YTVDS.Com Uygun Fiyat / Hızlı Teslimat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaYZeRSoZe

Platin Üye
Web sitesi
www.ytpara.com

logo.png

Merhaba arkadaşlar çoktandır açmayı düşündüğüm YtVDS.Com an itibariyle yayın hayatına girmiştir. Herkese uygun ve ayrıca YTPara üyelerinin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceği paketler & istediğiniz özelliklere göre vds kurulumu sağlamaktayız. Sunucularımız lokasyon olarak İngiltere Redstation ve Fransa Ovh üzerindedir hız performans bakımından maksimum seviyededir. İlerleyen zamanlarda farklı lokasyonlarda hizmet sağlanacaktır.

İngiltere Lokasyon VDS Paketleri

STOK DURUMLARI
YTVDS-1: 3
YTVDS-2: 0
YTVDS-3: 0
YTVDS-4: 1
YTVDS-2Plus: 0
YTVDS-4Plus: 0

Fransa Lokasyon VDS Paketleri eklenmiştir

STOK DURUMLARI

YTVDS-FR1: 11
YTVDS-FR2: 8
YTVDS-FR4: 5
YTVDS-FR6=3

KOLAY YÖNETİM PANELİ

PkxKkQB.png

Skype-Mail-PM üzerinden her zaman ulaşabilirsiniz. LÜTFEN siparişlerinizde istediğiniz işletim sistemini belirtiniz., Kurulumlar gün içerisinde yapılır en hızlı şekilde teslim edilir daha fazla sorunuz için iletişime geçin, Konu altına sormak istediğiniz merak ettiğiniz yerler varsa yazabilirsiniz. Saygılarımızla YTVDS.Com

3BPqvwS.png
ytvds.com
qf6RUfr.png
[email protected]

Web: YTVDS.Com VDS, Vps, Dedicated Web Çözümleri - Ana Sayfa

Hayirli olsun. Fiyatlar guzel suan ki mevcutvdsm bitince vds 3u dusunuyorum almayi.tekrar hayirli olsun...

GT-P3100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun hocam yakın zamanda görüşmek üzere.
Edit
Vds'nin ses ayarları ile ilgili bir problem var mı rahatlıkla video düzenleme programlarını kullanabilir miyiz?

Hayırlı olsun mehmed fiyatlar gayet iyi yakın zamanda almayı düşünüyorum paket 4'ten yerimi ayır :)

hayırlı olsun hocam bildik arkadaşların böyle hizmetler yapması çok iyi oluyor bizim için ;)

Hayirli olsun. Fiyatlar guzel suan ki mevcutvdsm bitince vds 3u dusunuyorum almayi.tekrar hayirli olsun...

GT-P3100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı uğurlu olsun. Bol kazançlar hocam.
Hayırlı olsun hocam yakın zamanda görüşmek üzere.
Edit
Vds'nin ses ayarları ile ilgili bir problem var mı rahatlıkla video düzenleme programlarını kullanabilir miyiz?

Teşekkürler arkadaşlar her zaman beklerim :), ses video editleme işlemleri için ve render alıyorsanız windows 8.1 işletim sistemi tavsiye ederim rahatlıkla kullanabilirsiniz.

sağolasın yunus beklerim :)

Hayırlı olsun mehmed fiyatlar gayet iyi yakın zamanda almayı düşünüyorum paket 4'ten yerimi ayır :)
ayırdım ;)
hayırlı olsun hocam bildik arkadaşların böyle hizmetler yapması çok iyi oluyor bizim için ;)
teşekkür ederim.
deneme kullanabiliyormuyuz hocam

Skype ekleyin.

ustad isine karismak gibi olmasin muhakkak ki sen daha iyi bilirsin.sadece cahilden bir fikir olarak gor. forumda benim gibi tecrubesiz arkadaslar muhakkak vardir, o yuzden konuda ozelliklerini yazdigin vdsler ile neler yapilabilir,bu vdsleri kullanmanin artilari nelerdir gibi konulara da yer versen nasil olur? satislarini da hizlandiracagini dusunuyorum...

Hayırlı Olsun bol satışlar daimi server tedarikçim :D
her daim :)
Yakın zamanda görüşmek üzere hayırlı olsun :)
sağolasın her zaman görüşürüz ;)
Paket 4 satın alınmıştır. Hayırlı olsun

Teşekkürler hayırlı olsun bol kazançlar dilerim.

ustad isine karismak gibi olmasin muhakkak ki sen daha iyi bilirsin.sadece cahilden bir fikir olarak gor. forumda benim gibi tecrubesiz arkadaslar muhakkak vardir, o yuzden konuda ozelliklerini yazdigin vdsler ile neler yapilabilir,bu vdsleri kullanmanin artilari nelerdir gibi konulara da yer versen nasil olur? satislarini da hizlandiracagini dusunuyorum...

Estağfurullah haklısınız yakın zamanda bu eksiği kapatmak için kısa öz videolar çekicem, bu vdsler ile herşey yapılır en hızlı şekilde download-upload işlemleri mesela bu neden vds sorusunun cevabıydı ;) youtube üzerine çalışıyorsanız zaten evdeki internet ile bu mümkün değil, vds ile kendi pc'nizin donanımını ve internetini kullanmadan rahatlıkla vds'e uzak bağlantı yapıp kendi bilgisayarınız gibi kullanabilirsiniz. Vds'i daha iyi anlamanız için sanal pc konumdaki videoyu izmeninizi öneririm daha fazla sorunuz varsa aklınıza takılan skype ekleyin yardımcı olurum ;)

kardeşim vds ve vps senin benim evde kullandığımız bilgisayarlar gibi. şöyle düşün uzakta bir bilgisayarın var buna team wiver ile bağlanıyorsun işlerini yapıyorsun. mesela indirme yapıyorsun indirmeyi başlatıp kapatıyorsun o çalışmaya indirmeye devam ediyor. işin kısası kendine bilgisayar kiralıyorsun :) tabi interneti fiber olan bir bilgisayar :)

Bu arada hayırlı olsun bende kısa zamanda almayı düşünüyordum. fiyatlar uygun geldi sizden alacağım büyük ihtimalle :)

Hayırlı Olsun Mehmet kardeşim.Kendin gibi kaliteli bir hizmet sunacağından eminim.Rabbim yolunu açık eylesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri