Yurtdışı Kayıtlı Telefon Almak

revios

Kayıtlı Üye
Merhaba, malum vergiler acımasız olunca eli yüzü dügün 3-4 bin tllik telefonlar vergiyle 6-7 bin tlye satılıyor.

Yurtdışı girişli bir Xiaomi telefon almak istiyorum, telefonun garantisi olmayacağını biliyorum.

Zaten telefon halıya düşse garanti kullanıcı hatası der.

bildiğim avantajları, fiyat ucuzlugu

dezavantaj, garanti olmaması

1 Adet xiaomi mi 10 telefon alacağım böyle kullanan var mı ne gibi durumlar oluyor?

Telefonu inceledim, İMEİ haricinde sorun yaşayacağını sanmam. Sadece güncelleme alamazsın bilgin olsun.
Telefonlarda android güncellemesi alamazsın
Rom Attığınız taktirde telefon aramalara kapanır
Telefonunuz sorgulamada xiaomi mi 10 değilde daha düşük model eski telefon olarak görülecek.
Bunların hiç biri sizi etkilemezse alın telefon çok güzel bir telefon. 90hz ekranı var 5g desteği CPU 2.84 GHz CPU 8 çekirdek 8gb ram minimum 258 gb aldığınızı düşünüyorum bence bunlara rağmen alınır mı diyorsanız alınır.

Telefonu inceledim, İMEİ haricinde sorun yaşayacağını sanmam. Sadece güncelleme alamazsın bilgin olsun.
Telefonlarda android güncellemesi alamazsın
Rom Attığınız taktirde telefon aramalara kapanır
Telefonunuz sorgulamada xiaomi mi 10 değilde daha düşük model eski telefon olarak görülecek.
Bunların hiç biri sizi etkilemezse alın telefon çok güzel bir telefon. 90hz ekranı var 5g desteği CPU 2.84 GHz CPU 8 çekirdek 8gb ram minimum 258 gb aldığınızı düşünüyorum bence bunlara rağmen alınır mı diyorsanız alınır.

Hocam telefoncu güncelleme alırsın dedi, telefon güzel xiaomi güzel telefonlar cıkarmaya başladı.

Son düzenleme:
Ben hep kacak tel aliyorum. Bir de vergi diye bir telefon da fazladan alip harac mi odeyelim.

Bu isin en riskli yani fabrikasyon hatasi cikma olasiligi.
Bunun disinda guvenilir saticidan almalisin.
Xiaomi alacaksan mutlaka global olsun. Eline gecince siteden seri numarasiyla global olup olmadigini kontrol et.
Imei kaydi icin de kendine ait eski kullanilmayan tel varsa onun imei adresiyle yaptir ki ilerde klona dusmesin.

Ben hep kacak tel aliyorum. Bir de vergi diye bir telefon da fazladan alip harac mi odeyelim.

Bu isin en riskli yani fabrikasyon hatasi cikma olasiligi.
Bunun disinda guvenilir saticidan almalisin.
Xiaomi alacaksan mutlaka global olsun. Eline gecince siteden seri numarasiyla global olup olmadigini kontrol et.
Imei kaydi icin de kendine ait eski kullanilmayan tel varsa onun imei adresiyle yaptir ki ilerde klona dusmesin.

nasıl yapacagım hocam link atar mısınız bide serial numarayla mı yapacağım çünkü bunların imeisi olmuyor ya

Son düzenleme:
Merhaba, malum vergiler acımasız olunca eli yüzü dügün 3-4 bin tllik telefonlar vergiyle 6-7 bin tlye satılıyor.

Yurtdışı girişli bir Xiaomi telefon almak istiyorum, telefonun garantisi olmayacağını biliyorum.

Zaten telefon halıya düşse garanti kullanıcı hatası der.

bildiğim avantajları, fiyat ucuzlugu

dezavantaj, garanti olmaması

1 Adet xiaomi mi 10 telefon alacağım böyle kullanan var mı ne gibi durumlar oluyor?

hocam guvenılır satıcıdan alırsanız sorun yasıycagnızı dusunmuyorum..
ama bu elektronık alırsınız ekran yanar veya anakart arızası verır garantı o an lazım olur.
onun dısında normal sartlarda pek sorun olmuyor.
daha once kkendım kullandım sorun yasamadım.
suan garantılı bır telefon kullanıyorum.
gecende cocuguma aldım o tarz telefon doguda calıstıgım donemden tandıgım bır telefoncudan sıparıs ettım geldı kullanıoz sorun yok.
redmı note 9 aldım.

İmei kaydını eski bir telefonun imeisi üzerine yapıp cihazı verirse yani imeiden sorgulamada çıkmazsa ama telefoncu globali iddaa ederse nolcak

Imei sorgulamasi yapmayacaksin o ayri mevzu. Bu seri numarasi fabrikadan cikarken telefonun arkasina yapistiriliyor imei ile alakasi yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri