Yüzde Yüz SAGLAM Gmail Satışı Psi Kefil

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Bu tarz konulara pek yazıpta millette yalandan yere güven oluşturan bir tip değilim ancak yaklaşık 60 a yakın hesap aldım zamanında [MENTION=13872]Psi[/MENTION] arkadaşın tavsiyesi üzerine temiz bir kardeşimizdir.

Hocam bi 10 tane paketlesin arkadas bana paypali pm olarak alabilirsem ödemeyi geceyim bi bakalim anlatildigi kadar varmi :)

Tapatalktan yollandı.

Arkadaşlar kadirin sınavı varmış çıktı, skype dan ekleyin kendinizi eğer acilse

bana 20 tane vermişti 10unu size vereyim Skype: Psi Bertan

10 tanede ben alayım. paypal veya akbank olur.

Arkadaşlar kadirin sınavı varmış çıktı, skype dan ekleyin kendinizi eğer acilse

bana 20 tane vermişti 10unu size vereyim Skype: Psi Bertan

---------- Spam Engelliyici 23:34 ---------- Önceki Mesaj 23:34 ----------

Bu tarz konulara pek yazıpta millette yalandan yere güven oluşturan bir tip değilim ancak yaklaşık 60 a yakın hesap aldım zamanında @Psi arkadaşın tavsiyesi üzerine temiz bir kardeşimizdir.

Sağolasın Yasin Hocam

---------- Spam Engelliyici 23:36 ---------- Önceki Mesaj 23:34 ----------

Psi feysten bi dal mail yollada yarin deniyim :)

ayıp ettin kardeşim hemen gönderiyorum

Ref olarak aldığım kanallar halen sağlam 4er tane alt kanal yaptım kullanıyorum

50 adet almak istiyorum, skype adresini bulamadım [MENTION=13872]Psi[/MENTION]

Son düzenleme:
50 adet almak istiyorum, skype adresini bulamadım @Psi

hocam arkadaş bayadır yoktu, elektrikleri gitmiş komple apartmanın, şimdi döndü 100 kadar mail verdi , ilgileniyorsanız hala verebilirim

kadirin Skype [email protected]

benim Skype: Psi Bertan

hocam arkadaş bayadır yoktu, elektrikleri gitmiş komple apartmanın, şimdi döndü 100 kadar mail verdi , ilgileniyorsanız hala verebilirim

kadirin Skype [email protected]

benim Skype: Psi Bertan

Daha önceden 100 tane almıştım, gayet sağlam çıktı alt kanal açmada bi sıkıntı yaşamadım.
Rica etsem bi 100 tane daha hazırlayabilir mi ?

Aynen :D

Valla ben Mailleri hep kendim açıyordum günde 1 mail altına 4 5 alt kanal şeklinde çalışıyordum bazen günde 2 mail açıyordum işte o zaman ertesi gün telefon numarası istiyor. Açamıyorum bi daha başka mail sinir oluyorum. Mecbur son 1 aydır Farklı kişilerden , Hatta çok güvenilir çok sağlam bu mailler denilen kişilerdende mail aldım, Alt kanal açarken Telefon numarası istiyor mu? işte Orda olay bitiyor, demekki Yt bu maili yakalamış benim düşüncem bu Bu mailler çok iyi arkadaştan al sende tavsiye ederim :cool:

maıl ısınden hıc anlamam suana kadarda kanal ıcın hep satın aldım genelde onaylı hocam maıllerı cok ovdun bellıkı guvendıgın ıcın arkasında duruyorsun taktır edılcek bır davranıs hocam ben alt kanal calısmıyorum bu meıllerı + 15 onaylı bır sekılde acmaya kalksak en sağlam yol hangısı olur tek ana kanal seklınde calısmak en mantıklısı dıye dusunuyorum saglam bır yolu varsa 100 adet yaz bana saygılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri