Yüksek Kalite Küçük Resim ?

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bazı kanallarda çok iyi küçük resimler var bunları hangi programlarla yapabilirim ortaya gerçekten profosyönel bir iş çıkartmak için ?

Yt'de az olan ingilizcemle aramaya çalıştım ama bulamadım :(

Arkadaşlar bazı kanallarda çok iyi küçük resimler var bunları hangi programlarla yapabilirim ortaya gerçekten profosyönel bir iş çıkartmak için ?

Yt'de az olan ingilizcemle aramaya çalıştım ama bulamadım :(

Nasıl birşey istiyorsun ya da örnek vermen mümkün mü? :)
Özgün mü çalışıyorsun

Hocam Adobe Photoshop ile yapabilirsin yazıları özel fontlar ile yaz.. Başlangıçta karışık gelebilir takıldığın yerde videolar izle ben bu şekilde yaptım şuan çok iyi işler çıkartabiliyorum üstüne düşünce zamanla gelişiyor.

ewet hocam özgün çalışıyorum :)

hocam örnek veriyorum adam bi küçük resim yapmış arkayı yok etmiş görselliği ön plana çıkarmış

Onu da muhtemelen Photoshop ile yapmıştır. Ben de çok profosyonel olmamakla birlikte Photoshop kullanıyorum.

Bazı değişik yazı tipleri var ben de onları merak ediyorum. Acaba Photoshop'a o yazı tipini eklememiz mi gerekiyor yoksa ayrı bir programla mı yapıyorlar yeri gelmişken ben de bunu sorayım

Hocam Adobe Photoshop ile yapabilirsin yazıları özel fontlar ile yaz.. Başlangıçta karışık gelebilir takıldığın yerde videolar izle ben bu şekilde yaptım şuan çok iyi işler çıkartabiliyorum üstüne düşünce zamanla gelişiyor.

cs4 ü işimi görür mü hocam sistemim 32 bit de

Onu da muhtemelen Photoshop ile yapmıştır. Ben de çok profosyonel olmamakla birlikte Photoshop kullanıyorum.

Bazı değişik yazı tipleri var ben de onları merak ediyorum. Acaba Photoshop'a o yazı tipini eklememiz mi gerekiyor yoksa ayrı bir programla mı yapıyorlar yeri gelmişken ben de bunu sorayım

Evet hocam özel fontlar için dafont sitesini kullanabilirsiniz ayrıca yazıyı yazdıktan sonra kontur ve gölgelendirme ayarlarını da kurcalayın güzel işler çıkıyor.

---------- Spam Engelliyici 22:58 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

cs4 ü işimi görür mü hocam sistemim 32 bit de
Bilgisayarın iyi ise son sürüm olan CC sürümünüde indirebilirsin. Cs4'te işini görür tabiki.

Ben photoshop ve photoscape kullanıyorum.
Sizin dediğiniz şekilde arkayı yok edip sadece ürünü ön plana çıkaran şekilde düzenlemeler yapmak çok çok basit png işleri. Bu konu halkında bi videolu anlatım yapacaktım ama bi türlü fırsat bulamadım. En kısa zamanda inşallah

hocam bu onay e postasını gidiyor benim 3 ay önce sattım hesaba gönderiyo :( nasıl düzeltebilirm

Onay e postası derken hocam ?

Adobe Creative Cloud hani başlangıcta mail adresi istiyor ya işte bende 1 tane mail adresi tanımladı 3 ay önce birisine sattım mailli :) haliyle mail'e girip onaylatamadım ama pc filan reset attım tekrar yükledim oldu

---------- Spam Engelliyici 01:29 ---------- Önceki Mesaj 01:05 ----------

o konuyu iclemiştim ama 3 tane programla yaptını söylüyor arkadaş nasıl yapıldı hakkında pek bilgi vermemiş ama adobe ile kaynak bulunabilir

Onay maili girmek zorunda değilsiniz hocam programa girerken internet bağlantısını kesin giriş bilgisi istediğinde atla yada daha sonra seçeneğini seçerseniz program açılır

Onay maili girmek zorunda değilsiniz hocam programa girerken internet bağlantısını kesin giriş bilgisi istediğinde atla yada daha sonra seçeneğini seçerseniz program açılır

öyle bir seçenek yok tu hocam illede gönderilen mailli onayın diyordu başka mail girmeme bile izin vermiyordu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri