Yüksek Gelirli Partner Kanal Düşeş Gidiyor.

• Kullanıcı nicomedya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

nicomedya

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Kanal Adi : (Sadece alıcıya)
Kanal Kategorisi : (Uzun filmler+2 adet film müzigi)
Kanal Dili : (Alıcıya)Türkçe degil
Abone Sayisi : (1053 organik)
izlenim Sayisi : (610K)
Kanalinizda UYARI Varmi : (uyarı vs yoktur)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (120 135 $ arası)
Kanal Satis Fiyatiniz : (1500TL)
Kaç Video Var:21
Kanal Açılış Tarihi:13 Şubat
Ayın 27 Kadar yansımış Kazanç:1678$
En son 5 Martta Video Atılmıştır.
Ben beklemek istemiyorum isteyen arkadaş bekletir kazancını arttırır isteyen siler videoları üç beş resimli video çeker atar kazancı alır vs .saglama alır, ben bu fiyata satıyorum neden satıyorsun vs sorulara gerek yok .

Hangi Partner Oldugunuda yaz Hocam.

Edit: Awe imiş :D Hayırlı Satışlar.

bu parayı alma garantisi varmı acaba ?

AWE bu ay ödeme yaparsa kanal fiyatı 5000 olur:D Hayırlı satışlar

Güncelleme kanalda 1678$ ve günlük kazanç 130$ üstüne çıkmıştır. fiyat 1500 tl

İlanı yigenim verdi öyle yazmış degiştiremiyorum 16 yaşında çocuk yapacak bir şey yok artık.

hocam kanalı almak isterim ama parayı alma garantiniz varsa niye 1500 tl gibi bir fiyata satıyorsunuz :)

Kanalın ödemesi nisan ayında beklemek istemiyorum açıkcası,
Fazla fiyat istemeyişimin sebebi, artık partner ve diger kanallara uçuk rakamlar istemenin mantıgı kalmayışındandır ,kazancın 3 misli vs artık o dönemler geride kaldı ben sattım yüksek fiyata alan tak ihtar yedi 1 veya 2 hepimiz görüyoruz ödeme yapılmıyor ihtarlı kanallara, yani cogunlukla diyelim,hiçbişeyin garantisi kalmadı artık onun için artık bence uçuk fiyatların sonu geldi.

onun içinde yazdım zaten konu başlıgına isteyen saglama gider siler videoları üç beştane atar resimli video bekler,isteyen bekletir daha fazla kazanç için 1 ihtar alana kadar, o alana baglı belki 5 6 ay ihtar vs almaz ama bu söktörde ihtar almayan katogori yoktur,eninde sonunda ihtarda alır kapanırda.aksini söyleyen yalancıdır özgün olmadıkça.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri