Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iyi günlerde olsun, bol kazançlar dilerim.
Botta sorunmu var?? sabah videoları sectim ekledim sisteme hala yüklemedi![]()
bende de yüklemiyor indirilecek demiş
---------- Mesaj saat 13:24:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:23:16 civarında gönderildi. ----------
Merhaba arkadaşlar, bugün almış olduğum bir karar ile yutup.org hizmeti geçici bir süre için donduruyorum.
Dün gece yaşanan sorunlarda artık bardağı taşıran son damla oldu. Bildiğiniz gibi piyasada bu hizmeti en uygun fiyata vermeye çalışanlardanız fakat alt yapı yetersizliği ve tecrübe eksikliğinden dolayı hemen hemen her gün yeni bir sorunla karşılaşıyoruz.
Karşılaşılan sorunların ard arda gelmesi ve net olarak çözüme kavuşmamasından ötürü sizleri daha fazla mağdur etmemek adına 13.02.2013 tarinden itibaren verdiğimiz hizmeti sonlandırıyorum.
Eğer ücretli üyeliğiniz varsa altaki yer alan formda kalan sürenizi ve alacağınız iade tutarını görebilirsiniz. İade almak için iban ve hesap sahibi ismini girmeniz yeterlidir. Hafta içerisinde bütün üyelik ücretleri iade edilecektir.
yazılmış
29 tl küsür alacağım görünüyor buna vds veya site bot almak istiyorum nasıl yaparım kendi banka hesabım yok botcu arkadaşlardan biri yardımcı olabilirmi parayı ona yönlendirsem vds veya bot
Merhaba arkadaşlar,
yutup.org yazılım hakkında kısaca bahsetmek gerekirse sistem youtube.com hesaplarınız için kendi sunucularını kullanarak video yüklemeye yarıyor.
Bu videoları bulabilmeniz için alt kısımda yer alan listedeki bütün video kaynaklarını kullanmanıza olanak sağlıyor.
Botun herhangi bir noktasında anlık, saatlik, günlük çekim limiti bulunmamaktadır.
Fakat videolar anlık olarak hesabınıza yüklenmiyor. Yani siz video arayarak 100 tane video mu eklediniz, sistem bunu kanalınızı eklerken belirttiğiniz özelliklere göre işliyor, düzenliyor, logo ekliyor, ses ayarını yapıyor ve her dakika belirli sayıda videoyu kanalınıza ekliyor. Bunu yapmamızda öncelikli neden sunucu yoğunluğunu her hesap için eşit dağıtmak ve kanalınıza anlık yüklenmeyi engelleyerek spam ihtimalini bir nebze olsa da düşürmek. Tabi sisteme video eklendikten sonra sizin yapmanız gereken tek şey beklemek. Bu esnada başka bir işiniz mi var ? Kapatın bilgisayarınızı gidin, halledin biz sizin videolarınız yükleriz
----------------------------------------------------
~ Kısaca Özellikleri ~
# Özgünleştirme sistemi. Otomasyon ve video arama alanlarında olan bu özellik sayesinde videolarınızı yüklemeden özgünleştirerek youtube hesaplarınıza yükleyebiliyorsunuz.
# Otomatik olarak kanal taraması yapabiliyorsunuz. İsterseniz karşı kanaldaki 1.000 videoya kadar olan kısmı hemen çektiriyor istersenizde karşı kanalı listenize ekleyip otomatik olarak eklenen videoları anında hesabınıza ekletebiliyorsunuz.
# Indirme linkini veren sitelerden, bu linki yazarak direk sunucu üzerinden işlem yapabiliyorsunuz.
# Translate özelliği ile içeriklerinizi belirtmiş olduğunuz dillere otomatik çevirebiliyorsunuz.
Otomatik ping özelliği ile videolarınızı 65 den fazla servise otomatik olarak pingletebiliyorsunuz.![]()
# Videolara watermark ( logo ) ekleyebiliyorsunuz.
# Videoların sonuna 5 saniye intro ( metin ) ekleyebiliyorsunuz.
# Videolardaki sesi azaltıp ( %75 - %50 - %25 ) veya tamamen kısabiliyorsunuz.
# Kanallarınız için günlük yükleme limiti belirleyebiliyorsunuz.
# Videoları başından veya sonundan istediğiniz süre kadar kesebiliyorsunuz.
# Yüklemiş olduğunuz videoları Blogger hesaplarınızda ki sitelere ekleyebiliyorsunuz.
# Kara liste sayesinde, yüklemek istemediğiniz kelimeleri belirliyorsunuz video arama veye otomatik yükleme esnasında bu kelimeler ile eşleşen içerik geldiğinde sistem o içeriği hesabınıza yüklemiyor.
# Ücretli hesaplarda 5 video yükleme kanalı ve 5 otomatik video çekme kanal limiti bulunmaktadır. (+2 TL karşılığında arttırılabilir)
---------------------------------------------------
~ Tanıtım Videosu ~
YUTUP.ORG İlk Tanıtım Videosu - YouTube
~ Mevcut Arama Botları ~
# youtube.com
# facebook.com
# dailymotion.com
# vimeo.com
# izlesene.com
# timsah.com
# mynet.com
# siz.net
# hurriyet.com.tr
# haberturk.com
# ensonhaber.com
# haber7.com
haberler.com![]()
# uzmantv.com
# vidivodo.com
fragman-tr.com![]()
# metacafe.com
# liveleak.com
# break.com
# reuters.com
# videoizle.co
# funnyvinevideos.com
# vinescope.com
# vine-videos.com
# vineo.me
Satın almak isteyenler için aylık fiyat : 10 TL
Sistemi denemek isteyen arkadaşlar için 1 saatlik deneme hesabı sağlayabilirim.
~ İletişim ~
# Mail : [email protected]
# Skype : yutuporg
~ Ödeme Yöntemleri ~
# İşbank - Enpara
# Paypal + ¹ ᵀᴸ
Şurası şöyle olsun, buda olsaydı alırdım dediğiniz özellikler varsa çekinmeden söyleyin ki bende elimden geleni yapayim.
Görüşleriniz benim için önemlidir. Sistemimi olumlu-olumsuz yönden eleştirirseniz, memnun olurum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.