Yurtdışından kulaklık getirtmek istiyorum

Revilationer

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.muhammedyusufguven.com
Merhabalar, yazın çekeceğim oyun videoları için Amazon.com'dan Logitech G230 kulaklık getirtmek istiyorum. Türkiyede 180 TL olan şey, Amazon.com'da 100 TL civarına geliyor.
http://www.amazon.com/gp/product/B00BFOEY4I/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1
Almak istediğim kulaklık işte bu :)
Birkaç sorum vardı sizlere
Bu kulaklık için kargo parası ödeyecek miyim?
Kaç günde elime ulaşır?
Gümrük vs. muhabbeti var, takılır mı?
Laptopumda tek jak girişi var yani telefon kulaklığı takarsam kullanabiliyorum. Bunu 2 tane jaka çevirmek için hangi adaptörü önerirsiniz?

Teşekkür Ederim.

Merhabalar, yazın çekeceğim oyun videoları için Amazon.com'dan Logitech G230 kulaklık getirtmek istiyorum. Türkiyede 180 TL olan şey, Amazon.com'da 100 TL civarına geliyor.
http://www.amazon.com/gp/product/B00BFOEY4I/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1
Almak istediğim kulaklık işte bu :)
Birkaç sorum vardı sizlere
Bu kulaklık için kargo parası ödeyecek miyim?
Kaç günde elime ulaşır?
Gümrük vs. muhabbeti var, takılır mı?
Laptopumda tek jak girişi var yani telefon kulaklığı takarsam kullanabiliyorum. Bunu 2 tane jaka çevirmek için hangi adaptörü önerirsiniz?

Teşekkür Ederim.

Free Shipping yazıyor. yani taşıması ücretsiz. ödemezsin

"FREE Shipping" ürün Turkey gönderimi gönderimi göremedim.
gümrüğe %90 takılmaz gelir. 30-50 gün Türkiye tahmini teslimat günü

Altlara doğru ikili jaka çevirmek için aparat var. 2 aparatla beraber 52$'a çıkıyor fiyatı.

Amazon Türkiye'ye gönderim yapıyor mu bilmiyorum ama yapıyorsa kargo ücreti ödemezsiniz.

Altlara doğru ikili jaka çevirmek için aparat var. 2 aparatla beraber 52$'a çıkıyor fiyatı.

Amazon Türkiye'ye gönderim yapıyor mu bilmiyorum ama yapıyorsa kargo ücreti ödemezsiniz.

Hocam inceleme videosu izlerken fark ettim, araştırma yapıyordum. Adam amazon'dan getirmiş bende ondan sonra öyle yapayım diye düşündüm. Aşağıdaki aparatlardan birisi usb adaptör birisi de jaka takıyorsun 2 jak çıkışlı. Hangisi daha avantajlı acaba :)

+15$ dolar kargo.Çin siteleri dışındaki free shippingli siteler sadece o ülke içinde geçerli oluyor.

g930 aldık biz amazondan türkiye fiyatı 700 tlydi vatanda 200 e getirtmiştik free shippingler türkiye için geçerli değil. Sınırı tam olarak hatırlamıyorum ama 80 ya da 90 dolar olması gerek sınırı aşmadığınız sürece gümrüğe takılmaz. Bize 3-4 gün gibi komik çok kısa bir sürede gelmişti belki daha kısa ama o sıra baya kişi almıştı ondan olabilir forumdan alan vardı bi kaç kişi daha hatırlayanlar yardımcı olacaktır. Güvenle alın güle güle kullanın amazon candır :)

Hocam inceleme videosu izlerken fark ettim, araştırma yapıyordum. Adam amazon'dan getirmiş bende ondan sonra öyle yapayım diye düşündüm. Aşağıdaki aparatlardan birisi usb adaptör birisi de jaka takıyorsun 2 jak çıkışlı. Hangisi daha avantajlı acaba :)

Jaka taktığın daha avantajlı olur bence. Bu arada Amazon uzakdoğu sitelerindeki gibi postayla getirmiyor, DHL/UPS ile gelmesi lazım en geç 1 haftada eline ulaşıyor.

Amazondan 3 kere alışveriş yaptım hepsi free shipping yazıyordu ama hepsinde kargo parası ödedim. Şöyle söyleyim 35 dolarlık bir ürün 130 tlye falan denk geldi. 50 dolarlık toplamda 2 ürüne ise 200 tl gibi bir para verdim ama o ürünlerin teki bile ülkemizde 300 tl idi. Her neyse birisi 5 günde geldi birisi 10 günde. öyle bir ay falan bekleme durumları yok yani. Yerine göre yerel kargolarımızdan bile hızlı gönderiyorlar şaşırıyorsunuz. Amazon iyidir alın yani çekinmeden.

Amazondan 3 kere alışveriş yaptım hepsi free shipping yazıyordu ama hepsinde kargo parası ödedim. Şöyle söyleyim 35 dolarlık bir ürün 130 tlye falan denk geldi. 50 dolarlık toplamda 2 ürüne ise 200 tl gibi bir para verdim ama o ürünlerin teki bile ülkemizde 300 tl idi. Her neyse birisi 5 günde geldi birisi 10 günde. öyle bir ay falan bekleme durumları yok yani. Yerine göre yerel kargolarımızdan bile hızlı gönderiyorlar şaşırıyorsunuz. Amazon iyidir alın yani çekinmeden.
Free shipping olmasi yetmiyo hocam freeshipping gönderimi olan ülkelerin icinde türkiyeninde olması gerekiyo
Mesela free shipping yazıyo ancak italya fransa almanya ya gecerli oluyo türkiyeye degil.

Tapatalktan yollandı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri