Yüksek Bgbg Oranı

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Bu sene bgbg lerde çok çabuk eski haline geriye döndü.14 Şubattan 5-6 gün önce bgbg ler yükselince 14 şubattan sonra düşer diye bekledim ama düşmedi.

3 kanalım da durum böyle.Siz de nasıl ?

Ben Onay dan bekleyen kanallardan dolayı böyle bir şey olduğunu düşünüyorum.Normal şartlar da bu kadar erken toparlanma olmazdı.En azından 2016 ve 2017 de olmamıştı

Türkçe özgünde tbm hala 0.02 kuruş şu onay muhabbeti biterse artacak gibi bu gidişle

Bende de durum ayni saskinim. Ocak ayi kötü gecti ardindan subatta neredeyse aralikta gördügüm bgbg yi görüyorum.

para kazanmalarda yavaş yavaş uçtuğuna göre özgün çalışanların yüzü gülecek gibi

Evet bgbgler hic olmadigi kadar yuksek suanda bende şoklardayimaman nazar degmesin

Bu bgbm adsense açılış sayfasında ki rakammı yoksa yt de yazanmı arkadaşlar. adsensede sayfa bgbm 1,58 tbm 0,03 yt reklam ist. 5.27 gibi sizin bahsettiğiniz hangisi

bende böyle

Sayfa BGBG
₺2,87
Gösterim BGBM'si
₺7,13

Kazançlar ciddi ciddi uçtu ben bu oranı aralık ayında bile görmedim

tbm de % 50 - 60 bir artış var bende de.. ama TO da çok fazla bir düşüş var eskiden %2-3 arasında iken şuan %1 in üzerine zor çıkıyor.

Para kazanan azicikta olsa tek kanalim var oda ayni belki duzelir. İki kanalida incelemeyi hala bitiremediler yazik oldu kanallra

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri