yürüyemeyen küçük kızı yürütüyoruz kampanyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamda arkadaslar konu sahibi arkadas sitenin sahibi degilki.:) Arkadas bu yardimda kendisininde katkisi olsun diye konu acmis.Yapan yapar yapmayan okur gecer.Bir yaptirim gücümüz olsa tabiiki efendimiz SAV e yapilan yada göz yumulan hakaretlere kayitsiz kalmamiz mümkün degil.

Tamamda arkadaslar konu sahibi arkadas sitenin sahibi degilki.:) Arkadas bu yardimda kendisininde katkisi olsun diye konu acmis.Yapan yapar yapmayan okur gecer.Bir yaptirim gücümüz olsa tabiiki efendimiz SAV e yapilan yada göz yumulan hakaretlere kayitsiz kalmamiz mümkün degil.

bizde ona bir şey demedik zaten çocuk gibi atarlanmanın anlamı yok.. Böyle şeyler vicdan meselesi insan görüpte yardım etmesse kendini suçlu hissediyor ki ben öyle hissettim araştırdım herkes ekşi sözlüğü gösteriyo başkada kaynak yok gittim kızılaya attım ha orası ha burası fark etmez zaten.

bizde ona bir şey demedik zaten çocuk gibi atarlanmanın anlamı yok.. Böyle şeyler vicdan meselesi insan görüpte yardım etmesse kendini suçlu hissediyor ki ben öyle hissettim araştırdım herkes ekşi sözlüğü gösteriyo başkada kaynak yok gittim kızılaya attım ha orası ha burası fark etmez zaten.

Allah kabul etsinde bize ne kızılaya yaptğın bağıştan,konu başlığı bugün yaptığınız bağışlar mı diye baktım değil.İşiniz gücünüz şov tamam arkadaş en müslüman sizsiniz ekşiye bakıp yardım edenler dinden bile çıkmış olabilir.Ah bu kafa..

Ekşi Sözlük'ten İslam'a küfür-hakaret diz boyu
Ekşi Sözlük'ün Peygamber Efendimiz'e yapılan hakaretlerin yayınlanmasından sonra gözler, bu sitenin içeriğinde yer alan İslam düşmanlığına çevrilmişti. Sözlükte İslam, Namaz, Allah, Başörtüsü, Hac ve Oruç gibi kavramlarla ilgili olarak hakaretler ardı ardına sıralanınca tepkiler de beraberinde geldi. Hal böyle olunca Ekşi Sözlük yetkilileri de daha fazla sessizliğini koruyamadı.

böle bi zihniyette olan bir site şimdi de yardım kampanyasımı oluşturmuş ne garip
öncelikle o kıza allahtan şifalar dilerim vede gerekli yardımlar yapılaçaktır inşallah
hacı youtubeda daha çok böyle içerik var hatta flag atınca da kapanmıyor çünkü youtube politikalarına aykırı değilmiş. ozaman youtubedan para kazanman lazım. facebooku da ateist kurdu mesela facebooka giriyormusun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri