Z2 Kullananlar

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar Telefon Olarak Sony Xperia Z2 Alacam Fakat Oyunlarda Çok Isınıyo Diyolar Doğrumudur Z2 Si Olan Birileri Varsa Cevaplayabilirler Mi.

Z1 kullanıyorum ve beklemeni tavsiye ederim. Mobil dünya kongresinde Z3 tanıtılacak bu ay. Z2'nin fiyatlarıda düşecektir veya doğrudan Z3 alırsın

Xperia L kullanıyorum oyunlarda dgl ama mobil veri ve 3g açık olduğunda elimi yakıyo, geçen işlemci 67 derece oldu korktum :(

peki arkadaşlar hangi telefonu almalıym bi türlü karar veremedım ya arada oyuna girerim çoğu zaman facebook takılırm whatsapp flen z2 ye çok para vermeye gerek yok aslında telefon önerirmisiniz arkadaşlar max 1000 lira bi değerlindireyim

Bende Z1 Compact kullanıyorum gayet memnunum fiyatıda Z1 e göre daha ucuz ama ekranı küçük ben büyük ekranlı telefon sevmediğm için Z1 compact aldım. Z1 Compact ı 1300 liraya bulabilirsiniz netten n11 de vardı sanırım o fiyata. Bende sizin gibi sosyal medyada takılıyorum devamlı bence gayet yeterli. Oyun filanda oynuyorum ısınma gibi bi sorunuda yok ;) Şuanlık bi Vine uygulaması arada takılıyor oda güncellemeyle düzelir sanırım. Şarjıda gayet yeterli 15-19 saat arasında benim. Ayrıca telefon cok sağlam aldığımdan beri çok düşürdüm hiç bir şey olmadı çoğunlukla ekran üstüne düştü :D Tavsiye ederim ;) Sony forever :D

Not : Sony aksesuarları bulmak kolay olmuyor bunuda söyleyeyim ;)

Z2 aldım iki hafta zor dayanabildim zararıyla geri iade ettim üstüne g2 aldım hiç bir telefondan bu kadar memnun kalmamıştım htc one dan bile. Sadece şarjı bile ciddi söylüyorum 2 gün rahat dayanıyor ister oyun oyna ister müzik dinle ister internete gir bana mısın demez. Bir de cyanogenmod yükledin mi off tadından yenmez.

Z2 ve diğer aynı işlemciyi kullanan telefonlarda ısınma olayı olması normaldir. Son güncelleme ile z2 bu ısınma olayını en aza indirdi. Kullanıyorum ve memnunum

Edit: Z3 beklemene gerek yok , değişen pek bir özellik yok

8236C469FBD0539B4648EE71C50CD780.jpg

Son düzenleme:
Z2 aldım iki hafta zor dayanabildim zararıyla geri iade ettim üstüne g2 aldım hiç bir telefondan bu kadar memnun kalmamıştım htc one dan bile. Sadece şarjı bile ciddi söylüyorum 2 gün rahat dayanıyor ister oyun oyna ister müzik dinle ister internete gir bana mısın demez. Bir de cyanogenmod yükledin mi off tadından yenmez.

Z2 Verip G2 Mi Aldınız Hocam Onun Yerine Tam Anlayamadım Da

---------- Spam Engelliyici 10:16 ---------- Önceki Mesaj 10:14 ----------

Z2 ve diğer aynı işlemciyi kullanan telefonlarda ısınma olayı olması normaldir. Son güncelleme ile z2 bu ısınma olayını en aza indirdi. Kullanıyorum ve memnunum

Edit: Z3 beklemene gerek yok , değişen pek bir özellik yok

8236C469FBD0539B4648EE71C50CD780.jpg

Hocam Sizce Alınması Gerekn Bi Telefon Mu Yani O Kadar Para Vermem Değer Mi Zaten Yapıcağım Şeyler Facebook İnternet Arada Da Oyun O Kadar Yani Benim Yapacağım İşlemleri Daha Ucuz Bi Telefonda Yapamaz Mı Örneğin G2 Nexus 5

Z2 Verip G2 Mi Aldınız Hocam Onun Yerine Tam Anlayamadım Da

---------- Spam Engelliyici 10:16 ---------- Önceki Mesaj 10:14 ----------

Hocam Sizce Alınması Gerekn Bi Telefon Mu Yani O Kadar Para Vermem Değer Mi Zaten Yapıcağım Şeyler Facebook İnternet Arada Da Oyun O Kadar Yani Benim Yapacağım İşlemleri Daha Ucuz Bi Telefonda Yapamaz Mı Örneğin G2 Nexus 5

Yapar tabikide :) bende bi heves ettim aldım. Yoksa bu kadar para verilmez telefona

Ilk ciktigindan beri kullaniyorum... Ilk zamanlar oyun oynarken ve 4K video cekerken isinma oldugu dogrudur ama son guncelleme sonrasi bu olay minumuma kadar dustu. Severek kullaniyorum ve telefonumu inceleyen arkadaslarimin cogu kendi telefonunu satip Z2 almak istiyor.

şimdi kafan tekrar z2 ye döndü güncelleme geldi ısınma azaldı diyince oyun oynarken elınız yanıyor mu :D
?

G2 Alacağına Z1 Compact al ;) Fiyatları birbirine çok yakın

Z1c nin kamerası, su geçirmeme özelliği ve malzeme kalitesi haricinde g2 den iyi olan hiç bir tarafı yok bence.
Zamanında bende çok arasında kaldım z1c ile g2 nin.
G2 den yana kullandım tercihimi ve çok memnunum.
1000 lira gibi bir paraya boyle telefon alarak lg yi kaziklamis gibi hissediyorum kendimi. :D
Ayrıca çift tıkla ekran açma özelliği süper bir buluş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri