kanalları vds ile açın bot ile yükleyin kendi pcnizden açıp vdsden yükleme yapmayın

Sadece ytpro mu kullanıyorsunuz peki siz birde vds ile açın demişsin kanalları vds ip sabit değil mi yani göze batma durumu olmayacak mı bu şekilde..

ytpro ve yutup.org kullanıyorum türkiyede açıp 2 dk sonra vdsde yükleme yapmak sakıncalı olarak görüyorum.

Anlıyorum o dediğinide sonuçta gün içerisinde yeri gelecek 5 tane mail açacağım ve hepsi aynı ipden açılmış olacak bu şekilde sorun olmayacak mı ?

Anlıyorum o dediğinide sonuçta gün içerisinde yeri gelecek 5 tane mail açacağım ve hepsi aynı ipden açılmış olacak bu şekilde sorun olmayacak mı ?

Tek mail çalışıyorum alt kanal şeklinde o yüzden bende sıkıntı olmuyor

vds olmadan kendi internet hızımız ile mi yükleme yapıyoruz

Arkadaşlar YT movies kategorisini kapatmış durumdadır, bu kategoriden yükleme yapılmıyor bilginize.
Son 1 ayda giden kategoriler:
Shows
Shortmov
Videoblog
Movies

Ve eklemek istiyorum %30 Kırpma ile ünlemleri doğal yolla bir çok kullanıcımız geçiliyor, çok fazla ünleme takılanlar deneyebilir.

Arkadaşlar YT movies kategorisini kapatmış durumdadır, bu kategoriden yükleme yapılmıyor bilginize.
Son 1 ayda giden kategoriler:
Shows
Shortmov
Videoblog
Movies

Ve eklemek istiyorum %30 Kırpma ile ünlemleri doğal yolla bir çok kullanıcımız geçiliyor, çok fazla ünleme takılanlar deneyebilir.

hocam katagoriler kısıtlanınca bizim ytproya ekleyeceğimiz kanallarda kısıtlanıyor aynı katagoriye iki kanal seçili olsa nasıl olur yoksa yapacak bişey yok mu kanala yüklemeleri yapıp iş bittikten sonra yenisini ekleyerek mi gitmek lazım

Kategori yerine hesap&kanal olarak çalışma sistemi getirmeyi planlıyorum, şu an en gelişmiş özgünleştirme sistemi üzerinde çalışmalar yapıyorum o bittikten sonra yazdığım sistemi getiricem inş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri