Yüklendiğinde Günlük 100 TL Getiren Video

• Kullanıcı utkuyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

utkuyz

Kayıtlı Üye
Edit...

Bütün herkese yardımlarından ve tavsiyelerinden dolayı teşekkür ederim. Allah herkese emeklerinin karşılığını versin.

Son düzenleme:
hocam telif gönderdikleri saati bi not et eğer denk gelirsen, o saatlerde diziyi gizliye al 3-4 saat gizlide tut sonra tekrar aç deneme yanılma yap :)

Günde bir kanal acarak yt to yt yap bence sonucta kazandıran bir video.

bende var öyle bir içerik.günde yüz olmasa da haftada 100 bırakıyor ama telifçisinin günleri de belli değil.c.tesi yeni bölümü yayınlanıyor.cuma yada c.tesi atarken bir bakıyorsun salı günü de sallamış telifi.bir ara yakalayamasın diye c.tesi az bir izlenimden sonra gizliye aldım,bu seferde kanal spamdan kapanmıştı ki tek video ve manuel atılmıştı.o kadar kıyımda bir tek kanalım spamdan kapanmamışken bunda telifçinin parmağı var diye düşündürdü.5 kanaldan sonra ben pes ettim çünkü adamın çalışma azmi benden fazla :D

bende de var 3. kanal da pes ettim 28 izlenmede telif gelince

30 kanala zamanlama ile yay.
yani
1. kanalda 07.12.2014 19:30
2. kanalda 08.12.2014 20:30
3. kanalda 09.12.2014 21:30
gibi...

yada her kanala 2. kopyasını oluştur her kanalda 2 tane aynı videodan olsun.
2. telifte kanalı silersin diğer kanalı aktif edersin.

Yapabileceğin bir şey yok .. sana akil veren arkadaşlar olacaktır ama yine tutmaz ..

Yeni kategorilere yonel aradikca daha cok kategoriler bulucaksin bole :)

bendede var öyle bir içerik saat 16:00da gizliyorum 21.00da açıyorum videoları telif atamıyor

sonuçta telifi gönderen belli saatlerde çalışan bir sistem olmadığı için her an gelmesi kadar normal bişey beklenemez..

bi fikrim var ama, izlenimede etki edecektir mutlaka.. (azalma yönünde)
mesela video adı ALİ AYŞEYİ SEVİYOR bunu yüklerken ismini ALİ SEVİYOR AYŞEYİ olarak yükleyip,
küçük resmi içerikle alakası olmayan ama çokta alakasız bişey olmayacak şekilde yükleseniz (bu örneğim için bi kalp, gül vb.. türden bi resim olabilir. hatta dizi benzeri ise, üzerine kaçıncı bölüm olduğunu yazabilirsiniz..)

bi ihtimal telifi gönderen nokta atışıyla çalışıyorsa belki hedeften azda olsa uzak durabilirsiniz.. (er ya da geç video yayında kalırsa telif gelecektir. ama 2 gün olmazda 5gün olur bu süre..)
ama tabi dediğim gibi bu izleyici kitlesinede etki edecektir.. (dediğiniz gibi yüksek getirisi varsa videonun 100 değilde 60 getirsin :) )

bende var öyle bir içerik.günde yüz olmasa da haftada 100 bırakıyor ama telifçisinin günleri de belli değil.c.tesi yeni bölümü yayınlanıyor.cuma yada c.tesi atarken bir bakıyorsun salı günü de sallamış telifi.bir ara yakalayamasın diye c.tesi az bir izlenimden sonra gizliye aldım,bu seferde kanal spamdan kapanmıştı ki tek video ve manuel atılmıştı.o kadar kıyımda bir tek kanalım spamdan kapanmamışken bunda telifçinin parmağı var diye düşündürdü.5 kanaldan sonra ben pes ettim çünkü adamın çalışma azmi benden fazla :D

bende de var 3. kanal da pes ettim 28 izlenmede telif gelince

bendede var öyle bir içerik saat 16:00da gizliyorum 21.00da açıyorum videoları telif atamıyor

merhaba bahsettiğin içeriği çalışmayı bırakırsan ben talibim bana söyleyebilirsin teşekkürler

bizim telifçi uzun süredir yok o kategoriyi ilk bulan bendim her gün telif gelir ben yüklerdim en az 50 telif adamlar atmıştır bana son bir kere daha attım bu kez ses seda yok 1 haftadır ne olduysa tüm film dizilerinden telif gelmiyor bıktılarmı yoksa özel bir şirketemi devredecekler haklarını bilmiyorum

hocam telif gönderdikleri saati bi not et eğer denk gelirsen, o saatlerde diziyi gizliye al 3-4 saat gizlide tut sonra tekrar aç deneme yanılma yap :)

Hocam bu iyi bir fikir. Çünkü Türkiye saatiyle 8.30 ile 10.30 arasında telif atıyorlar. Videoyu gizliye aldığım zaman arama sonuçlarından ya da önerilenlerden direk çıkarılıyor mu?

Hocam bunda günler belli gibi. Standart olarak iki günde bir temizlik yapıyorlar. Hakikaten çok sıkı çalışıyorlar. Kaldı ki zaten devasa bir şirket :D Böyle bir şirketin 2 gün sonra telif göndermeleri aslında iyi bir şey. Onlar sıkı çalışıyorlarsa ben daha sıkı çalışırım. Çünkü bu işten hakikaten hızlı kazanıldığını gördüm. :))

30 kanala zamanlama ile yay.
yani
1. kanalda 07.12.2014 19:30
2. kanalda 08.12.2014 20:30
3. kanalda 09.12.2014 21:30
gibi...

yada her kanala 2. kopyasını oluştur her kanalda 2 tane aynı videodan olsun.
2. telifte kanalı silersin diğer kanalı aktif edersin.

Hocam açtığım kanala tek bir video yüklüyorum zaten. Dikkat ettiğim şey dizinin ismiyle kanal açmamak. Çünkü ilk başta 12 13 video attım. 2 gün sonra kanal silinmiş. Okuduğum kadarıyla kanalın silinmesi de pek iyi bir şey değil sanırım Adsense için. Tavsiyeni not aldım bile. Çok teşekkür ederim.

Bu gizleme olayını da deneyeceğim hocam teşekkür ederim.

sonuçta telifi gönderen belli saatlerde çalışan bir sistem olmadığı için her an gelmesi kadar normal bişey beklenemez..

bi fikrim var ama, izlenimede etki edecektir mutlaka.. (azalma yönünde)
mesela video adı ALİ AYŞEYİ SEVİYOR bunu yüklerken ismini ALİ SEVİYOR AYŞEYİ olarak yükleyip,
küçük resmi içerikle alakası olmayan ama çokta alakasız bişey olmayacak şekilde yükleseniz (bu örneğim için bi kalp, gül vb.. türden bi resim olabilir. hatta dizi benzeri ise, üzerine kaçıncı bölüm olduğunu yazabilirsiniz..)

bi ihtimal telifi gönderen nokta atışıyla çalışıyorsa belki hedeften azda olsa uzak durabilirsiniz.. (er ya da geç video yayında kalırsa telif gelecektir. ama 2 gün olmazda 5gün olur bu süre..)
ama tabi dediğim gibi bu izleyici kitlesinede etki edecektir.. (dediğiniz gibi yüksek getirisi varsa videonun 100 değilde 60 getirsin :) )

Hocam sanıyorum Youtube 'da son 24 saat isimle arama yapıyorlar ve o isimdeki bütün içerikleri kaldırtıyorlar. Yani sizin dediğiniz gibi bir şey yapmam sanırım sonucu değiştirmeyecektir. Ama bunu da not aldım deneyeceğim. Teşekkür ederim. :))

bizim telifçi uzun süredir yok o kategoriyi ilk bulan bendim her gün telif gelir ben yüklerdim en az 50 telif adamlar atmıştır bana son bir kere daha attım bu kez ses seda yok 1 haftadır ne olduysa tüm film dizilerinden telif gelmiyor bıktılarmı yoksa özel bir şirketemi devredecekler haklarını bilmiyorum

Aman hocam Allah teliften hepimizi korusun. İnşallah uzun bir süre daha telif almazsınız. :)

Bu işe daha yeni başladım pek anlamıyorum ama bana kalırsa bu videonun bu kadar getirmesinin sebebi videonun süresinin uzun olması ve izlenmenin de oldukça yüksek olmasından kaynaklanıyor. Çünkü video yaklaşık 3 saat.

Tavsiyeleriniz için tekrar çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun ve kazancınız daim olsun.

Hocam sanıyorum Youtube 'da son 24 saat isimle arama yapıyorlar ve o isimdeki bütün içerikleri kaldırtıyorlar. Yani sizin dediğiniz gibi bir şey yapmam sanırım sonucu değiştirmeyecektir. Ama bunu da not aldım deneyeceğim. Teşekkür ederim. :))

youtube bir derya ve biz hergün yeni şeyler için oltayı sallıyoruz bakalım :)
denemeye devam..
bu arada artık o şahane videoyu yüklemekten yılarsan, bana paslar mısın :D

arama konusunda nerde yanlış yapıyorum hiç değilse o konuda kendimi geliştireyim :)

youtube bir derya ve biz hergün yeni şeyler için oltayı sallıyoruz bakalım :)
denemeye devam..
bu arada artık o şahane videoyu yüklemekten yılarsan, bana paslar mısın :D

arama konusunda nerde yanlış yapıyorum hiç değilse o konuda kendimi geliştireyim :)

Hocam benim ilerleyiş tarzım şu şekilde gerçekleşiyor. Belki size de bir faydası olur;

1. Adım : Dizi yapım şirketlerinin listesini çıkartıyorum.
2. Adım: Bu şirketlerin yaptığı işlere bakıyorum.
3. Adım: Final vermiş dizilerle ilgili kanal açıyorum.
4. Adım: Eğer o sektörde 10 kişiden az çalışan spammer varsa onların kanallarını kontrol ediyorum. (Zaten bir veya iki video yüklemişse kanala onunla ilgili anlıyorum ki sürekli telif yiyorlar. Ve o kişinin bunun gibi beklemede aynı kategoriyle alakalı bir çok kanalı var. )
5. Adım: O sektörde çalışan kişilerin kanallarından kendi kanalıma çekiyorum.

Ama şu da çok dikkat edilmesi gereken bir şey bence, her dizinin her sezonu aynı işi yapmıyor. Örneğin benim bahsettiğim videonun bir sezonu hariç hiç birinde aynı kazancın yanından bile geçmiyor.

Kolay gelsin. :)

Hocam bizede söyle hangi kategori hiç olmazsa ipuçu ver

Bende de var öyle arka arkaya günlük yayınlanan 5 6 dizi ama ertesi gün dünya engeli geliyo hertürlü geliyo kaçış yokk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri