Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
urun posta ile Turkiye`ye girdiginde zaten gumruk vs aliyor, bir de uzerine vergi mi alacak? vergi aliyorsan o zaman gumruk almayacak misin? adam uretim satis vs yaparken elekrigini, yolunu guvenligini kim veriyorsa vergisini o alir. paralar suyunu cekti, nereye saracaklarini sasirdilar iyice.
böyle olursa yurtdışı ödemelerimi yabancı kartlarla yaparım. ne diye fazladan para vereyim ki.
---------- Spam Engelliyici 10:13 ---------- Önceki Mesaj 10:12 ----------
hocam sadece ürün değil. ben okudum. her türlü ödemeleri diyor. yani domain alacaksan eğer firma yabancıysa ödeme yaparken banka ayriyetten vergi kesecek
---------- Spam Engelliyici 10:17 ---------- Önceki Mesaj 10:13 ----------
Stopaj kesintisinin alıcıya yani tüketiciye ait olmayacağını vurgulayan Ağbal,
galiba firmalara ödeme yaparken kesilecek. bizi etkilemiyor. inşallah etkilemez de
gunumuzde zaten benzer gerekcelerden dolayi urunlerini Turkiye`ye postalamayan cok sayica firma var. hatta firmalar bir yana ebay saticilarinin bile cogu Turkiye`ye satis yapmiyorlar. bir de stopaj eksikti.
---------- Spam Engelliyici 08:19 ---------- Önceki Mesaj 08:18 ----------
paranin kimden kesilecegi onemli degil. firmadan da kesilse sonucta alicinin cebine yansir.
kişisel alımlarda değil arkadaşlar hemen alınmayın üstünüze. Vergi dairesine kayıtlı bir firma iseniz geçerli bu.
Bende öyle anladım, 30 euro'dan 1 tl stopaj mı olcak
bitcoin ile ödeme yöntemleri gelecek 1yıla kadar heryere o zaman ne yapacaklar acaba Türk milletinin aklıyla uğraşılmaz
kişisel alımlarda değil arkadaşlar hemen alınmayın üstünüze. Vergi dairesine kayıtlı bir firma iseniz geçerli bu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.