Yurtdışında Paypal Hesabı Açtım Ama

• Kullanıcı MesuTurkiye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

MesuTurkiye

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar
Ben sanal sistem kurup zenmate ile yurtdışındaymış gibi paypal hesabı açtım ve Türkiye'deki enpara kartımı paypala ekledim hiç sorun çıkmadı bu saate kadar İnşallah çıkmaz

Sorum şu: şimdi herşeyi hatasız olarak yaptım Paypala gelen parayı en
para kartıma artarabilecekmiyim yada sorun çıkar mı?

İyi geceler herkese

Ben Almanya Paypal açmıştım hocam. Bir kaç hafta gayet iyi kullandım. Sonrasında Paypal evrak istedi. Bilgine...

Ben Almanya Paypal açmıştım hocam. Bir kaç hafta gayet iyi kullandım. Sonrasında Paypal evrak istedi. Bilgine...

ukraynada tanıdıgım kendi üstüne açsa bana şifresini verse ben kullanabilirmiyim onu merak ediyorum ben
ne gibi evrak isteniliyor rusça biliyor ayrıca arkadaşım

hocam yabancı paypala türk kredi kartı ekleyemessin diye biliyorum, tr paypalı açmış olmayasın ?

ukraynada tanıdıgım kendi üstüne açsa bana şifresini verse ben kullanabilirmiyim onu merak ediyorum ben
ne gibi evrak isteniliyor rusça biliyor ayrıca arkadaşım

Yurt dışı ip adresi ile kullanırsın tr ip ile girince bloke koyarlar gerçek biriye ait değilse hesap ve bakiye çöp olur

Kredi kartı olarak eklenir visa ve Mastercard tüm dünyada kullanılıyor sonuçta. Ama banka kartı olarak ekleyemezsin. Kredi kartına çekim varmıdır bilmem varsa alırsın parayı. Yoksa o ülkeye ait banka kartı bulman gerekebilir hocam.

Yurtdışı paypal diye kasmayın beyler size söylüyorum Bayramdan 1-2 hafta sonra paypal tekrar geri gelecek şuan ki kar düşüşü yani kaybı yavaş yavaş faturalarına yansıyor zaten bizim gibi yağlı kapıyı böyle kolay geçemez zaten Devletde bunu bildiği için rest çekiyor 1 aya kalmaz paypal tekrar aktif olur

Yurtdışı paypal diye kasmayın beyler size söylüyorum Bayramdan 1-2 hafta sonra paypal tekrar geri gelecek şuan ki kar düşüşü yani kaybı yavaş yavaş faturalarına yansıyor zaten bizim gibi yağlı kapıyı böyle kolay geçemez zaten Devletde bunu bildiği için rest çekiyor 1 aya kalmaz paypal tekrar aktif olur

Ağzından bal damlıyo ballllll :D

hocam yabancı paypala türk kredi kartı ekleyemessin diye biliyorum, tr paypalı açmış olmayasın ?

Ben izmirde oturuyorum ama dediğim gibi yurtdışındaymış gibi hesap açtım
Şimdi partnerlerdeki paypal adresimi değiştirdim para hesabıma yattığında hiç sorun çıkmadan karta çekebilirsem yeni bir konu açıp bu işi nasıl yaptığım detaylı olarak anlatacağım

v4yD9R.jpg

1d7o5D.jpg

Paypal dan yurt dışı hesap açsanız da TR hesabına paranızı alamazsınız...

Ayrıca bu hesabı açarken ücretli vds-vps ile açmakta fayda var...Paypal aynı ülkeden farklı ip girişinde bile hesabı blokeliyor...

Merhaba arkadaşlar
Ben sanal sistem kurup zenmate ile yurtdışındaymış gibi paypal hesabı açtım ve Türkiye'deki enpara kartımı paypala ekledim hiç sorun çıkmadı bu saate kadar İnşallah çıkmaz

Sorum şu: şimdi herşeyi hatasız olarak yaptım Paypala gelen parayı en
para kartıma artarabilecekmiyim yada sorun çıkar mı?

İyi geceler herkese

Ben kartı ekleyemedım hata verdı sende nasıl sorunsuz oldu

Ben izmirde oturuyorum ama dediğim gibi yurtdışındaymış gibi hesap açtım
Şimdi partnerlerdeki paypal adresimi değiştirdim para hesabıma yattığında hiç sorun çıkmadan karta çekebilirsem yeni bir konu açıp bu işi nasıl yaptığım detaylı olarak anlatacağım

v4yD9R.jpg

1d7o5D.jpg

Hocam mobil onay icin hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ?

Ben kartı ekleyemedım hata verdı sende nasıl sorunsuz oldu

eski paypal hesabındaki kartı eklemeye çalışıyorsan hata verir Eski paypal hesabındaki kartı kaldır Yeni hesabına ekle o zaman hata vermez

---------- Spam Engelliyici 11:26 ---------- Önceki Mesaj 11:25 ----------

Hocam mobil onay icin hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ?

Textplus adlı uygulamayı kullanıyorum

---------- Spam Engelliyici 11:29 ---------- Önceki Mesaj 11:26 ----------

Paypal dan yurt dışı hesap açsanız da TR hesabına paranızı alamazsınız...

Ayrıca bu hesabı açarken ücretli vds-vps ile açmakta fayda var...Paypal aynı ülkeden farklı ip girişinde bile hesabı blokeliyor...

Bende bundan korkuyorum hesabı açtık ama ya TR hesabıma gelmezse diye
Ama denemek lazım ya gelirse diye

eski paypal hesabındaki kartı eklemeye çalışıyorsan hata verir Eski paypal hesabındaki kartı kaldır Yeni hesabına ekle o zaman hata vermez

---------- Spam Engelliyici 11:26 ---------- Önceki Mesaj 11:25 ----------

Textplus adlı uygulamayı kullanıyorum

---------- Spam Engelliyici 11:29 ---------- Önceki Mesaj 11:26 ----------

Bende bundan korkuyorum hesabı açtık ama ya TR hesabıma gelmezse diye
Ama denemek lazım ya gelirse diye

Bir deneme yap hocam. Paypala biraz para aktar. SOnra çekme talebinde bulun bakalım gelecek mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri