YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
ödeme bildirimi vs yaptım yaklaşık 1 saattir bekliyorum.

Edit: hala bekliyorum bir müşteri temsilcisi çalıştırmak bu kadar mı zor?

Son düzenleme:
Yeni güncelleme yayınlanmıştır. Hesap sistemine geçilmiştir, kanal çekmedeki oluşan problem giderilmiştir.
Hayırlı kazançlar.

Video yükleme sorunu

merhaba uzun süredir ytpro kullanıcısıyım fakat bugün video yükleme modülünün durum kısmında özgünleştiriliyor diye yazı cıkyor ve video yükleme yapmıyor yükleme işlemini 6 adet hesapta ayrı ayrı denememe ragmen sorun çözülmedi. Bu durumla karşılaşan yada durumu çözebilen var mı acaba kullandığım botu değiştirmek istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Görüştüm bekliyorim bbirdaha yazdığım da cvp alamadım

Yokmu bir öneri yada çözüm sunacak olan programı komple kaldırıp yeniden kurdum hala aynı

Yeni sürümle gelen özgünleştirme olayı süper olmuş, yüklediğim videolar kısa sürede çok hit alıyor fakat video indirme ve yükleme esnasında videoların çoğu listeden kayboluyor. Eksik indiriyor ve eksik yüklüyor.

merhaba

Yeni sürümle gelen özgünleştirme olayı süper olmuş, yüklediğim videolar kısa sürede çok hit alıyor fakat video indirme ve yükleme esnasında videoların çoğu listeden kayboluyor. Eksik indiriyor ve eksik yüklüyor.

Aynen öyle ama şuanda yüklemeyi komple kesti

Kayıp olma sorunu bana internet hızından dolayı dendi arkdaşlar szdede öyle olabilir

Bot yapımcısı şuanda forumda sanirkm ama bi açıklama yaparsa sevinirim

kanal çekim talebi veriyorum indirme modülünde videolar gözüküyor yükleme modülünü açıyorum hiç bir şey yok. dünde bi kaç kez aynı hatayı verdi ama şu an hiç yüklemiyor modül bomboş aynı sorunu mu yaşıyoruz

selam

kanal çekim talebi veriyorum indirme modülünde videolar gözüküyor yükleme modülünü açıyorum hiç bir şey yok. dünde bi kaç kez aynı hatayı verdi ama şu an hiç yüklemiyor modül bomboş aynı sorunu mu yaşıyoruz

Bu sorunu gün içinde bende yaşadım bir Kaç kere ama düzeldi şimdi videoları yüklemiyor programin ayarlar kısmından verileri sıfırlarsam iz ddüzelme ihtimali var ama benim yükleme sorunum düzelmesi bir türlü

Bunca zaman kullandım degistirmek istemiyorum ama bakalım hayırlısı

Bu sorunu gün içinde bende yaşadım bir Kaç kere ama düzeldi şimdi videoları yüklemiyor programin ayarlar kısmından verileri sıfırlarsam iz ddüzelme ihtimali var ama benim yükleme sorunum düzelmesi bir türlü

Yaklaşık yarım saattir bu dediğim olayı yaşıyorum bot kullanma konusunda çok teferruatlı bilgim yok, çok fazla kullanmıyorum zaten alayım 5 6 kanal çekeyim bırakayım dedim o da sorunlardan henüz 50 tane video anca çekebildim :D vds var zaten manuel yüklesem daha çok çekerdim :D

indirdigim videolar yükleme modülünde gözükmüyor

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] An itibariyle indirdiğim hiçbir videoyu yüklemiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri