Ytpro program hakkında

Rivaler

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba ytpro botuna neredeyse 2 haftadır giriş yapamıyorum hesap eklemeye tıkladığımda bu hatayla karşılaşıyorum
EE0LaD.png

sitelerine mesaj attım 1 hafta önc ehala geri dönüş yapmadılar
+ bu problem sadece bendemi var yoksa ortak bi sorunmu ?

proğramı çalıştırırken yönetici olarak çalıştırın?

wmware üzerine başka bir pc kurun orda deneyin net fremework veya yönetici izinleri ile alakalı durum

net f un son sürümünü indirdim düzeldi teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 20:25 ---------- Önceki Mesaj 20:21 ----------

ekstra olarak kullanmadığım günleri geri alma şansım var mıdır acaba ?

net f un son sürümünü indirdim düzeldi teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 20:25 ---------- Önceki Mesaj 20:21 ----------

ekstra olarak kullanmadığım günleri geri alma şansım var mıdır acaba ?
bak konuyu gorup girmeyenler yanlış anlıyor sen şuan botu kötülemiş oldun .. Yani karalama gibi oldu

güncelleme yaparsan düzelir sorunun ayrıca 1 hafta içinde birkezmi yazdın siteye? mutlaka dönüs yaparlardı gözden kacmıstır tekrar mesaj atın lütfen

başlık düzeltildi

Hocam kendisi ile irtibata geç arkadaşın o gönleri sana iade edecektir. Ayrıca bence yöneticiye konunun adını değiştirmesini ve konuyu kilitlemesini rica et çünkü bende kullanıyorum ytpro yu uzun zamandır pek bir sorun yaşamadım. Ama spam da pek kazandırmaz oldu onu da belirteyim. İyi çalışmalar.

Hocam kendisi ile irtibata geç arkadaşın o gönleri sana iade edecektir. Ayrıca bence yöneticiye konunun adını değiştirmesini ve konuyu kilitlemesini rica et çünkü bende kullanıyorum ytpro yu uzun zamandır pek bir sorun yaşamadım. Ama spam da pek kazandırmaz oldu onu da belirteyim. İyi çalışmalar.

programdan bende çok memnunum 1 aylık parasını 1 günde çıkartıyor zaten

Bu programin sahibini anlamiorum kucuk bi guncelleme yapsa herkes rahata erecek ama adam hic ilgilenmiyor ne mesajlara cevap veriyor ne baska bisi.

güncelleme yaparsan düzelir sorunun ayrıca 1 hafta içinde birkezmi yazdın siteye? mutlaka dönüs yaparlardı gözden kacmıstır tekrar mesaj atın lütfen

başlık düzeltildi

Hocam ytpro yönetimiyle bi alakanız varsa söyleyin bana bi dönüş yapsınlar o zaman.

Kaç haftadır mesaj atıyorum, sözde iade alacaklar. Tamam ödemeyi tarafımıza ulaşınca hesabınıza aktarıcaz dediler. Kaç gün geçti aradan hala cevap vermiyorlar.
Şikayet konusu açıcam az kaldı.

/////halledildi.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri