Yüksek Gelirli + 2 Ay Garantili 2 Adet Kanal Satış.

• Kullanıcı doganuzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doganuzun

Administrator
Kayıtlı Üye
KANAL - 1 SATILMIŞTIR
Kanal Adi : Alıcıya satış sonrası teslim edilecektir..
Kanal Kategorisi : Çizgi film 1,5 saat üstü
Kanal Dili : Dil alıcıya bildirilecektir
Kanal Açılış Tarihi :13 Eylül 2014
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :15 Eylülde videolar yüklenmiştir.
Abone Sayisi :227
izlenim Sayisi : 1.228.725
Kanalinizda UYARI Varmi : Kanal Temiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 45$ ama günden güne artıyor 1-2 haftaya 60$ geçer rahat bir şekilde.
Kanal Satis Fiyatiniz : 7000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal nakit ihtiyaçtan dolayı satılıyor.. Kanalda herhangi bir telif dünya engeli eşleşen vs.. yoktur.. Kanalın günlük kazancı şu an 45$ fakat günden güne artıyor, abone, izlenim çoğalıyor. Kanalı diyelim aldınız 30 gün içersinde kanal kapanırsa aynı gelir seviyesinde başka bir kanal teslim edilecektir.. Kanala 2 ay garanti veriyorum zaten 2 ayda kazancı 7 k yı geçecektir. diyelim ki 50 inci günde kanalınız kapandı adsenseye ne kadar düştü atıyorum 5 k ben size 2 k nızı iade edeceğim.. Kanalın içersinde toplam 4 video vardır, hiç bir şekilde yeni video yüklemenize gerek yok akşam sadece adsenseden kazancınızı takip edebilirsiniz.. Kanal kapanmama yöntemi ile titizlikle açılmıştır, normalde ihtiyacım olmazsa satmazdım..Beni tanıyan tanır, bilen bilir form da sorabilirsiniz dediğimi yaparım isterseniz senet imzalarız farketmez..Kanalın içersinde 342$ vardır bu para fiyata dahildir alıcının adsensesine yansıyacak..
Analatic bilgileri;

KANAL -2 SATILDI

Kanal Adi : Alıcıya satış sonrası teslim edilecektir..
Kanal Kategorisi : Çizgi film 1,5 saat üstü
Kanal Dili : Dil alıcıya bildirilecektir
Kanal Açılış Tarihi :13 Eylül 2014
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :15 Eylülde videolar yüklenmiştir.
Abone Sayisi :227
izlenim Sayisi : 1.770.611
Kanalinizda UYARI Varmi : Kanal Temiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 99$ giderek artıyor..
Kanal Satis Fiyatiniz : 15.000 Tl

Bu kanalımda yüksek getiren kanallarımdan bi tanasi, aynı şartlar bu kanal içinde geçerlidir.. 2 ay garantisi vardır 30 gün içersinde kanal kapanırsa aynı gelir seviyesinde kanal teslim edilecektir..Günlük 99 $ kazandırıyor tabi bunlar 2 gün önceki veriler şu an artmıştır ama 2 haftaya kadar 130 $ bulur giderek yükseliyor.. 30 Günü geçtikten sonra kanal kapanırsa ödenen tutar - kazanılan tutar çıkarılıp ödenecektir.. Garantisini veriyorum bu iki kanal ile devamlı kazaç sağlarsınız bu 2 kanal titizlikle açtığım kanallardır.. Alıcıya tüm talimatlar verilecektir, sadece ödeme gününü bekleyecek parasını çekecek.. video atmasına gerek yok...Bu kanalda da 391$ bulunmaktadır fiyata dahildir alıcının adsensesine yansıyacak..

EĞER 2 KANALI ALMAK İSTERSENİZ 20 K YA BIRAKIRIM.. GÖRÜŞMEK İÇİN ÖZEL PM ATABİLİRSİNİZ..

BOL KAZANÇLAR.

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar abi.
Doğan abiye güven sonsuzdur 0 sıkıntı yaşarsınız.

param olsa hiç düşünmeden alırım valla kapanma garantiside var çünkü hayırlı işler..

Of be kanallara bak, biz anca ;

img-kemalsunalcamaekmekbaniyorddd-21.jpg

:D

hayırlı satışlar hocam ah nakit olsa basardık parayı alırdık amma işte...

hocam sadece merakdan soruyorum kusura bakmayın videoların uzunlugu normal olarakmı 1,5 saatmı yoksa youtube editor ıle videoları birleştirerekmi 1,5 saat acaba ?

güzel kanallar, iyi satışlar abi :)

övünmek gibi olmasın ama :) benim öğrencim sayılır doğan abi
ha benim kanalları almıssınız ha doğan abinin kanallarını, aynı kalitededir
alan adam kanalın getirisinden cok kazandıran dili ve kategoriyi öğrenir
bu bilgi bile iki kanalın değerinden daha fazladır

benden bile cok kazanıyor artık valla :D

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] candır gerisi heyecan :) hayırlı satışlar.. kesinlikle yamuk yapmayacak bir insandır kendisi.. ama içimizi cız ettirdin yani gözümüz kaldı nazar değmez inşallah :D

Tesekkur ederim hocam..

Dediğin gibi katogori bu fiyata gider alan uzun sure ekmek yer. Calisan kişi sayisi YT de 2 kişi..

Sizi geçmek mumkunmu satista rekor sizde..

Tesekkur ederim hocam..

Dediğin gibi katogori bu fiyata gider alan uzun sure ekmek yer. Calisan kişi sayisi YT de 2 kişi..

Sizi geçmek mumkunmu satista rekor sizde..

yakında o rekor benim elime geçicek haha :D

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] candır gerisi heyecan :) hayırlı satışlar.. kesinlikle yamuk yapmayacak bir insandır kendisi.. ama içimizi cız ettirdin yani gözümüz kaldı nazar değmez inşallah :D
Güzel mesajiniz için tesekkur ederim hocam.
Kanallar uzun vadede getirisi olan kanallar nakit ihtiyaçtan satiyoruz yoksa satmam :)

üstad hayrlıs atışlar...fakat kanal 1 gün 45 $ gördü diye 45 $ akznaçlı kanal diye satışa sunulmaz 1.kanaılınızın ekim ayı günlük ortlaması 26 $ bu tür konulara dikkat edelim...genç arkadaşlarımıza bu işleri doğru öğretelim....

üstad hayrlıs atışlar...fakat kanal 1 gün 45 $ gördü diye 45 $ akznaçlı kanal diye satışa sunulmaz 1.kanaılınızın ekim ayı günlük ortlaması 26 $ bu tür konulara dikkat edelim...genç arkadaşlarımıza bu işleri doğru öğretelim....

Üstad sizde bilirsiniz ki bu kazancı hafta içi gördü, hafta sonundan itibaren kazanç 60 $ olacaktır ve daha da artacaktır bu ve buna benzeyen 27 tane daha kanalım var ondan dolayı yazdım ki öyle olmasa bile garantisini verdim 2 ay içersinde herhangi bir problem olduğunda alıcının tüm zararı karşılanacaktır..
Bu gün nakite acil ihtiyacım olduğundan konu açtım 45$ ve 98$ olarak günlük kazanç denk geldi isterseniz 3 gün sonra günlük kazancı size post atarım kazancın artacağını göreceksiniz..

Eleştiriniz için teşekkür ederim, Biz burda bir aileyiz, genç arkadaşları her zaman bende sizin gibi düşünerek elimden geldiğince doğru yönlendirmeye çalışıyorum..iyi günler..

Açıkcası en az 3 ay, oda en azıdır sabit ortalama bir gelir elde eden kanalın ortalama şu geliri var diyebiliriz, isteyen istedigi fiyata kanal satar, ama dedigim gibidir 3 gün 3 haftayla olacak bir iş degil bu, tamam demişin kapanır vs olursa karşılayacagım ama sözleşmemi yapıyorsun nasıl bir garanti verebilirsinki bana hele hele internet ortamında, az buz degil 20 bin tl istiyorsun, bence çok istiyorsun ,tamam belki katogori ve dil veriyorum diyorsun orasıda ayrı mesele tabi. hayırlı satışlar..

Açıkcası en az 3 ay, oda en azıdır sabit ortalama bir gelir elde eden kanalın ortalama şu geliri var diyebiliriz, isteyen istedigi fiyata kanal satar, ama dedigim gibidir 3 gün 3 haftayla olacak bir iş degil bu, tamam demişin kapanır vs olursa karşılayacagım ama sözleşmemi yapıyorsun nasıl bir garanti verebilirsinki bana hele hele internet ortamında, az buz degil 20 bin tl istiyorsun, bence çok istiyorsun ,tamam belki katogori ve dil veriyorum diyorsun orasıda ayrı mesele tabi. hayırlı satışlar..

2 kanaldan zaten ödeyeceği tutarı 2 ayda alacak ikincisi neye dayanarak 3 ay diyorsunuz katogorimi bilmiyorsunuz, çalışma sistemimi bilmiyorsunuz sırf baltalamak için yorum yapıyorsunuz aynı katogoriden 6 aydır yüklü ödeme alıyorum, en fazla 1 telif gelmiştir..istanbul alıcıları için senet imzalarım dedim daha ne diyim sizce.. Aynı zamanda analatic değerleri 2 gün önceki değerler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri