Yurtdisi telefon onayli gmail hesaplari

cansuyildiz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
prosmmshop.com
Yurtdisi telefon ile onayli gmail hesabi adedi 50 kurus
Tum hesaplar yurtdisi cep telefonu ile onaylatiliyor ( gercek telefon hattidir ve bizzat kendim aciyorum, hesaplar Turkce, ulke olarak ABD secili ve istediginiz kullanici ismi ve sifre ile acilacaktir, maksimum siparis miktari 100 adettir )
*Hesabini kendi acmak isteyen arkadaslar icin sadece sifreyi onaylama 30 kurustur, skype uzerinden iletisim kurarak ben size telefon nosu verecegim ve gelen sifreyi bildirecegim aninda.
NOT: Bir sim kart ile 5 sms + 4 sesli sifre alinabilmektedir, fiyatlar son fiyattir, bir sim kartin maliyeti 2TL olup (indirimli aliyorum ) referans amacli satislardir, yakinda kanal satislarimda olacak.

bu gece 100 adet siparişi verdim bu gece 10 15 tane teslim almam gerek dedim 1 1.5 saat önce hepsi teslim edildi.teşekkürler

cansuyildiz gmailler dün tek tek bu şekilde patladı
Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. Daha fazla bilgi edinin.
nasıl yapıcaz bana dönüş yapmanı bekliyorum

hocam skype her zaman acikti ama neyse burdan cevap vereyim, senin icin 100 adet mail actim, her biri gercek telefon hatti ile ve her seferinde ip degisimi olarak, zaten 2 kisi toplam 7 saat surdu, mailler patladi demissin ama mesajini alinca kontrol ettim, 100 adet gmail icinde 2 adet kanalin patlamis ki onlarda senden kaynakli, topluluk kurallari nedeni ile kanaliniz kapanmis, aksi durum olsa tum gmailler birden kapali olur, su an seri olarak actigim maillerden 3 dahil 100e kadar tamami acik ve aktif gorunuyor. Sizde kontrol edebilirsiniz.

cansuyildiz gmailler dün tek tek bu şekilde patladı
Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. Daha fazla bilgi edinin.
nasıl yapıcaz bana dönüş yapmanı bekliyorum

her kanal için, veya kanal eklemek için ne yapmak gerekir

merhaba bir şey soracağım arkadaşlar

örneğin ben 3 kanal ekledim gmail hesabıma

başka kanallar ekleyebiliyormuyum
aynı gmail hesabına

veya ne yapmam lazım

bilgi verirseniz sevinirim.

bir de adsenseye nasıl hesap bağlıyorum
parayı almak için

arkadaşkar yurt dışı tel onaylı hesapları alıp tr ip den girerseniz ya da açılan ülke x siz y ülkesinden girerseniz
1 - hesap blokelenir
2 - yeniden telefon dogrulaması ister
kısacası başa beladır bu detayı atlamayın almadan önce

hocam skype her zaman acikti ama neyse burdan cevap vereyim, senin icin 100 adet mail actim, her biri gercek telefon hatti ile ve her seferinde ip degisimi olarak, zaten 2 kisi toplam 7 saat surdu, mailler patladi demissin ama mesajini alinca kontrol ettim, 100 adet gmail icinde 2 adet kanalin patlamis ki onlarda senden kaynakli, topluluk kurallari nedeni ile kanaliniz kapanmis, aksi durum olsa tum gmailler birden kapali olur, su an seri olarak actigim maillerden 3 dahil 100e kadar tamami acik ve aktif gorunuyor. Sizde kontrol edebilirsiniz.

evet 2 tane patlamış, kanallar gerçektende olmuycak videolar ihtarlar almış, geri kalan gmaillerde sorun yok şu an.arkadaşta kusura bakmasın

selamlar ben de almak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. bir de telefon onayından sonra tekrar onay isteniyor mu.

arkadaşkar yurt dışı tel onaylı hesapları alıp tr ip den girerseniz ya da açılan ülke x siz y ülkesinden girerseniz
1 - hesap blokelenir
2 - yeniden telefon dogrulaması ister
kısacası başa beladır bu detayı atlamayın almadan önce

Daha önce Başka bir arkadaştan pinger ile açılmış 12 tane hesap aldım hala kullanmaktayım. Arkadaşa hizmetinden ötürü teşekkür ederim. Yaptığı iş hem de bu fiyata hiç de kolay değil.

10 adet youtube onaylı bende almak istiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri