Yüksek Kanal Sayısıyla Çalışırken Arşiv Fikri

bilmiyenleri dışlamak ayıp değil bilmiyenlere ögretmemek ayıpdır diye bir laf vardır bilirmisin yeni buldum :D

Yok aslında. Forumda bana genelde çok snob veya aşağılar gibi konuşuyor diyorlar. Kurtadam moderatörüydüm ve 15 senedir forumlarda beni küstah bulurlar. Hiç ilgim olmamasına rağmen.

Burada izah etmeye çalıştığım şey şu. Kanal sayıları artık 50'yi aştıktan sonra işler çığrından çıkıyor ve çok zorlanılıyor. Bu başlıkta yazanları okuyup şıp diye anlamayan kişi yeterince bu zorluklarla karşılaşmamış dolayısıyla çözüm metodları ile ilgilenmemiş demektir.

Bu kişi ya yenidir (benim bu metodu uygulamasına gerek yoktur)
Ya da çok fazla kanalı yoktur (benim bu metodu uygulamasına gerek yoktur)

Yok aslında. Forumda bana genelde çok snob veya aşağılar gibi konuşuyor diyorlar. Kurtadam moderatörüydüm ve 15 senedir forumlarda beni küstah bulurlar. Hiç ilgim olmamasına rağmen.

Burada izah etmeye çalıştığım şey şu. Kanal sayıları artık 50'yi aştıktan sonra işler çığrından çıkıyor ve çok zorlanılıyor. Bu başlıkta yazanları okuyup şıp diye anlamayan kişi yeterince bu zorluklarla karşılaşmamış dolayısıyla çözüm metodları ile ilgilenmemiş demektir.

Bu kişi ya yenidir (benim bu metodu uygulamasına gerek yoktur)
Ya da çok fazla kanalı yoktur (benim bu metodu uygulamasına gerek yoktur)

doğru demişsin 10 kanalım var yeter yükseklerde gözüm yok :D

Özet geçiyorum:

Mozilla portable çerezleri sadece kendi klasörü içerisine kayıt ediyor.

Kaç kanalın varsa o kadar portable klasörü oluştur.

Her kanala çerez vs temizlemeden, kendi mozilla'sından gir.

Başarılar :D

Özet geçiyorum:

Mozilla portable çerezleri sadece kendi klasörü içerisine kayıt ediyor.

Kaç kanalın varsa o kadar portable klasörü oluştur.

Her kanala çerez vs temizlemeden, kendi mozilla'sından gir.

Başarılar :D

Millet 1600 kanalımıza laf ediyor Caner. Sen biliyon geçen sene 2000 kanalı toprağa vermiş adamım ben :)

anladıgım kadari ile anlatayım.
firefox portable sürümünü indirin.
C'de kanallar (yada siz nasıl isterseniz)die bi klasor olusturun.
o klasorun icine portable firofoxu kurun ve kanallarınıza girin. her portable firefox klasorüne giriş yaptıgınız kanalın adını verin örn ; [email protected]
2.kanal icin tekrar portable firefoxu C'de olusturdugumuz kanallar klasorune cıkartıp 2.kanala giriş yapın o 2 kanalı cıkardıgınız klasorun isminide 2.kanalınızın ismiyle kaydedin (karısmamasi için).

Bu sayede olusturdugunuz her klasor o kanala ait tarayici olacak gmail ismi ve şifreyi her seferinde girmenize gerek kalmayacak

Millet 1600 kanalımıza laf ediyor Caner. Sen biliyon geçen sene 2000 kanalı toprağa vermiş adamım ben :)

1600 mü, gayet normal bizim için :)

---------- Spam Engelliyici 01:46 ---------- Önceki Mesaj 01:45 ----------

anladıgım kadari ile anlatayım.
firefox portable sürümünü indirin.
C'de kanallar (yada siz nasıl isterseniz)die bi klasor olusturun.
o klasorun icine portable firofoxu kurun ve kanallarınıza girin. her portable firefox klasorüne giriş yaptıgınız kanalın adını verin örn ; [email protected]
2.kanal icin tekrar portable firefoxu C'de olusturdugumuz kanallar klasorune cıkartıp 2.kanala giriş yapın o 2 kanalı cıkardıgınız klasorun isminide 2.kanalınızın ismiyle kaydedin (karısmamasi için).

Bu sayede olusturdugunuz her klasor o kanala ait tarayici olacak gmail ismi ve şifreyi her seferinde girmenize gerek kalmayacak.

O cümle birçok beyinde error verdirdi hacı :) teşekkürler yine de .

1 kanalım yok zalım youtube :D
Okul bitince bu benım çok işime yarar teşekkurler hocam

Kanal sayısı sizin kadar olamasada aynı mantıkla hareket ettigimizi görmek benim açımdan dogru yolda olduguma işrettir.Bu tarz tüyolarınızdan mahrup etmeyin bizleri [MENTION=9603]Muslera07[/MENTION]
WrvOOQ.png

1600 mü, gayet normal bizim için :)

---------- Spam Engelliyici 01:46 ---------- Önceki Mesaj 01:45 ----------

O cümle birçok beyinde error verdirdi hacı :) teşekkürler yine de .

mavi ile belirttiginiz cümlem mi karıstırdı hocam düzelteyim oyleyse ?

yaklaşık bir aydır bu yöntemi kullanıyorum yararı var

Önce konuyu gördüm, sonra arkadaşlara attım. Sonra ben bunu niye düşünmemiştim diye bir kendimi tarttım, sonra sanki aklıma gelmişti dedim. Sonra neden uygulamadım diye bir düşündüm, işin içinden çıkamadım yatıp uyumaya karar verdim. Nasıl olsa spam'ı bıraktım şimdilik. Ama fikir tek kelimeyle muhteşem. Teşekkürler paylaşım için.

Önce konuyu gördüm, sonra arkadaşlara attım. Sonra ben bunu niye düşünmemiştim diye bir kendimi tarttım, sonra sanki aklıma gelmişti dedim. Sonra neden uygulamadım diye bir düşündüm, işin içinden çıkamadım yatıp uyumaya karar verdim. Nasıl olsa spam'ı bıraktım şimdilik. Ama fikir tek kelimeyle muhteşem. Teşekkürler paylaşım için.

Tamam spamı bıraktın anladık her mesajında niye yazıyon :D

вαттυѕαу;649868' Alıntı:
Tamam spamı bıraktın anladık her mesajında niye yazıyon :D

Çok koyuyor ondan. Çünkü spam'ı bıraktım :(

---------- Spam Engelliyici 01:58 ---------- Önceki Mesaj 01:56 ----------

Youtuber simgesi verdim paylaşımdan ötürü bu arada. Zaten geç bile kalmışız vermek için ;)

Çok koyuyor ondan. Çünkü spam'ı bıraktım :(

---------- Spam Engelliyici 01:58 ---------- Önceki Mesaj 01:56 ----------

Youtuber simgesi verdim paylaşımdan ötürü bu arada. Zaten geç bile kalmışız vermek için ;)
Bize yok mi :)

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz arsızca sorular sorucam ama :P

Bir kanala ortalama kaç video atıyorsunuz her gün yeni bir kanalmı açıyorsunuz? bir kanala mesela 10 video atma kararı aldıysanız hepsini aynı andamı atıyorsunuz ve vds kullanıyormusunuz?Ben bu mayıstaki botlara olan darbeden sonra baya bi geri kaldım youtubeden felan.

Opera da denem bu sistemi ama o kadar yavaş ki 1 ay dayanabildim sildim . Firefox u deneyelim birde . Uzun süredir bu sistemde çalışanlar olduğuna göre kanalların spamdan kapanmasına bi katkısı yok bu çalışma şeklinin.
Bir sorum olucak ama bu şekilde isimlendirdiğiniz klasörlerinizden 1 gün içernde kaç kanala giriş yapabiliriz bir limiti varmı yoksa her kanala giriş yapmadan önce ip değiştirirsek 1600 kanal olsa dahi hepsine giriş çıkış yapabilirmiyiz :) ( tabiki 1600 kanala girilmez bi günde :D )

Onurun Spamı niye bıraktığı bulundu :D

179.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri