Frankeinstein
Yasaklanmış
Arkadaşlar Telefon Olarak Sony Xperia Z2 Alacam Fakat Oyunlarda Çok Isınıyo Diyolar Doğrumudur Z2 Si Olan Birileri Varsa Cevaplayabilirler Mi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Z1 kullanıyorum ve beklemeni tavsiye ederim. Mobil dünya kongresinde Z3 tanıtılacak bu ay. Z2'nin fiyatlarıda düşecektir veya doğrudan Z3 alırsın
hocam z3 sizce ne zaman çıkar
Z2 aldım iki hafta zor dayanabildim zararıyla geri iade ettim üstüne g2 aldım hiç bir telefondan bu kadar memnun kalmamıştım htc one dan bile. Sadece şarjı bile ciddi söylüyorum 2 gün rahat dayanıyor ister oyun oyna ister müzik dinle ister internete gir bana mısın demez. Bir de cyanogenmod yükledin mi off tadından yenmez.
Z2 ve diğer aynı işlemciyi kullanan telefonlarda ısınma olayı olması normaldir. Son güncelleme ile z2 bu ısınma olayını en aza indirdi. Kullanıyorum ve memnunum
Edit: Z3 beklemene gerek yok , değişen pek bir özellik yok
![]()
Z2 Verip G2 Mi Aldınız Hocam Onun Yerine Tam Anlayamadım Da
---------- Spam Engelliyici 10:16 ---------- Önceki Mesaj 10:14 ----------
Hocam Sizce Alınması Gerekn Bi Telefon Mu Yani O Kadar Para Vermem Değer Mi Zaten Yapıcağım Şeyler Facebook İnternet Arada Da Oyun O Kadar Yani Benim Yapacağım İşlemleri Daha Ucuz Bi Telefonda Yapamaz Mı Örneğin G2 Nexus 5
O Zaman Gözleri G2 Ye Çevirelim![]()
G2 Alacağına Z1 Compact alFiyatları birbirine çok yakın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.