nescafe3in1
Yasaklanmış
Aklıma takılan bir kaç soru var arkadaşlar. Ürünün fiyatı kargo dahil toplam 119 dolar. ürüne buradan bakabilirsiniz Lightpack — ambient backlight for your displays by Woodenshark
Sabahın köründe gumruk.gov.tr sitesinde de yazan numarayı aradım, 75 avrodan sonraki kargolar için %20 veya %18 (orayı tam hatırlamıyorum) vergi ödemem gerekiyormuş.
Bu vergiyle birlikte toplam ödeyeceğim miktar tam olarak 300tl oluyor.
Şimdi sorularıma gelirsek;
bu ürün elime sağ salim kaç günde ulaşır? (hong kong dan yola çıkacakmış)
kargo olarak "international shipping" yazıyor, bu iyi mi kötü mü? takip numaram olacak mı?
ve gümrükte takıldı diyelim bana vergiyi ödemem için haber verecekler mi? (siteye adresi verirken numaramı da yazdım başına 90 ekleyip (90553) diye)
bu konuda bilgili arkadaşların cevaplarını bekliyorum ona göre hemen bugün ödemeyi yapıp siparişi vereceğim.
Sabahın köründe gumruk.gov.tr sitesinde de yazan numarayı aradım, 75 avrodan sonraki kargolar için %20 veya %18 (orayı tam hatırlamıyorum) vergi ödemem gerekiyormuş.
Bu vergiyle birlikte toplam ödeyeceğim miktar tam olarak 300tl oluyor.
Şimdi sorularıma gelirsek;
bu ürün elime sağ salim kaç günde ulaşır? (hong kong dan yola çıkacakmış)
kargo olarak "international shipping" yazıyor, bu iyi mi kötü mü? takip numaram olacak mı?
ve gümrükte takıldı diyelim bana vergiyi ödemem için haber verecekler mi? (siteye adresi verirken numaramı da yazdım başına 90 ekleyip (90553) diye)
bu konuda bilgili arkadaşların cevaplarını bekliyorum ona göre hemen bugün ödemeyi yapıp siparişi vereceğim.