Yüksek kazançlar sorun çıkarırmı partnerde?

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Merth46

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar...
Sizlere bişi danışmak istiyorum.Değerli yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim...İyi Forumlar :)

Öncelikle resimlerimi göstereyim sizlere,
xJbNPo.png

wjbp9n.png

Bugün kanalıma baktım $273 Doları görünce çok sevindim :)
Kanalım öncelikle Creative Nation'a bağlı.Ödemesini paypala alacağım inşallah.Sorum şu kasmaya devam edipte göze batmak istemiyorum açıkcası bana bu miktar yeterli ama insan çok kazanmak istiyor nedense :D bu kazanç ne kadar olursa olsun partner ödeme yapıyormu? Paypalda 700$ sınırı var diye biliyorum.Misal 1000$ Kazandım diyelim Paypala 1000$ yatarmı?Bide şu vardı..Diyelim partner firması bu adam çok kazanmış atalım bunu partnerden gibisinden bi atak olması mümkünmü? Yüksek kazanç alan kişiler varmı?
-Yazdıklarımı okuduğunuz için teşekkür ederim.Bol kazançlar dileğimle...

hocam
PAypalda KArt ekleyince Veya hesap ekleyince O sınır kalkıyor bu ilk sorunun cevabı
PArtner şirket senin üstünden para kazanıyor suyu bulandırmadan açık açık bariz spam yapmadan seni kovmazlar bu iki
Sölediğin partner grubu tek telifte partnerlikden atıyor bu üç
İlk defa böle bir para kazanıyorsan limitini çok aşma derim telif yiyip kovulmakdansa(ki kovulsanda alırsın paranı)istedigin meblaya gelince ödemeni alana kadar videoları gizle buda benim şahsi görüşüm

Not:Bunların Hepsini Forumun Girişte dagıttıgı cep kitabında Bulabilirsin

hocam 20-30 bin dolar alan var o para ne ki.alırsın parayı,olmadı döviz hesabı açar bankaya havale çekersin limiti çoktan geçmişsin.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar...
Şimdi ben telif yesemde partnerden atılsamda bu parayı alacağım değil mi kaçışı yok :D

binin hepsini almıcan zaten %10 kesinti var yada 15 onuda hesap et :D

Partner firması göz koyup kesinti oranını arttırabilir.

creative günlük +1000usd kazancımı görünce kesinti oranını %50ye çıkarttı, cevap olarakta kanalınız özgün değil yeni oranınız bu dedi.

şuan kazandığın para çok değil ama aylık 50-60bin tl kazanırsan paranın almanın garantisi olmaz.

binin hepsini almıcan zaten %10 kesinti var yada 15 onuda hesap et :D

Walla iyi yakalamışın onu unutmuştum ama sıkıntı değil yani :D Bu arada Spamoviç nedir abi ya :D

---------- Mesaj saat 22:50:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:49:13 civarında gönderildi. ----------

Partner firması göz koyup kesinti oranını arttırabilir.

creative günlük +1000usd kazancımı görünce kesinti oranını %50ye çıkarttı, cevap olarakta kanalınız özgün değil yeni oranınız bu dedi.

şuan kazandığın para çok değil ama aylık 50-60bin tl kazanırsan paranın almanın garantisi olmaz.

Yok hocam İphone 5S parası yeterli bana :)

kesinleşmiş halinden %2 de yatırırken kesiyorlar paypal alıyor onuda

Creative de banka hesabıyla da alabilirsin parayı neden paypal la almayı düşünüyorsun ?

[MENTION=4607]Merth46[/MENTION] yaa senın bile kafan karıştı demi :D

Konu uygun kategoriye taşınmıştır . Kategori seçerken biraz dikkat lütfen .

Hem paypal %2 kesecek, hem de eğer kredi kartına çekiyorsanız yine para kesecek. Ayrıca dolar diyelim bugün 2.2 liraysa paypal 2.1 olarak hesaplayıp yatırıyor size parayı. Yani paypal pişmanlıktır. :)

Ben r10 dan birine paypal onaylatmıştım 700 tl limiti kalkmışmı oluyor şimdi yoksa sorun çıkarmı,yüklü bekliyorum çünki tabi 20bin 30bin dolarlar degil aşırı abartıyorsunuz 20 30k burda kimse tek kanaldan alamaz hele spam yapıyorsa denk gelir belki şansa 5 6 video patlar vs oda uzun ömürlü olmaz inanmayın bunlara.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri