Kanallar izlenimlidir ve anında para kazanması açılabilmektedir. Yabancı adsense çalışanlar ve elinde patner olanlar değerlendirebilir.
Elimde toplamda 85 adet kanal mevcuttur, bunların 70 tanesi yüksek izlenimlidir.

Zamanım olmadığından ve özgün projeme yöneldiğimden dolayı elimden çıkarmak istiyorum.Kanalların hepsine girmedim, belki içlerinden 1-2 tanesinde telif olabilir, bu gibi durumda farklı kanal temini ile telafi edilebilir. Dediğim gibi benim zamanım yok.
Satış Fiyatı Tamamı : 5000 TL.
Önemli : Peki bu kanalları alanın kazancı ne olacak;
1-) Yabancı adsense çalışarak belkide sadece 1 kanaldan bu ödeme çıkartma imkanı var.
2-) Patner ile çalışan varsa direk bağlayabilir.
3-) Bu çok önemli, katagori öğrenmiş olacak
Bundan sonra bu şekilde kanallar yaparak, daha iyi paralar kazanma şansına sahip olacak.
4-) Alan kişiye çalışma yöntemi hakkında bir kaç bilgi vereceğim.
Yani bu paraya sadece izlenimli kanal satın almış olmuyorsunuz, bunun bilincinde olun.
Sırf muhabbet olsun diye eklemeyin, gerçekten kazanmak isteyen, bu işi yapmak isteyen olursa iletişime geçsin.
Elimde toplamda 85 adet kanal mevcuttur, bunların 70 tanesi yüksek izlenimlidir.

Zamanım olmadığından ve özgün projeme yöneldiğimden dolayı elimden çıkarmak istiyorum.Kanalların hepsine girmedim, belki içlerinden 1-2 tanesinde telif olabilir, bu gibi durumda farklı kanal temini ile telafi edilebilir. Dediğim gibi benim zamanım yok.
Satış Fiyatı Tamamı : 5000 TL.
Önemli : Peki bu kanalları alanın kazancı ne olacak;
1-) Yabancı adsense çalışarak belkide sadece 1 kanaldan bu ödeme çıkartma imkanı var.
2-) Patner ile çalışan varsa direk bağlayabilir.
3-) Bu çok önemli, katagori öğrenmiş olacak
4-) Alan kişiye çalışma yöntemi hakkında bir kaç bilgi vereceğim.
Yani bu paraya sadece izlenimli kanal satın almış olmuyorsunuz, bunun bilincinde olun.
Sırf muhabbet olsun diye eklemeyin, gerçekten kazanmak isteyen, bu işi yapmak isteyen olursa iletişime geçsin.