Yutdışı Kaynak Sitesi

dipnoly

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar çoğu kişi Vietnamlılar yada Hintliler vs bilgi paylaşımı sitelerinde gördüm duydum yada satan vs gibi cevaplar yazmış bende merak ediyorum bunların bir forumu yada sitesi felan varsa bizde katılalım öğrenelim öğrendiklerimizi paylaşalım forum aktifliğini çok kaybetmiş hem canlandırma olarak hemde bilgi paylaşımı olarak bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar çoğu kişi Vietnamlılar yada Hintliler vs bilgi paylaşımı sitelerinde gördüm duydum yada satan vs gibi cevaplar yazmış bende merak ediyorum bunların bir forumu yada sitesi felan varsa bizde katılalım öğrenelim öğrendiklerimizi paylaşalım forum aktifliğini çok kaybetmiş hem canlandırma olarak hemde bilgi paylaşımı olarak bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bilgi öğrenen çok ama burada paylaşan yok :) Artık youtube'ye giriş yapmayı bile taktik diye satmaya başlayacaklar.

Aradığın tam olarak nedir bilmiyorum ama sen şuan youtube'nin neresindesin?
Yani senin takıldığın yerler neresi?

Bazı şeylerin tek cevabı insanın kendindedir. Belki kendinde araman gereken şeyi başka yerden hazır temin etmeye çalıştığın için başarısız oluyorsundur

Hocam şahsen ufak tefek denemeler yapıyorum misal izlenme olarak vds kiralama aracılığı ile proxy çözümlemeleri ile programlar aracılığı ile şahsen 4,000 hours watch vs ingilizce kelimeleri hintçe vietnamca çevirip aratma çabaları içerisindeyim :D işe yarıyor hayır konu açmamdanda belli sanırım.

ürettiğim içerikler izlenmiyor özgünlük olarak uzun soluklu çalışamayacağım bari dedim izlenme kasayım kendim pk açma kanallar çalışayım ama ne denediysem patladı boşa zaman gitti. Vietnamlılar canlı yayın kasıp kesme işi yapıyor öyle bilgiler buluyorum ama bana direk izlnme lazım

Son düzenleme:
öyle bir forum bende uzun zamandır arıyorum ama bulamadım. Yabancı kaynakları bilende paylaşmıyor zaten :) Başka kaynaklardan bakıp burda satmayı deniyorlar..

google da kiem tien youtube diye aratın bir sürü blog tarzı siteler çıkıyor. kiem tien para kazanma anlamına geliyor sanırsam. bir aralar vietnamca öğreniyor gibi hissediyordum.

Kısaca : google kiem tien youtube render yazın tek tek sitelere girip google çeviri ile bir şeyler bulmaya çalışın. ben yoruldum artık ve pes ettim :D

Tamam 2 3 tane var ama emin olun buradakiler gibi detaylı anlatan bizdeki forumlar gibi bulamazsın.

Ya da adam tam nokta atışı kategori istiyor, isteği cevabı alamiyinca ya bura nasıl bir yer yabancı forumlarda böyle değil diyor.

Birde eğitim satanlar var. Bura derya okyanusu bitmez sizde kazaninlar var. Hiç kimse kazananlar bilir ayda 10k 200k kazanan 100 lira ya 1000 liraya egitimle uğraşmaz.

Hintlileri Vietnam lıları falan diyorlar da tamam onlarda yapıyordu ama onlarda belli kesim yapıyordu bu yt yi. Neden derseniz para kazananlar yt yi derya okyanusu herkese yeter olarak görmüyordu herkese açık platformlarda açıkça paylaşım yapmıyorlardı. Yoksa çoktan biterdi arkadaşlar. Emin olun en çok biz abarttık.R10 da bile yt çok paylasilmiyordu bunun bile etkisi oldu bence geç bitmesinin.

Ne aradığınızıda tam bilmiyoruz. Eğer yt ile bilgi ise burada her şey yazıldı. Tam olarak nasil bilgi paylaşım istiyorsunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri