Yurtta kalıp Youtube ile uğrasan arkadaslar bakabilir mi ?

Kontotı 3 ay sonra bozsak ne kadar ödeyeceğiz arkadaşlar bilgisi olan varmı

Sözleşmelerde genelde yapılan indirimler + verdikleri modem parasını istiyorlar ama bunda farklı bir prosedür varmıdır bilemem

Sözleşmelerde genelde yapılan indirimler + verdikleri modem parasını istiyorlar ama bunda farklı bir prosedür varmıdır bilemem

hangi şirket o hocam ? bende bi 3-4 ay kullanmalık vınn almak istiyorum aylık bi 4 veya 8 gb olsa 40-50tl arası varsa bende almak istiyorum konuyu takipteyim

iyiymiş bu 30 tl 4 gb taahhütsüz birde bunu kullanan var mı acaba başka ? mesela ben okul için denizlideyim çeker mi heryerden evde cekse yeter aslında :D

tek sıkıntısı bu

Mobil modem tavsiye edilen bayii satış fiyatı 49 TL’dir. Bir defaya mahsus modem için verilmesi gereken ücret buda

tek sıkıntısı bu

Mobil modem tavsiye edilen bayii satış fiyatı 49 TL’dir. Bir defaya mahsus modem için verilmesi gereken ücret buda

onu bir şekilde hallederim hocam şuan tereddütte olmamın tek sebebi sinyal gücü vs hızı nasıl olur ? veya mesela arada bi oyun oynasam ping cıkarır mı falan bilemedim keşke bundan kullanan olsaydı

onu bir şekilde hallederim hocam şuan tereddütte olmamın tek sebebi sinyal gücü vs hızı nasıl olur ? veya mesela arada bi oyun oynasam ping cıkarır mı falan bilemedim keşke bundan kullanan olsaydı

o senin bulundugun yere göre değişir. deneyip görmek en doğru olanı bende şüphedeyim o konuda

iyi calismalar arkadaslar sizlere bir sorum olucak.
Yurda geciyorum haftaya. Evdeki internetten modem acip kapatarak ip degistiriyordum cok rahat fakat yurttaki internet bildiginiz gibi ortak kullanim oldugundan youtube icin uygun degil. Siz bunu nasil cozdunuz ? Avea jet vinn vodem tarzi internet saglayicilarda ip degistirme olayi nasil oluyor. Sabit midir yoksa kapatip actigimda ip degisir mi ?
Eger bu tarz urunleri kullaniyorsaniz var mi uygun gordugunuz bir paket ?

Edit : Alınan bilgilere ve denemelere bakarak evet İP DEĞİŞİYOR.

hocam bu tür konular konu dışı kategorisine açılır Lütfen bu konuda daha hassas olalım iyi çalışmalar dilerim...

Aktif olarak vinn kullaniyorum turkcell. Tak cikar ip degisiyor. Vds ye giriyorum 20 video up down kanali duzelt car curt 50 mb civari bisey yiyor bi kanali tamamen yapmak icin (olcmedim ama tahmini 20 dk falan suruyor). Tek sikintim evin bazi yerlerinde cekmio vinn.

15 gb sınırsız turkcell vınn. Aylık 90 Tl. Vds'ye girmemi sağlıyor 1 ay boyunca. Kesinlikle vds dışı youtube işlerini çok yapma :)

Paket hiç uygun değil ama zorunluluk işte.

merhaba hocam, vds den hesap açmak istiyorum. herhangi proxy programı olur mu ?

Bende yurttayım KYK da..Akşam videoyu yapar gece bırakırım uploada..ne tür çalışıyorsun bilmiyorum ama spam olmaz o işi unut =)

Peki bir sorum var size, bu vın veya vodem her ne kullanıyorsanız; ip değiştirip kendi bilgisayarından kanal girişinde bulunan var mı? Sorun çıkıyor mu kanallarda telefon onayı veya en çok giriş yaptığınız yer şeklinde, eğer olmuyorsa benim için süper olur çok gezen biri olduğum için :)

Peki bir sorum var size, bu vın veya vodem her ne kullanıyorsanız; ip değiştirip kendi bilgisayarından kanal girişinde bulunan var mı? Sorun çıkıyor mu kanallarda telefon onayı veya en çok giriş yaptığınız yer şeklinde, eğer olmuyorsa benim için süper olur çok gezen biri olduğum için :)

kanal açıp satan bile var :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri