Yurt Dışı alış-veriş

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com
Merhabalar
yurt dısı guvenılır sıtelerden alısverıs yapacan varmı ortalama kac gunde gelıyor ucuz urunle getırmek ıstıyorum ıngılızcem yok
getırtecegım urunler: 1 tane gozluk 2 tane cuzdan 1 tane fön makınesı 1 sarj makınesı 1 tane powerbank 2 tane kılıf vs..
bır satıcının guvenınlır olup olmadıgını nerden anlıcaz ayrıntılı anlatabılme ımkanınız var ıse mınnettar kalırım

Aliexpress daha önce birçok alışverişim oldu satıcını güvenilir olup olmadığını feedback'lerden öğrenebilirsin baktığın ürünün sağ tarafında çıkar. 15-20 gün civarı bir sürede geliyo Ayrıca ürün gelmediyse kullanıcı senin paranı iade ediyo.

benim yukarıda belirttiğim site aliexpress gibi değil kendi stoğundan gönderiyor ürünleri yani bizim hepsiburada veya hızlıal giibi

Amazon dan aldığım ürünler 1 haftada türkiyeye geliyor. Esas gecikme ondan sonra başlıyor 2 haftada ptt eve getiriyor 3 yada 4 hafta.

Çinden gelenler 20 25 günde türkiyeye varır ve yine ptt nin zulmü ile o süre 35 40 güne çıkar.

Güven konusunda popüler ve yorumu çok olan satıcılardan alışveriş yaparsanız sorun kalmaz. dealextrem gibi sitelerden aldığımız ürünlerin %70 kırık ve bozuk çıktı. Alibabadan satıcılardan aldığımız ürünler %99 sorunsuzdu. Amazon için zaten sıkıntı yok.

razer mouse 6 dolar saka gıbı :D valla extradan bırkac sey alıcam

---------- Spam Engelliyici 21:43 ---------- Önceki Mesaj 21:42 ----------

sımıdlık aklımda amazon alıbaba alıexpress banggod var

amazondan ve adını tam olarak hatırlamadığım hollandadan bi poster sitesinden yaptım alışveriş daha önce devamlı olarak yapıyorum diyebilirim yapmaya da devam edicem. Son olarak amazondan softbox seti getirtmiştim gümrüğe takıldı yoksa 1 haftada elimdeydi gümrükle birlikte 15-16 günü bulmuştu gelmesi

not: alibaba aliexpress de iyi diyorlar oradanda alacağım baya bi ürün var

Aliexpress'ten çok alışveriş yapıyorum gayet memnunum. Genelde 1 ayı bulmadan geliyor ortalama 20-25 günde teslim oluyor. Bizim PTT karınca duasına çıkmış gibi prosedür yapmasa 1 haftada ulaşacak da neyse :) Bir de takipli postadan almaya dikkat et takipsiz alırsan kaybolur sonra uğraşır durursun.

Suana kadar 60 ı geçmiştir y.d. verdiğim siparişler ebay ve aliexpress kullandım. hiçbir problem yaşamadım sadece 2 yada 3 ürünüm gelmedi onda da satıcı ya parayı teslim ettim ya yenisini gönderdi yada gecikmeli geldi. çinden gelen ürünler min 20 gün. Ürünü alırken mutlaka tracking number (takip numrası) iste. Ürünün türkiye ye gelip gelmediğini takip edebilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri