Yuotube Video Tag Etiket Bulucu

S
  • Kullanıcı shersery24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar
Kusura bakmayın yanlış anladıysam özür dilerim...Sadece youtube videolarının etiketlerini görebilmek için mi kullanıyoruz, yoksa diğer sitelerdeki videolarda da işe yarıyormu...Emeğine yüreğine sağlık arkadaşım güzel çalışma olmuş...Ben yine de bilmeyen arkadaşlar için kendi yöntemimi söyliyeyim...Mesela ben bir youtube videosunda hangi etiketler kullanılmış diye bakmak istediğimde video çalışırken sayfada herhangi bir boşluğa sağ tıklayıp sayfa kaynağını göster diyorum...<meta name="keywords" content= karşılığında yazan kısımlar etiket oluyor bu şekilde bakıyorum...

Kusura bakmayın yanlış anladıysam özür dilerim...Sadece youtube videolarının etiketlerini görebilmek için mi kullanıyoruz, yoksa diğer sitelerdeki videolarda da işe yarıyormu...Emeğine yüreğine sağlık arkadaşım güzel çalışma olmuş...Ben yine de bilmeyen arkadaşlar için kendi yöntemimi söyliyeyim...Mesela ben bir youtube videosunda hangi etiketler kullanılmış diye bakmak istediğimde video çalışırken sayfada herhangi bir boşluğa sağ tıklayıp sayfa kaynağını göster diyorum...<meta name="keywords" content= karşılığında yazan kısımlar etiket oluyor bu şekilde bakıyorum...

hocam orada bir kısmı oluyor tamamı degil.. tamamı için daha aşagıdaki <script>içine bakmalısın . o da her videoda zor oluyor. bu daha seri oluyor

bendede ilk açtığımda çok iyi çalıştı şimdi etiketleri bulmuyor neden acaba

merak edip indireyım dedim Yönetici olarak çalıştırsam bile program hata veriyor açılmıyor..

<meta name="keywords" content= Bu kısımda yazıyor hakkaten ama arkadaşın programı daha kullanışlı olur sanırım

Program çalışmadı bende. İlk sayfada alperturkoglu41'in paylaştığı resimdeki hatayı veriyor. Yönetici olarak da çalıştırdım olmadı.

Güncellemeden önce sorunsuz çalışıyordu. Güncelleme geldi program gitti.

arkadaş actskin dosyasını unutmuş o olmadan çalışmıyor

Hocam ben yönetici olarak açmayı denedim ama gene hata alıyorum..

st3d7.png

Arkadaşlar sorun sizde klasik ve çok basit bir v.b hatasıdır arkadaşın affına sığınarak sorun çözümünü yazayım :)

actskin4.ocx indirip programın klasörüne atın sıkıntı kalmayacak.

İyi forumlar Bol kazançlar :)

Program çalışmadı bende. İlk sayfada alperturkoglu41'in paylaştığı resimdeki hatayı veriyor. Yönetici olarak da çalıştırdım olmadı.

st3d7.png

64 bit yine aynı

Arkadaşlar sorun sizde klasik ve çok basit bir v.b hatasıdır arkadaşın affına sığınarak sorun çözümünü yazayım :)

bu hatayı bende aldım yönetici olarak açtm gene aynı

Bende de ayni sorun var

actskin4.ocx download - free ocx files şurdan indirin ve programın yanına atın çalıştırın :)
HATA ALANLAR BUNU İNDİRSİN.
Registrator.exe Yİ ÇALIŞTIRIP . actskin4.ocx İ KAYIT ETSİN .
EĞER HATA ALIRSANIZ. DOSYALARI AYNI KLASÖRE ALIP YÖNETİCİ ÇALIŞTIRIRSANIZ PROBLEM GİDİCEKTİR.

---------- Mesaj saat 20:45:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:33:55 civarında gönderildi. ----------

st3d7.png

64 bit yine aynı

bu hatayı bende aldım yönetici olarak açtm gene aynı

Bende de ayni sorun var

actskin4.ocx download - free ocx files şurdan indirin ve programın yanına atın çalıştırın :)
sitedeki linkide yeniledim. k bakmayın biraz geç kaldım ama

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri