Yüksek izlenme ve kazanç elde etmek isteyenlere KimYooShin E-Book

• Kullanıcı KimYooShin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

KimYooShin

Kayıtlı Üye
Yüksek izlenme ve kazanç elde etmek isteyenlere KimYooShin v1 E-Book

Herkese merhabalar arkadaşlar öncelikle yaklaşık 1 yıldır bu işte olduğumu belirtmek isterim.
Az çok bir şeyler kazandık Allah'a şükür :)
Sistemli(Düzgün) kazanç sağlamak için bir E-Book yazdım umarım ilginizi çeker.

İçinde ciddi anlamda kazancı arttırma , abone ve izlenme alma taktikleri , kanal tasarımı hakkında taktikler , ekstralar(en önemlileri) ve 01.06 ~ 28.06 arasındaki kazanç raporlarım gibi şeyler bulunmaktadır.

E-Book'un fiyatı Paypal 20 TL'dir.
Satın almak isteyenler forum üzerinden bana özel mesaj atabilirler.

** E-Book'u satın alanlar için yeni sürümleride ücretsiz olacaktır. Şu an v1 sürümü vardır v2 sürümü çıktığındada satın alan kişilere ücretsiz verilecektir. **

(Emin olun sırf ekstralarda verdiğim 1 taktik sayesinde bu parayı 1-2 günde hatta 1 günde çıkartırsınız.)

E-Book'da koymama rağmen ben yinede buradan 1 aylık youtube raporlarımı koymak istiyorum(Kesinlikle herhangi bir hile hurda yoktur!);
rRnZitA.jpg

Saat 16:48 de çekilmiştir (01.07.2014)
4kucset.jpg

Saat 16:48 de çekilmiştir (01.07.2014)

Referanslar :
вαттυѕαу;452314' Alıntı:
Arkadaşlar E-Book'u bizzat inceledim , İçinde genel bilgiler olmakla birlikte yeni başlayan arkadaşlarımızın bir çocugunun bilmedigi bilgiler mevcut . E-Book Youtube'a daha yeni başlayan arkadaşlara nazaran düzenleşmiş olup , Kendilerine gerekli ipuçlarının bi arada toplandıgı bi E-Booktur . Ek olarak izlenim alabilme adına güzel bi taktik paylaşılmış , Üzerinde duruldugu taktirde o taktigin işe yaracagından eminim . Bunların tamami benim şahsi fikrimdir

Güzel anlamlı taktikler içeriyor..Bir çok insanında bılıpte uygulamadığımız bılgılerde mevcut elıne sağlık..

Öncelikle ref verdiğiniz ve değerlendirme fırsatı sundugunuz için teşekkkür ederim.

Ebook hakkında genel yorumum

Ebook İstenilen fiyata göre oldukça kısa ve basit olmuş youtube işlerinde kendinizi adayıpda size ekstra bir şey öğretecek bir ebook değil denemek isteyenler önlerinde hazır kaynak olsun isteyenler yeni başlayanlar için tavsiye edebilirim ilk 3 ayını doldurmuş kişiler için çok basit bir ebook olduğunu üzülerek söylemem gerek ama Ebook yazarı arkadaşımız

Seviye 1 Diye nitelendirirse bu tarz sade ve yalın anlatımda seviye seviye 5 ebook ile youtube işinin temel inceliklerini öğretmiş olur sizlere.

kötü demiyorum emek verilmiş hiç bir şey kötü değildir yeterki siz ben bunu biiyorum zaten diyip geçiştirmeyin Yeni ve daha yüksek seviyede bilgi içeren Farklı Ebooklarla desteklenmesini Bekliyorum Teşekkür ederim

Satın Alanlar :
6xW2AHV.jpg

~ Kişisel Facebook sayfamdan 11 kişi
~ Forumdan 2 kişi

Not : E-Book kime onaylatılıyor bilmiyorum , Serkan abiye mesaj attım görmedi galiba ama Battusay abi bana konu açabilirsin filan dedi konuşuyorduk onunla umarım bir sorun olmaz :)

Son düzenleme:
günluk kazanc 200 ü mutlaka geçersiniz dersen bi denemek isterim

Hocam paypalda 5 tl var ilk yorum olarak bana verir misiniz kazaninca öderim

param olsa almak isterdim ama ref olabilirim. hatta 900 kişilik facebook listeme gönderirim bu konu linkini :F

ref olarak bende alabılırım sımdıden tesekkurler

günluk kazanc 200 ü mutlaka geçersiniz dersen bi denemek isterim

Kanalım daha yeni olduğundan izlenimler hergün artıyor. + Sayımlar geç oluyor youtubede malum.
Adsensemde 733 TL var onun raporları var E-Book'da :)
Günlük 200 biraz çok şu an ^^ Tabi inşAllah olur ben daha kanalım yeni olmasına rağmen 1-2 haftadır en az 40 TL'yi gördüm.

Battusay abi geldiğinde gerekli yorumu yapar güveninizi kazanırım inş :)

Hocam resimdeki aboneler bu 1 ay içerisinde mi oldu. Ve ek olarak ne tür kategorileri çalıştığınızı belirttiniz mi e-bookta. Örneğin e-book alınır ama çalıştığımz kategoride bu getirileri alamayabiliriz. bu konuda detaylar varmı içinde ?

hocam merakdan istersen bu fiyata ben alırım
PayPal bakiyesi: 13,16 TL

İlk parayı teklif ettiğiniz için ref olarak aldım sizi link verilmiştir hayırlı kazançlar :)

ref olarak bende alabılırım sımdıden tesekkurler

2. refide sizi aldım :) Battusayla birlikte 3 ref oldu arkadaşlar bu kadar yeterli bence :)

Hocam resimdeki aboneler bu 1 ay içerisinde mi oldu. Ve ek olarak ne tür kategorileri çalıştığınızı belirttiniz mi e-bookta. Örneğin e-book alınır ama çalıştığımz kategoride bu getirileri alamayabiliriz. bu konuda detaylar varmı içinde ?

Evet hepsi bu aylık fotoğrafın sol üzerinde görebilirsiniz :) Ben kendi kategorimi belirttim ve neler yapabileceğinizi söyledim tabiki :)

İlk parayı teklif ettiğiniz için ref olarak aldım sizi link verilmiştir hayırlı kazançlar :)

2. refide sizi aldım :) Battusayla birlikte 3 ref oldu arkadaşlar bu kadar yeterli bence :)

Evet hepsi bu aylık fotoğrafın sol üzerinde görebilirsiniz :) Ben kendi kategorimi belirttim ve neler yapabileceğinizi söyledim tabiki :)

En klas soruyuda ben sordum bağa yokmu ref :D

[MENTION=11676]KimYooShin[/MENTION]

Öncelikle ref verdiğiniz ve değerlendirme fırsatı sundugunuz için teşekkkür ederim.

Ebook İstenilen fiyata göre oldukça kısa ve basit olmuş youtube işlerinde kendinizi adayıpda size ekstra bir şey öğretecek bir ebook değil denemek isteyenler önlerinde hazır kaynak olsun isteyenler yeni başlayanlar için tavsiye edebilirim ilk 3 ayını doldurmuş kişiler için çok basit bir ebook olduğunu üzülerek söylemem gerek ama Ebook yazarı arkadaşımız

Seviye 1 Diye nitelendirirse bu tarz sade ve yalın anlatımda seviye seviye 5 ebook ile youtube işinin temel inceliklerini öğretmiş olur sizlere.

kötü demiyorum emek verilmiş hiç bir şey kötü değildir yeterki siz ben bunu biiyorum zaten diyip geçiştirmeyin Yeni ve daha yüksek seviyede bilgi içeren Farklı Ebooklarla desteklenmesini Bekliyorum Teşekkür ederim

[MENTION=11676]KimYooShin[/MENTION]

Ekstralardan hiç bahsetmemişsiniz :) Yinede teşekkürler dürüstce ve samimice yorumladığınız için eksiklerimi toplarlayıp en kısa zamanda v2 sürümünü çıkaracağım tabiki :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri