Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kusura bakma ama bence çok boş bir yorum olmuşvideo 10 nisanda atılmış ve para kazanma açık. Ayrıca para toplanmadı mı? şimdi göndermesine göndeririz de güvenililmiyor ki böyle şeylerede.
Ekşi Sözlük'ten İslam'a küfür-hakaret diz boyu
Ekşi Sözlük'ün Peygamber Efendimiz'e yapılan hakaretlerin yayınlanmasından sonra gözler, bu sitenin içeriğinde yer alan İslam düşmanlığına çevrilmişti. Sözlükte İslam, Namaz, Allah, Başörtüsü, Hac ve Oruç gibi kavramlarla ilgili olarak hakaretler ardı ardına sıralanınca tepkiler de beraberinde geldi. Hal böyle olunca Ekşi Sözlük yetkilileri de daha fazla sessizliğini koruyamadı.
böle bi zihniyette olan bir site şimdi de yardım kampanyasımı oluşturmuş ne garip
öncelikle o kıza allahtan şifalar dilerim vede gerekli yardımlar yapılaçaktır inşallah
kusura bakma ama bence çok boş bir yorum olmuş
önemli olan senin ne niyetle verdiğin geirisi seni pekte alakadar etmiyor
kusura bakma ama bence çok boş bir yorum olmuş
önemli olan senin ne niyetle verdiğin geirisi seni pekte alakadar etmiyor
Ataist olanlar yardım edemeyecek mi? yardımda bulunamayacak mı? Allah aşkına bu nasıl bir bakış açısıdır.
Ayrıca oraya yazılanlar siteyi bağlamaz, özgür bir sözlük ve yazılan içerik sahibini bağlar. Çok yanlış yere gelmişsiniz siz...
Hocam ne bani.Sen isine bak,devam et.Bu forumda veya baska forumlarda,bu tarz konularda tartisma cikmasi normal.5 parmagin 5'i bir degil.konu kilit lütfen bu konuda bile tartışma çıkaran tiplerle aynı forumda kesinlikle olamam.
BANLANMAYI İSTİYORUM
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.