YTVDS.Com Uygun Fiyat / Hızlı Teslimat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 adet YTVDS-2 Paketi alındı ve teslimat gayet hızlı bir şekilde gerçekleştirildi. sunucu hızı vs de gayet güzel tüm işlemlerimi halledebiliyorum, üniversite bilgisayarlarına 1000 çeker

2 adet paket 1 vds alındı makinalar gayet sağlam sağolsun hocamızda gayet yardımcı oluyor bi sıkıntı çıkınca herkese tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsınız :)

Paket 4 Satın alındı.Güvenli hızlı ve mükemmel teknik desteği için kendisine sonsuz teşekkürler

1 adet YTVDS-2 Paketi alındı ve teslimat gayet hızlı bir şekilde gerçekleştirildi. sunucu hızı vs de gayet güzel tüm işlemlerimi halledebiliyorum, üniversite bilgisayarlarına 1000 çeker

2 adet paket 1 vds alındı makinalar gayet sağlam sağolsun hocamızda gayet yardımcı oluyor bi sıkıntı çıkınca herkese tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsınız :)

Paket 4 Satın alındı.Güvenli hızlı ve mükemmel teknik desteği için kendisine sonsuz teşekkürler

Teşekkürler arkadaşlar hayırlı olsun.

ustad mesa kutun dolmus. paranı yardım haberin olsun 5 tl fazla yatırmak zorunda kaldım bir sonraki alısverişimizde 5 tl almazsın
yardımcı olduğun icin tesekkürler..

her daim :)

sağolasın her zaman görüşürüz ;)

Teşekkürler hayırlı olsun bol kazançlar dilerim.

Estağfurullah haklısınız yakın zamanda bu eksiği kapatmak için kısa öz videolar çekicem, bu vdsler ile herşey yapılır en hızlı şekilde download-upload işlemleri mesela bu neden vds sorusunun cevabıydı ;) youtube üzerine çalışıyorsanız zaten evdeki internet ile bu mümkün değil, vds ile kendi pc'nizin donanımını ve internetini kullanmadan rahatlıkla vds'e uzak bağlantı yapıp kendi bilgisayarınız gibi kullanabilirsiniz. Vds'i daha iyi anlamanız için sanal pc konumdaki videoyu izmeninizi öneririm daha fazla sorunuz varsa aklınıza takılan skype ekleyin yardımcı olurum ;)

Hayırlı satışlar dilerim

VDS ye bağlanırken kendi internetimizin kotasından gider yanlış anlama olmasın üstadım.

Tapatalk ile zor şartlar altında gönderildi.

Hayırlı satışlar dilerim

VDS ye bağlanırken kendi internetimizin kotasından gider yanlış anlama olmasın üstadım.

Tapatalk ile zor şartlar altında gönderildi.

Estağfurullah internet kotasından kullanmaz kastım up-down işlemleri yeri geliyor 100gb download yapılıyor vdsten bu kendı internetımız ile alakası yok, Harcanan kota sadece RDP bağlantısıdır yani tcp/udp protokoludür oda çok az kbler ile yani :)

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] hocam size r10'dan pm atmıştım bakabilirmisiniz rica etsem

2.paket alındı bakalım hayırlısı :)

logo.png

Merhaba arkadaşlar çoktandır açmayı düşündüğüm YtVDS.Com an itibariyle yayın hayatına girmiştir. Herkese uygun ve ayrıca YTPara üyelerinin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceği paketler & istediğiniz özelliklere göre vds kurulumu sağlamaktayız. Sunucumuz lokasyon olarak İngiltere Redstation üzerindedir hız performans bakımından maksimum seviyededir. İlerleyen zamanlarda farklı lokasyonlarda hizmet sağlanacaktır.

YTVDS-1 Paket

İşlemci: Xeon® E5-2430v2
Ram: 1 GB DDR3 RAM
Hdd: 100 GB SAS HDD
İp Adet: 1 Adet (arttırılabilir)
İşletim Sistemi: Windows 8.1 / Server 2012
Bağlantı: 1Gbps port
Aylık Trafik: Limitsiz
Lokasyon : İngiltere / Redstation

Aylık fiyat: 25 ₺ Satın al
Stok Durumu​
: 11

YTVDS-2 Paket

Ram: 2 GB DDR3 RAM
Hdd: 100 GB SAS HDD

Aylık fiyat: 30 ₺ Satın al
Stok Durumu​
: 10

YTVDS-3 Paket

Ram: 3 GB DDR3 RAM
Hdd: 200 GB SAS HDD

Aylık fiyat: 40 ₺ Satın al
Stok Durumu​
: 7

YTVDS-4 Paket

Ram: 4 GB DDR3 RAM
Hdd: 250 GB SAS HDD

Aylık fiyat: 50 ₺ Satın al
Stok Durumu​
: 7

Skype-Mail-PM üzerinden her zaman ulaşabilirsiniz. LÜTFEN siparişlerinizde istediğiniz işletim sistemini not düşün, Kurulumlar gün içerisinde yapılır en hızlı şekilde teslim edilir daha fazla sorunuz için iletişime geçin, Konu altına sormak istediğiniz merak ettiğiniz yerler varsa yazabilirsiniz. Saygılarımızla YTVDS.Com

3BPqvwS.png
ytvds.com
qf6RUfr.png
[email protected]

Web: YTVDS.Com VDS, Vps, Dedicated Web Çözümleri - Ana Sayfa

hocam skype alabilirmiyim..

skype ekledım acil beklıyorum inşallah hemen donersınız

Arkadaş beni tanımadığı halde güvendi hesabına eft yaptım ayın 2sıde anca hesabına gelıcek ama yınede sıkıntı yok dedi şuan kurulum yapılıyor tek kelimeyle mükemmel :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri