YUTUP.ORG - Otomatik Youtube İndir/İşle/Yükle Sistemi | Gelişmiş Video Arama Botları | Aylık : 10 TL

• Kullanıcı Hayko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: YUTUP.ORG - Otomatik Youtube İndir - Yükle Sistemi

Deneme hesabı istekleri yanıtlandı.

Dailymotion.com botu sisteme eklenmiştir. Detaylar ana sayfadaki duyurular kısmında yer almaktadır.

Deneme hesabı alııyım

teşekkürler

Site uçmuş.

selam;
eğer ilerde otomatik para kazanma aktif olursa bir tane almak isterim eğer ilerde olursa bana pm atarak bildirirseniz çok iyi olur

Deneme hesabı alııyım

teşekkürler

Gönderdim.

Sistem subdomain de çalışıyor.

selam;
eğer ilerde otomatik para kazanma aktif olursa bir tane almak isterim eğer ilerde olursa bana pm atarak bildirirseniz çok iyi olur

Merhaba,

api izin verirse eklenir vermezse eklenmez. Bir değişiklik olursa haber veririm size mutlaka.

Deneme hesabı alabilir miyim?

Deneme hesap istekleri yanıtlandı.

deneme hesabi alabilirmiyim

Bende bir tane demo hesap alabilirmiyim lütfen.

Deneme hesap istekleri yanıtlandı.

------

Sistemsel olarak bir kaç iyileştirme çalışması yapılmıştır detayları ana sayfada veya duyurular kısmında bulabilirsiniz.

Ayrıca liveleak.com botu sisteme eklenmiştir.

Ben ödeme yaparak paralı hesaba geçtim. Süper bir sistem, herkeze tavsiye ederim açıkçası memnun kaldım. Sorunlarınız olduğunda gün içinde hemen cevap alabiliriyorsunz.

deneme hesabı alabilirmiyim hocam

[MENTION=1492]Hayko[/MENTION] Bence deneme hesaplarına son vermelisin, yada seçici olmalısın, 8 sayfa okudum bilgi için, deneme hesabı lütfen, lütfen gönder, gibi yorumların dışında sadece birkaç duyarlı arkadaş denemiş ve yorum sayılacak şekilde yorum yapmış.

Kısmetse denedik ve beğendik ücretliye geçiş yapmak istiyorum arkadaşım skype ekledim bekliyorum..

Sistem hakkında son bir sorum var cektiği videoya ait etiket ve açıklamanın tamamını cekiyormu yoksa 255 vs gibi bir karakter sınırı varmı ?

[MENTION=1492]Hayko[/MENTION] Bence deneme hesaplarına son vermelisin, yada seçici olmalısın, 8 sayfa okudum bilgi için, deneme hesabı lütfen, lütfen gönder, gibi yorumların dışında sadece birkaç duyarlı arkadaş denemiş ve yorum sayılacak şekilde yorum yapmış.

Kimisi sadece meraktan istiyor o kesin veriyorum hesap bilgilerini fakat bir giriş bile yapmıyor fakat kimiside hakkaten test ediyor sistemi ve test edenlerin %80i ücretini ödeyip üyeliğini alıyor.

Şimdi ben deneme hesabı vermeden alacak olan adamda gözü kapalı almak istemiyor onlara da hak veriyorum. Dönüşlerden memnun olduğum için deneme hesaplarına şimdilik devam :)

Kısmetse denedik ve beğendik ücretliye geçiş yapmak istiyorum arkadaşım skype ekledim bekliyorum..

Sistem hakkında son bir sorum var cektiği videoya ait etiket ve açıklamanın tamamını cekiyormu yoksa 255 vs gibi bir karakter sınırı varmı ?

Tamamını çeker karakter sınırlaması olmadan.

Blogger paylaşma özelliği, kanal arttırma seçimi eklenmiş ve bir kaç sistem güncelleştirmesi yapılmıştır.

Özel mesajlar ve deneme hesap istekleri yanıtlanmıştır.

------

Sistem üzerinde yapılan son eklemeler;

# Video sonuna eklenebilen intro özelliği eklendi.
# timsah.com video arama botu eklendi.

bende deneme hesabı alabilirmiyim?

edit: bende ücretli hesaba geçtim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri