Yüksek Gelirli ve Aboneli Kanalimi Satiyorum.

• Kullanıcı Raphael
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

Raphael

Kayıtlı Üye
Satis iptal arkadaslar acmak istedigim isyeri ile ilgili birkac sorun ciktigi icin iptal etme karari aldim. Hepinizden özür dilerim.

Son düzenleme:
Istatistikleri çok iyi bence fiyatıda kazancına göre gayet normal
Merak ettigim,içindeki videolara telif gelme riski var mıdır,kanal adsense mi ve fiyatı euro dimi?
Hayırlı satışlar...

kanal adsense mi partner mi? verdiğiniz fiyat uygun aslında ama hergün adsenseler banlanırken biraz riskli bir yatırım olur

Hayirli satislar. Kanal fiyati uygun. Ancak su donemde garanti olmadan satin alacak bir babayigit tanimiyorum tahmin etmiyorum :)
Sanki bu kanali gecen sene de satista gordum. R10 diye hatirliyorum. Gercekten alan kisi heyecanli uyur bu kanal sayesinde :D 2 gunde bir asgari ucret cebinde olaya bak :)

Merak ettigim,içindeki videolara telif gelme riski var mıdır,kanal adsense mi ve fiyatı euro dimi?
Hayırlı satışlar...

bi kanalım var kardeşim satayım sana 200.000 istiyorum ama

Hayırlı satışlar...

Telif gelme riski yok 2 yildir bu sekilde calisiyorum daha telif almadim :)

---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 19:45 ----------

kanal adsense mi partner mi? verdiğiniz fiyat uygun aslında ama hergün adsenseler banlanırken biraz riskli bir yatırım olur

Hergün adsenseler banlanirken benim bu tarz calistigim adsenseler hic banlanmadi. Zaten suan icinde kesinlesen para var onu alip satabilirim. Hani kimsenin aklina gelmesin ödeme günü yaklasiyo diye satiyor diye.

Gerçekten alanada satanada şimdiden hayırlı olsun özenilecek bir kanal MAŞALLAH :)

bir sözleşme yapsak fiyat çıkıncaya kadar kapanma ve telif garantisi verseniz noter huzurunda ok derseniz pm beklerim yoksa yaklaşık 40 000 tl yi çöpe atmayalım

kanalın garantisini verebilirseniz nakit cash para :)

OnNumara ★★★★★ Kanal :D Bizim böyle kanalımız olmayacak hep böyle HAYIR DİLİCEZ galiba :D

Neyse ozaman :D Hayırlı Satışlar :D

Garanti verebilirim dersen pm bekliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri