Yurtdışına Gideceğim, Bir Sıkıntı Olurmu(youtube)

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba
Size danışmak istiyorum, malum kanallarıma hergün videolar atıyorum.
Ancak yılbaşında 10 günlüğüne Kiev'e gitmeyi planlıyorum, yani 10 gün uzak kalıcam, ne kayıt yapabilecem ne video atabilirim.

Sadece gmail'ime bakarım eşleşen telif bir sıkıntı varmı diye.
Bir sıkıntı olurmu sizce her açıdan.
Hergün bu foruma girmeye çalışırım.

Ayrıca, Kiev'den gmailime girsem yanlış algılanan birşey olurmu Youtube için.Yada hiç girmeyeyimmi, öneriniz nedir bu sürede ?

Hocam hicbi sekilde sorun olmaz yani bi alaka kuramadim aklima olasilik bi tehlikede gelmiyor :D simdiden iyi eglenceler telif yemeyin sakin arada bir kontrol edin ne olur ne olmaz :)

kievde yt ile napcan :D blonde bak :D

:D Yav blonde hazırda hocam, parasızlıktan ucu ucuna gidicem yani, borca girip öyle gidecem, awesomeness adamı borca sokar biliyorsunuz Ocak'ta anca gelir 200-300 bişeyler gerçi oda uçak bileti ve orada harcıyacağım parayı kapatamayacak :D

Yani uzun lafın kısası, bu sırada kanallar gümlerse , ilk başta acıtmaz da :D Türkiye'ye gelince gerçek Dünya ile yüzleşirim :D:D

---------- Mesaj saat 04:51:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:50:35 civarında gönderildi. ----------

Hocam hicbi sekilde sorun olmaz yani bi alaka kuramadim aklima olasilik bi tehlikede gelmiyor :D simdiden iyi eglenceler telif yemeyin sakin arada bir kontrol edin ne olur ne olmaz :)
Üstad içimi rahatlattın, insanın 3-5 kanalı olunca sadece 1 kanaldanda üç beş kuruş kazanıcak olunca korkmuyor değil hani :D:D

:D Yav blonde hazırda hocam, parasızlıktan ucu ucuna gidicem yani, borca girip öyle gidecem, awesomeness adamı borca sokar biliyorsunuz Ocak'ta anca gelir 200-300 bişeyler gerçi oda uçak bileti ve orada harcıyacağım parayı kapatamayacak :D

Yani uzun lafın kısası, bu sırada kanallar gümlerse , ilk başta acıtmaz da :D Türkiye'ye gelince gerçek Dünya ile yüzleşirim :D:D

---------- Mesaj saat 04:51:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:50:35 civarında gönderildi. ----------

Üstad içimi rahatlattın, insanın 3-5 kanalı olunca sadece 1 kanaldanda üç beş kuruş kazanıcak olunca korkmuyor değil hani :D:D
sıkıntı olacagını sanmam kardesım guncel calısmıyosan

Güncel calısıyorsan bir kısım kazanc düser spam calısıyorsan hali hazırda bir google - youtube darbesi olursa geldiginde toparlanman zor olabilir sadece bunlar ama şöyle birşeyde varki basında dursak bile gidecegi varsa gidiyor gelecegi varsa geliyor o yuzden eğlenmene bak :)
Ters algılanan birsey sormussun bana göre olmaz zaten botlarla giris yaparkende genelde yurt dısı lokasyon kullandıgımız icin ipler degisik oluyor sorun olmayacaktır.

Güncel calısıyorsan bir kısım kazanc düser spam calısıyorsan hali hazırda bir google - youtube darbesi olursa geldiginde toparlanman zor olabilir sadece bunlar ama şöyle birşeyde varki basında dursak bile gidecegi varsa gidiyor gelecegi varsa geliyor o yuzden eğlenmene bak :)
Ters algılanan birsey sormussun bana göre olmaz zaten botlarla giris yaparkende genelde yurt dısı lokasyon kullandıgımız icin ipler degisik oluyor sorun olmayacaktır.

Anladım hocam, güncel çalışıyorum ama mecbur kazanç düşücek dediğiniz gibi, ona razıyımda kanalların gümlemesinden korkuyorum.
Spam çalışmıyorum, gocunduğum bir durumda yok şuanda ama sağı solu belli olmuyor biliyorsunuz.

---------- Mesaj saat 05:30:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:29:32 civarında gönderildi. ----------

sıkıntı olacagını sanmam kardesım guncel calısmıyosan

Sağol üstad yorumun için güncel çalışıyorumda, artık idare edicez 10 gün :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri