Yüksek Gelirli Awesome Partner Kanal Satılık

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
benim de 670 doları olan awe hesap var. 1 telifli. telif riskinden dolayı diğer videoları sildim. aweden parayı bekleyecek varsa 800 liraya satmak istiyorum.

Sadece suanda iceride duran para 3.000 TL.
Sen bu kanala 1.000 TL istiyorsun.
Süphelenmemek elde degil :)

Tamam sana 2bin tl kardeş. Şüphelenecek birşey varsa o da awedir hocam

---------- Mesaj saat 11:17:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:46:03 civarında gönderildi. ----------

-Kanal Resimleri güncellenmiştir.Kanal fiyatımız 1500 Liradir.1 Hafta içinde satılmazsa konuyu kapatabilirim.

Tamam sana 2bin tl kardeş. Şüphelenecek birşey varsa o da awedir hocam

---------- Mesaj saat 11:17:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:46:03 civarında gönderildi. ----------

-Kanal Resimleri güncellenmiştir.Kanal fiyatımız 1500 Liradir.1 Hafta içinde satılmazsa konuyu kapatabilirim.
1000 TL yazısını görmeyen olduysa yazar belki :)

1650 dolar hazir parasi olan kanali neden 1500 liraya satiyorsun bunu aciklayabilir misin?
Sadece 1650 dolar bugunku parayla 3500-4000 lira arasi bir para yapiyor

1650 dolar hazir parasi olan kanali neden 1500 liraya satiyorsun bunu aciklayabilir misin?
Sadece 1650 dolar bugunku parayla 3500-4000 lira arasi bir para yapiyor

Kanalın hiç bir sıkıntısı yok..Bu işle 3 aydır uğraşıyorm daha para alamadım , demek istediğim bunu satıp elime para geçmesi.Mayıs 10 gibi parayı alacağım o zamana kadar beklemek istemiyorum , kanalı kim alırsa o bekler ve alır ödemesini...

Kanalın hiç bir sıkıntısı yok..Bu işle 3 aydır uğraşıyorm daha para alamadım , demek istediğim bunu satıp elime para geçmesi.Mayıs 10 gibi parayı alacağım o zamana kadar beklemek istemiyorum , kanalı kim alırsa o bekler ve alır ödemesini...

Ya alamazsa

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri