Yüklemeye Hazır "2D" 121 Animasyon ve Özel Thumbnail

• Kullanıcı Honos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

Honos

Kayıtlı Üye
Merhabalar, Youtube kanalımda yayınlamak için hazırladığım "Learn Colors" animasyonlarını toplu şekilde satmak istiyorum.
Geçen sene her kanala ayrı içerik girerek bir kaç kanal oluşturup şansımı arttırmayı düşünmüştüm. Daha sonra etkileşimi en yüksek olanla devam etmiştim. İşte bu kanallardan ilki için hazırlamış olduğum animasyon serisini satmak istiyorum. Sebebi ise videolarda logo gömülü olması nedeniyle şu an ilerlemekte olduğum kanala yükleme yapamıyorum. Var olan kanalla da uzun zamandır ilgilenemedim.

Videolar ile birlikte kanal için hazırlamış olduğum Logo+Kapak Fotoğrafını da vereceğim.

Bu arada her bir video için özel Thumbnail de bulunuyor.

121 Video + 121 Thumbnail
Video uzunlukları ~4:20​

Videolar; Birkaç animasyonun birleşiminden çoğaltılmıştır. (Örnek: 5 ayrı animasyondan 20 video)

Not: Videolar 2D olarak hazırlandığı için alan kişi logonun üzerini arkaplan rengine göre sansürleyebilir.

FİYAT 500 LİRA​

bVG518.jpg

Son düzenleme:
bu tarz renkler vs değiştirilerek çoğaltılan videolara da yasak geldi diye biliyorum o yüzden mi çoğaldı bu animasyon satışları?

Örnek videoyu görebilir miyim?

Örnek ve fiyat için pm atıldı.

fiyat pm alabilir miyim ?

Fiyat pm örnek video pm

fiyat ve örnek video pm

Örnek video ve fiyat pm

bu tarz renkler vs değiştirilerek çoğaltılan videolara da yasak geldi diye biliyorum o yüzden mi çoğaldı bu animasyon satışları?

Yasak ne zaman geldi hocam bir kaynak atar mısınız? Videoların durumunu konuda açıkladım, bu tarz videoları zaten kendi kanalıma ve çalıştığım kişi için üretiyor(d)um şu ana kadar sorun çıkmadı.

Öyle bir yazmışsınız ki sanki yasak olan içerikleri birilerine itelemeye çalışıyorum, ayıp.

Örnek video atabilirmisiniz

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güncel, sadece bugüne özel bir fiyat belirledim.

Tekrarlanan içerik kanalın para kazanmasına gitmesine sebep olur, kendi animasyon kanallarımın bu şekilde para kazanması gitti, sattığınız içeriği bi başka kanal kullanmayacaksa sadece o kanalda olacaksa eyvallah fakat sizin deyiminizle kendi kanallarınızda aynı içerik varsa işte o zaman sıkıntı !!! satış baltalamak değil, eğri oturup doğru konuşmak diyelim..

Tekrarlanan içerik kanalın para kazanmasına gitmesine sebep olur, kendi animasyon kanallarımın bu şekilde para kazanması gitti, sattığınız içeriği bi başka kanal kullanmayacaksa sadece o kanalda olacaksa eyvallah fakat sizin deyiminizle kendi kanallarınızda aynı içerik varsa işte o zaman sıkıntı !!! satış baltalamak değil, eğri oturup doğru konuşmak diyelim..

Şöyle cevap vereyim, ben bu video serisini geçen sene denedim ama farklı bir kanal yükselişe geçince bu animasyon serisini bıraktım. Daha sonra 1 ay öncesine kadar bu animasyonları tekrar atmaya başladım ama hepsiyle tek tek uğraşmak zor geldi ben de silerek bu konuda hepsini satışa çıkardım.
Şu an hiçbir kanalda bu veya benzer içerikler bulunmuyor.

Bu arada konuda da yazdığı gibi farklı animasyonlar birleştirilerek video sayısı çoğaltılmıştır.

Şöyle cevap vereyim, ben bu video serisini geçen sene denedim ama farklı bir kanal yükselişe geçince bu animasyon serisini bıraktım. Daha sonra 1 ay öncesine kadar bu animasyonları tekrar atmaya başladım ama hepsiyle tek tek uğraşmak zor geldi ben de silerek bu konuda hepsini satışa çıkardım.
Şu an hiçbir kanalda bu veya benzer içerikler bulunmuyor.

Bu arada konuda da yazdığı gibi farklı animasyonlar birleştirilerek video sayısı çoğaltılmıştır.

Dediğim gibi hiç bir kanala bulunmuyor ise sıkıntı da yoktur.

Hayırlı satışlar.Bu kategoride tutunmak çok zor 3d animasyon kanalım var ağustostan beri yükleme yapıyorum ama hala bir patlama yok..

Çok doğru bir tespit.
Herkesin bilmesi lazım bu durumu. Youtube bu durumda olan bütün kanalların para kazanmasını kapatıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri