Yurtici Kargo Rezilliği

bende çoksorun yaşadım bunlarla en son bunları çok fena şikayet ettim birazda ses yükseltince şimdi hiç kargolarım aksamıyor anında kapımda adamlada kanka olduk yolda görse arabamı tanıyor benim , durduruyo oğuz kargon var haci diyo :D

Elinde a4 kağıdı isim soyisim tc no ve imza istedi hiçbirini de vermedim tartıştık onun için kağıda kocaman paraf attım al buyur dedim gönderdim daha da işim olmaz onlarla

Bir kez daha kesinlikle çalışmayın o zaman hocam. Benimde öğrendiğim iyi oldu. Başka kargo şirketleriyle çalışırız.

Varlıkları rezillik onların

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aynı olay benimde basıma geldi aradım üstünde numara yazmıyordu bu yüzden dedi kadın neyse nasıl olur hepsiburadadan almıstım yazdıgına da emindim aradım müşteri hizmetlerini anlattım birazda kızgın şekilde vurguladım bayiyi şikayet ettim aksam 10 da kargoyu getirdiler.

Daha bir hafta önce şikayet etmiştim aynı şey başıma defalarca geldi sonunda şikayet ettim bir de burdaki şube telefonlara bile bakmıyor.

Yurtiçi Kargo tamamen pişmanlıktır. Gelmez geldik yoktunuz der . Ben evdeydim not bırakmamışlar diye müşteri temsilcisini ararsın bazı şubelerimiz yoğunlukta böyle şeyler yapıyor derler.

1 ay önce bana da yaptılar. 24 saat evde mutlaka birileri oluyor. Diyorlar ki gelmişiz kimseyi bulamamışız. utanmadan yalan atıyorlar.

başlığı görür görmez baktım konuya, gerçekten en berbat kargodur kendileri, adresi teslim diye para alırlar, 50-60 kiloluk yükü size taşıtırlar, telefona bakmazlar, müşteriyi azarlarlar, yaşadığınız yerde alternatifleri varsa uzak durun, ups ve mng candır...

Yurtiçi kargo bunu hep yapıyor. 4-5 ay önce benim adresimede, arkadaşımın adresine de hiç gitmeden sizi bulamadık şubeden teslimatı alın diye mesaj attılar. Ben ya getirin yada geri gönderin kargoyu evime kadar gelmeden kabul etmiyorum dedim. Adamlar ona rağmen getirmedi ve satıcı ile görüşüp başka kargo ile tekrar aldım ürünü.

Şu an bir siteye taşındım ve geçen hafta n11 sitesinden 2-3 parça siparişim oldu. Yurt içi kargo 24 saat geçmeden siparişi getirdi (sitede giriş çıkışlar kaydediliyor) :) Dağıtımı yapanda yine ayni şubeleri. Sanırım yakayı ele verecekleri adreslere dağıtımı yapıyorlar sonra bacakları masaya atıp gün boyu muhabbet ediyorlar.

Yurtiçi kargo bunu hep yapıyor. 4-5 ay önce benim adresimede, arkadaşımın adresine de hiç gitmeden sizi bulamadık şubeden teslimatı alın diye mesaj attılar. Ben ya getirin yada geri gönderin kargoyu evime kadar gelmeden kabul etmiyorum dedim. Adamlar ona rağmen getirmedi ve satıcı ile görüşüp başka kargo ile tekrar aldım ürünü.

Şu an bir siteye taşındım ve geçen hafta n11 sitesinden 2-3 parça siparişim oldu. Yurt içi kargo 24 saat geçmeden siparişi getirdi (sitede giriş çıkışlar kaydediliyor) :) Dağıtımı yapanda yine ayni şubeleri. Sanırım yakayı ele verecekleri adreslere dağıtımı yapıyorlar sonra bacakları masaya atıp gün boyu muhabbet ediyorlar.

Benimkide kameralı site gidip alıcam ama canlarınıda yakasım var

pEpkLr.jpg

Şimdi facebook'da denk geldi. Bunlar bu kadar beddua ile fazla yaşamazlar :D

Klasik Yurtiçi işte. :) Teslim yapmayan kargo. Her bir şey aldığımda şubeye gidiyorum şikayetler çok işe yaramıyor maalesef.

Telefon kullanmaktan aciz personelleri olan kargo şirketi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri