Yeni açmış oldugum adsense'nin pin'ini bugun girdim. 2 Kanal bağlıydı. 1500 2000 tl civarı kazandığım videolara 2 hafta once (!) ünlem düştü. Ve ünlem düşen videoları sildim. Ardından o iki kanalda ki tüm videoları temizledim. Yeni videolar yuklemeye basladım. 2 3 videodan ise 90 tl civarı yanı bu ay mart ayı olarak 90 tl gelir elde ettim. Bugun ise, hesapların kesileşme günü. Ve 1 1500 civarı bu ay alırım inşallah umudu ilerek pin'ini girdikten sonra hesabıma gelen bir mail. " Sildikten 2 3 hafta sonrası. Yani bugun. "Hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler." İsimli bir mail aldım. Doğal olarak para kazanmaları kapatıldı 2 kanalımın. Geri açmak için ugrasmadım ugrasmam da cunku olmucagını bılıyorum olmucak duaya amin demenin anlamı yok. Giden gitmiştir. Tek beklentim aklıma takılan soru. O 1500 civarı kazandıgım videoları sildim gitti ama para kazanması kapanan bu ıkı kanala ait videolardı onlar. O paramı alabılır mıyım? yoksa, para kazanması kapanan bu kanalın, o son yukledıgım videoların yanı bu mart ayına ait olan 90 tl civarı getiren videolardan mı paramı alamam. Lütfen bir bilgi. Yazıda bi karısıklık noktalama hataları olduysa, afola. Çok stresli ve keyifsizim. Yorumlarınızı bekliyorum.
---------- Mesaj saat 21:27:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:22:37 civarında gönderildi. ----------
Ümitlerimi umutlarımı yıktın google oy google oy.
---------- Mesaj saat 21:27:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:22:37 civarında gönderildi. ----------
Ümitlerimi umutlarımı yıktın google oy google oy.