Benim kanal huysuzluk yaptı arkadaşlar uğraşıyor beklemedeyimSkype den görüşüldü, pazartesi bilgi verilecek...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim kanal huysuzluk yaptı arkadaşlar uğraşıyor beklemedeyimSkype den görüşüldü, pazartesi bilgi verilecek...
günlük 100k izlenimli kanala ne verirsiniz hocam tahmini bir miktar olarak ?
Skype den yanıtlandı.
Konu Güncel..
[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] hocam 3k küsür aboneli ve günlük 20k ve üstü izlenimli kanalım var ancak bazı videolarda eşleşen var malesef. tabiki para kazanma kapalı. AWE den atıldı bu şekilde işine yarar mı ?
17K Aboneli 14M İzlenimli İngilizce bir kanal var bende, para kazanması aktif, nekadar verirsiniz,
iyi bişeyler verirseniz satarım
[MENTION=18126]surecmedya[/MENTION] hocam 3k küsür aboneli ve günlük 20k ve üstü izlenimli kanalım var ancak bazı videolarda eşleşen var malesef. tabiki para kazanma kapalı. AWE den atıldı bu şekilde işine yarar mı ?
Neden eslesensiz olmasini istiyorsunuz? Bende bircok günlük 200k - 1 milyon arasi izlenim alan kanal var. Abonelerde 20-60k arasi.
Neden eslesensiz olmasini istiyorsunuz? Bende bircok günlük 200k - 1 milyon arasi izlenim alan kanal var. Abonelerde 20-60k arasi.
Ciddi Alışverişlerimiz Ödemelerde Ve Güven Probleminde Hiç Sorun Yaşamadık Kendisine Çok Teşşekür Ediyorum
Arkadaş ile alış veriş yaptık 1 adet kanal verdim. Kendisi son derece güvenilir ve alış veriş için her zaman uygun birisidir. Gözü kapalı alış veriş yapabilirsiniz.
Bi kanalim var pm atarmisiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.