Yüksek izlenme ve kazanç elde etmek isteyenlere KimYooShin E-Book

• Kullanıcı KimYooShin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
yeni başlayan kişilere eminim yardımı olacaktır bu e-book un, fakat hocam paylaştığınız resimlerde sayfa to nuzu çok çok düşük gördümki 987k görüntülmeye 7k'ya yakın tık almışınız ve bu hiç açıcı değil. e-book en en önemli konusu bence tbm ve to gibi konularda maximum verimi alma anlatımı olmalı.

ben size e-book sattığımı hatırlamıyorum :confused:

sayfa to'yu açıklıyım hemen (ebookdada açıkladım gerçide)

youtube raporları video hitlerini alır
adsense raporları REKLAM hitlerini alır

şimdi youtubede 10k izlenmeli videomuz var 1 tane reklam olursa adsenseyede 10k reklam hiti geçer
ama 1 reklam yerine 10 reklam olursa 100k reklam hiti geçer o yüzden sayfa to düşük ^^
yinede kazancı etkiliyor yani bir zararı yok youtubede 260k filan hitim var adsensede şu an 1milyon 16bin hitim var :)

Alanlar bi yorum yapabilirmi başlangıç içinmi ileri düzeymi ? yada şöyle diyim hiç 4 haneye ulaşamayanlar içinmi +10k kazananlar dışındaki herkesin işini görecek şeyler mi ? birisi açıklayabilirmi biraz ?

şöyle diyim ben ne düzenli neden düzensiz çalışıyorum tam ortasındayım ^^ kanalımda 6 tane video var 3 tanesi uzun video diğer 3 ü kısa
1 haziran 27 haziran arası şu anlık 773 tl kazandım :)
hergün raporlayı güncelliyeceğim

ben size e-book sattığımı hatırlamıyorum :confused:

sayfa to'yu açıklıyım hemen (ebookdada açıkladım gerçide)

youtube raporları video hitlerini alır
adsense raporları REKLAM hitlerini alır

şimdi youtubede 10k izlenmeli videomuz var 1 tane reklam olursa adsenseyede 10k reklam hiti geçer
ama 1 reklam yerine 10 reklam olursa 100k reklam hiti geçer o yüzden sayfa to düşük ^^
yinede kazancı etkiliyor yani bir zararı yok youtubede 260k filan hitim var adsensede şu an 1milyon 16bin hitim var :)

bana e-book sattınız demedim ki zaten konudaki ilk mesajınızda attığınız ss lere göre yorum yaptım. keşke örnek olarak yüksek hitli to falan paylaşsaydınız, ticari açıdan daha başarılı olurdu sizin için.

bana e-book sattınız demedim ki zaten konudaki ilk mesajınızda attığınız ss lere göre yorum yaptım. keşke örnek olarak yüksek hitli to falan paylaşsaydınız, ticari açıdan daha başarılı olurdu sizin için.

ay pardon ya yanlış okumuşum facebookdanda bir kaç kişi yazıyor aklım gitti :)
ya dediğim gibi işte sayfa tonun düşük olması bir şeyi değiştirmiyor reklam hitim fazla o yüzden youtubede 250k video hitim filan var adsensede 1milyon reklam hitim var işte hesapla :)

Amma para dökmek isteyen varmış ebooka.bizde mi yapıp satsak ne .

iPad'dan gönderildi .

resimdeki sayfa to felaket o gösterimler bende olsa minimum 550 -600 lira getirir :) yuklenen videolar kısa video olduğu anlaşılıyor :D 20dk ve daha uzun videolarda sayfa to %10 %11 arası geziyor tecrübe :):cool:

bir adet satın alındı, inceledim bir bilgi dikkatimi çekti,
geriye kalanlar pekde bilinmedikler değil
iyi çalışmalar.

resimdeki sayfa to felaket o gösterimler bende olsa minimum 550 -600 lira getirir :) yuklenen videolar kısa video olduğu anlaşılıyor :D 20dk ve daha uzun videolarda sayfa to %10 %11 arası geziyor tecrübe :):cool:

6 tane video var sadece 3 tanesi uzun :) 2 tanesi 10dk 1 tanesi 20dk :D

[MENTION=11676]KimYooShin[/MENTION] bana pm atarmısın şu soruları yanıtlayarak.

to düşük.
1-Videolar kaç dk
2-Kaç dk arayla video ortası reklam koydun
3-adsenseden engellediğin katagoriler neler ?
4-videolar ortalama kaç dakika izleniyor ?

ben bu kazancı 5 bin izlenmeyle alıyorum sanada yardımcı olmayı isterim

[MENTION=11676]KimYooShin[/MENTION] bana pm atarmısın şu soruları yanıtlayarak.

to düşük.
1-Videolar kaç dk
2-Kaç dk arayla video ortası reklam koydun
3-adsenseden engellediğin katagoriler neler ?
4-videolar ortalama kaç dakika izleniyor ?

ben bu kazancı 5 bin izlenmeyle alıyorum sanada yardımcı olmayı isterim

pm atıldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri