Yurtta Kalıpda Güzel Bir Anınız Oldumu ..

GOKTURK

Yasaklanmış
Arkadaslar herhangi bir yurtta kalıpda güzel bir anınız oldumu hiç :)

bu sene kredi yurtlar kurumunda kaldım üniversite 1.sınıf bilen arkadaslar vardir kredi yurtların disiplini sağlamdı bizim yurtta 4 memur 2 güvenlikci olurdu küçük bir hatada tutanak yazarlardı yurtta odada 4 kişi kalıyorduk kredi yurt kurumunda kalan aç kalır yemekler iyi degildi iyi olanlarda hep pahaliydi okudugum şehirde heryer 5 te kapanırdı aç kalırdık son çare yurta yemek yapmak dı odaya küüçük tüp soktuk menemen sosis sucuk pişiyorduk 3-4 gün sonra kızlar saolsun yakalattilar bizi . 1. tutanagi yedik az daha atılıyorduk yurtda ateşli gereçler sokmakdan ortalik durgunlaşti bukezde ütü soktuk ütünün üzerinde tavuk pizza pişiyorduk bimde hazır satiliyordu alıp yapıyorduk 2-3 gün sonra kokudan gene yakalandık etti 2.tutanak birde sıgara içmekden para cezasi + 3.tutanagi yedik ...en sonunda baktilar bunlar yurdu yakacaklar atalim bunları dediler biz onlar atmadan yurda çıktık :D:D

son bomba olarakda yurda şişme karı sokmuştuk tabi bunda yakalanmadık yakalansaydik yurtta adamız çıkardı :):)

varsa böyle anılarız yazın arkadaslar :)):

Gece konserine gidip, sabaha karşı kömürlükten gizlice girerken müdüre yakalanmak gibi bir anım oldu : )

gece sigortaları attırıp korkunç maskeler takıp arkadaşların odasını basmıştık hala unutmam yüzlerini :D

bende seneye üniversiteye başıcam acaba yurda laptop sokabiliyormuyuz?

sabahlara kadar tavla batak :) tabi birde o zamanlar cep telefonundan müzik dinleme :)

Arkadaslar herhangi bir yurtta kalıpda güzel bir anınız oldumu hiç :)

bu sene kredi yurtlar kurumunda kaldım üniversite 1.sınıf bilen arkadaslar vardir kredi yurtların disiplini sağlamdı bizim yurtta 4 memur 2 güvenlikci olurdu küçük bir hatada tutanak yazarlardı yurtta odada 4 kişi kalıyorduk kredi yurt kurumunda kalan aç kalır yemekler iyi degildi iyi olanlarda hep pahaliydi okudugum şehirde heryer 5 te kapanırdı aç kalırdık son çare yurta yemek yapmak dı odaya küüçük tüp soktuk menemen sosis sucuk pişiyorduk 3-4 gün sonra kızlar saolsun yakalattilar bizi . 1. tutanagi yedik az daha atılıyorduk yurtda ateşli gereçler sokmakdan ortalik durgunlaşti bukezde ütü soktuk ütünün üzerinde tavuk pizza pişiyorduk bimde hazır satiliyordu alıp yapıyorduk 2-3 gün sonra kokudan gene yakalandık etti 2.tutanak birde sıgara içmekden para cezasi + 3.tutanagi yedik ...en sonunda baktilar bunlar yurdu yakacaklar atalim bunları dediler biz onlar atmadan yurda çıktık :D:D

son bomba olarakda yurda şişme karı sokmuştuk tabi bunda yakalanmadık yakalansaydik yurtta adamız çıkardı :):)

varsa böyle anılarız yazın arkadaslar :)):
5 te kapanıyordu demişsin hangi şehir bu? :D

bu arada 6 yıllık bir üniversite hayatım oldu yurt atmosferi yaşamadım mutluyum :)

5 te kapanıyordu demişsin hangi şehir bu? :D

bu arada 6 yıllık bir üniversite hayatım oldu yurt atmosferi yaşamadım mutluyum :)

amasya merzifon :D

---------- Mesaj saat 18:17:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:16:40 civarında gönderildi. ----------

yurtta internete bağlanabilirmiyiz acab wi-fiyle felan :) Bu youtube işlerine devam etmek lazım :)

bizim yurda internet ben yurtta çıktıkdan sonra geldi oda internet degil fiber diye yiyorlardi milleti googleyi göremiyorsun çok yavasti yani wifiye baglanirsinda net yavas olur tabi yurttan yurda degişir belki internetin bile olmaz:D

Gece kantine gizlice girip,patates kızartması yapıp o günün yemeği olan mantıyı yemiştik :D

yurtta güvenlikle arayı sıkı tutacaksın hiç sıkıntın olmaz. benim de çok anım oldu 1 yıl ben de yurtta kalmıştım. ama açık söyleyim yurttaki ortam hiç bir yerde yok. ne kampüste ne de ev ortamında o gırgırı, makarayı bulamazsın.

bi gün yurda giriyordum güvenlik fatih abi çağırdı gel gel dedi. hayırdır abi dedim. flash bellek bulmuş bi yerden film istiyo. abi orjinal mi olsun korsan mı dedim. orjinal getir orjinal olsun dedi. :D abi bi zittir git ya evli, barklı adamsın dedim. :D orjinal filmden kastı anladınız zaten. :o

hikaye çokta yazmakla olmaz, yüzyüze oturup anlatsam bi sus yeter artık dersiniz. :)

Lisede yatılı okulda çömezlere aforoz denilen bi uygulama yapılırdı ilk gece penise bengay sürme şeklinde,evet hayvanlıktı:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri