[MENTION=14016]prens[/MENTION]; yöntemi satmayı düşünürsen pm at bana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
buay bırıken ve kesınlesen nedır hocam?aralık?ocak?Kanal Adi : (alıcıya)
Kanal Kategorisi : (alıcıya)
Kanal Dili : (yabancı)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (2 ay önce)
Abone Sayisi : (karışık)
Arkadaşlar acil ihtiyacımdan dolayı adsenseye bağlı olan 3 kanalımı satışa sunuyorum. almak isteyen kişi isterse sadece kanalları alır istersede adsense ile birlikte veririm kanalları adsense pinlidir ödeme alınmıştır.
3 kanal + adsense için istediğim ücret 7000 TL dir
![]()
![]()
Gördüğünüz gibi şuanda içinde biriken 5.300 tl vardır ve alıcıya gidecektir. Nerdeyse kanalları bedavaya almış gibi olacaksınız tam 7 gün garanti veriyorum kapanmama garantisi. Alacak olan kişiye şimdiden hayırlı olsun
buay bırıken ve kesınlesen nedır hocam?aralık?ocak?
tamm yontem de dıeceksın.
pekı garantı ne?nasıl bır garantı?
hocam adsenseye bağlı 1 ay durmuşsa o kanallar bu hangamede bence garantiye gerek yok gözü kapalı alınabilinir.yeni kanal eklenmese arkadaşın çalıştığı sistemin dışına çıkmayıp video atılmassa ödeme alır .benim görüşüm buhayırlı satışlar güzel kanal garantisi olmadıgı için şu devirde zor almak o kanalı
eğer kapanmama gibi bir yöntem varsa bendede içerik var bugün at hergün 1000 tl garanti takas edelim.kanal kapanma olayını ben yüzde yüz içerikle alakalı buluyorum.hızla izlenim alan video kanal oturmamış bi kanalsa adsenseye bağladığın bir iki günde kapatıyo.
arkadaşın çalıştığı içerikle alakalı güzel içerik yakalamış böyle kapanmadan devam eden içerik biliyorum akıl almaz bi geliri var ama izlenim alamıyorum artık o içerikten.
Bir önerim var... Madem ciddi satıcı arkadaş.. ciddi alıcı arkadaşlar da olacaktır. Almama sebebi kanalların sıfırlanması kapanmasıdır. o zamansa satıcı arkadaş
1 kanal + 1 adsense ye döndürsün. 7 bin deil 2,500 tl gibi istesin. Risk azalınca alabilecek arkadaşlar çıkacaktır. hem kanal kapanırsa da alan arkadaş içeriği öğreneceğinden ilerde yatırdıgı parayı kendi imkanları ilede çıkartabilir... ama bir kerede 7 bin giderse, bence risk büyüktür. kimse kusra kalmasın yani. asgari ücret 1,300 tl şuan ülkemizde..
hocam 3 kanal olması benimde gözümü ilk korkuttu.ama tabloya bakınca fikrim değişti.hızla çıkış yapmamış ve düşüş yaşamamış hızla çıkış yapan çok çabuk düşüşe geçer.ya video ekleyip yada kanal bağlama gereği duyarsın o zamanda kanal kapanır.kanallarda 10 videoyu geçmemişse ödeme günü parayı alır ondan sonrası Allaha kalmış ya 15 gün ya bir ay götürür uzun vadede düşünüyosan gitmez düşünme ama paranı kurtarır gerisi sana kar kalır.Ya tamam haklısınız çok güzel gelir getiren içerikler var tabiki ama bi o kadar da tehlikeliler bende günde 2.5k kazandığım içerik biliyorum ama 3 gün dayanmıyo işte benim bide günlük 500 getiren kanallar vardı 2 tane bunlar 2 ay kapanmadı ama tam pin gelecek hafta adsense banlandı bi hafta sonra pin geldiaskerdeydim
Sağlam bi garanti verse eywallah dicem benim için önemli olan 11 şubatta paranın kesinleşip kesinleşmeyeceği yada % kaç kesinti yapıldığı önemli
Ocak ayında toplam 6k kazandı diyelim en az %20 kesinti olacak tabi kesinleşirse elde kalan 4800 ben 1.200 riske girmiş oluyorum zaten şubat ayında büyük ihtimal devam etmez böyle kapanabilir sonuçta 3 kanal yani
değerlendirmeniz tam yerinde olmuş risk bölünür.arkadaşa söyledim kabul ederse kanalların birine ben talibim alırım.Bir önerim var... Madem ciddi satıcı arkadaş.. ciddi alıcı arkadaşlar da olacaktır. Almama sebebi kanalların sıfırlanması kapanmasıdır. o zamansa satıcı arkadaş
1 kanal + 1 adsense ye döndürsün. 7 bin deil 2,500 tl gibi istesin. Risk azalınca alabilecek arkadaşlar çıkacaktır. hem kanal kapanırsa da alan arkadaş içeriği öğreneceğinden ilerde yatırdıgı parayı kendi imkanları ilede çıkartabilir... ama bir kerede 7 bin giderse, bence risk büyüktür. kimse kusra kalmasın yani. asgari ücret 1,300 tl şuan ülkemizde..
Aynen çok haklısınız ben ciddiyim
Kanalın analytics bölümüne bakarsın bu ay ocak kaç dolar yazıyo + yansımayan günleride ortalamadan hesaplar verirsin alan herkes kendi adsensine bağlar tabi kapanmama yöntemi ile zaten ocak kazancı komple o taşıdığı adsense yansır
kardeşim bak sabahtan beri bir kulp bulmaya calısıyorsun kanallarıma yeter artık baltalamaya girmeye başladı kardeşim fiyat 7000 tl 1 haftada kapanmama garantisi verdim alan varsa alır almayan gelip konumu baltalamasın evet riskli belkide kanallar kapancak belki adsense banlanacak belki 5 kuruş para alamayacaksınız bu sattıgımdan eğer risk alıyorum diyen varsa alsın bu kadar basit daha ne kadar açık ve net olabilirim bilmiyorum
attıgım görselde ne kadar biriktiği gözüküyor hocam garantiye gelecek olursak tam 1 hafta kanalların kapanmama garantisini veriyorum
hocam bırıktıgını demıyorum...
bırıkenle kesınlesen farkını soruyorum?
gorselı ınceleyım varda benmı gormedım bısn...
kesınlesen ne aldınız daha once aldınızmı yoksa kesınlesme olmadımı..
bendede kanal var bırıken 3k dan fazla ama keısnlesen yok..onedenle soruyorum..
garantınız ıyı
kardeşim bu ay biriken gelecek ayın 11 inde kesinleşecek nasıl ben sana şimdiden söyliyim
12-16 ocak arası kanal kapandı yenisini mi bağladınız birde en son hangi ay ödeme aldı adsensenin resmini atabilir misiniz hocam ?
Arkadaşlar kapanmama taktiği diye bir şey yok, ayrıca burda ki yansıyan kazanç 3 kanalın kazancı değil, adsensede ki kanallar kapandıkça ekleme yapılmış ve kazanç aynı limitte tutulmaya çalışılmış.dikkat ederseniz arkadaş adsense pinli ve ödeme alınmıştır diyor ama geçen ay adsenseden şu kadar para aldım demiyor çünkü çok yüksek oranda kesinti uygulanmış. ekle boşalt ekle boşalt şeklinde de sürekli kapanmalar yaşadığı için birikmiş olan paradan umudunu kesmiş ve sözde 7000 tlye vererek kanalları bedavaya getittiriyormuş, üstüne üstlük te kapanmama taktiği veriyormuş. kazançları ve yazıyı dikkatli incelerseniz ve birazda yüksek kazanç görüp tecrübe sahibi olmuş iseniz zaten herşey ortada.
güzel hikaye sen mi yazdin ?
nerden varıyorsun bu düşünceye ?
adam bir satiş yapayım demiş belki ihtiyaçtan satıyor acil paraya sıkıştı neyi bilip te sen bu yorumu yazdın buraya ?
+ öyle bir taktik olup olamdıgını nerden bılıyorsun ?
hiç mi yanılma payin yok benım adsenseyede 20 kanal baglı 2 aydan fazla oldu 1 kanal bile kapanmadı + adsensede kapanmadı ?
son zamanlarda işimizi şansa bırakan insanlarda degılız deneyıp bildigimiz şeyler var demekki.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.