Zaman nasıl geçicek?..

Mezun olalı ve işe başlayalı 10 yıl oldu. Hayatta kalma mücadelesinden, işten güçten, çoluk çocuktan bir fırsat bulsam ikinci üniversiteyi okuyacam sırf tekrar aynı ortamı yaşamak için. Gerçi bu gidişle 20 sene sonra oğlumla birlikte okuruz gibime geliyor :D Tabi en ufak bişeyi anasına ispiyonlamazsa :D

Her okulda vardır öyleleri. Nereye gitsen göreceksin, o yüzden hedeflerine devam et sen hocam. Çok da sıkma kendini, hayatında yapmadıklarını denemediklerini dene. İş hayatı elbet gelecek.

çoğu zafer sarhoşu. Genelde ilk dönem zayıflar artınca normal insana dönüşüyorlar ikinci dönem. :D

Seni gayet iyi anlıyorum hocam . Bilkent üniversitesine gidiyorum ben de ilk adımımı attığımda çok çekinmiştim.altında bmw porsche arabasını geçtim altın kaplamalı porsche la gelen vardı . A8 L yi ilk defa okulda gördüm. Ama sonradan baktım ki bu böyle olmucak kafamı öne eğmektense etrafıma bakmayı tercih ettim. ve hiç tahmin bile edemeyeceğim kişilerle arkadaş oldum. Durumumuz nerdeyse hiç bir arkadaşım kadar iyi değilken gerçekten dost diyebilceğim insanlarla takıldım. Beni hep bir yerlere çağırdılar çekinmeden evime akdar bırakanlar dahi oldu. Demem o ki ön yargıyla yaklaşma asla kimse dıştan göründüğü gibi değildir. Üniversitede 4 sene boyunca ben bu 4 seneyi nasıl geçircem diye düşünmeyi mi istersin yoksa daha çok insanla tanışıp kendi ayarında arkadaşlar edinmek için uğraşmayı mı tercih edersin başlangıçta. Arkadaş arkadaşı getiriyor her gün yeni biriyle tanışıyorsun . Ortam güzel yani merak etme böyle düşünmekten vazgeç :)

Yorumları okumadım ama bende şöyle oldu. 2. Dönem den 1 ay sonra falan tam olarak arkadaş ortamım oluştu. Şimdi evde otursak bile sürekli hiç canımız sıkılmıyor. Yani biraz zaman. Çekingen olursan da zor biraz atılgan olman lazım kardeşim.

mart nisan gıbı tekrar durumunuzu yazın konuya hocam :) bu düşünce için çok erken

Sen gel bizim şirkette çalış sadece 10 dakikada kafayı yersin.

O okuldan diplomanı alıp giderken keşke dahada uzun olsaydı okulum dersin.

karabüktemisin yoksa :D
Selçuk Üniversitesi hocam ne karabüğü :D
Bu üni'de zaman bir bana mı hızlı geçiyor ya. Bir sabah uyanıyorum vizeler başlamış. Ertesi sabah finaller. Ertesi gün ikinci dönem bitmiş. O derece hızlı geçiyor :)
Keşke bana da öyle olsa hemen :)
Hangi şehirde okuyorsun?
Konya hocam. Şehir ile bir sıkıntım yok. Gerçekten güzel bir şehir ve her türlü imkan var, baya büyük.
Seni gayet iyi anlıyorum hocam . Bilkent üniversitesine gidiyorum ben de ilk adımımı attığımda çok çekinmiştim.altında bmw porsche arabasını geçtim altın kaplamalı porsche la gelen vardı . A8 L yi ilk defa okulda gördüm. Ama sonradan baktım ki bu böyle olmucak kafamı öne eğmektense etrafıma bakmayı tercih ettim. ve hiç tahmin bile edemeyeceğim kişilerle arkadaş oldum. Durumumuz nerdeyse hiç bir arkadaşım kadar iyi değilken gerçekten dost diyebilceğim insanlarla takıldım. Beni hep bir yerlere çağırdılar çekinmeden evime akdar bırakanlar dahi oldu. Demem o ki ön yargıyla yaklaşma asla kimse dıştan göründüğü gibi değildir. Üniversitede 4 sene boyunca ben bu 4 seneyi nasıl geçircem diye düşünmeyi mi istersin yoksa daha çok insanla tanışıp kendi ayarında arkadaşlar edinmek için uğraşmayı mı tercih edersin başlangıçta. Arkadaş arkadaşı getiriyor her gün yeni biriyle tanışıyorsun . Ortam güzel yani merak etme böyle düşünmekten vazgeç :)
Zaman gösterecek hocam bakalım neler olucak :) sizin adınıza sevindim.. Tebrikler
Yorumları okumadım ama bende şöyle oldu. 2. Dönem den 1 ay sonra falan tam olarak arkadaş ortamım oluştu. Şimdi evde otursak bile sürekli hiç canımız sıkılmıyor. Yani biraz zaman. Çekingen olursan da zor biraz atılgan olman lazım kardeşim.
Hocam ben okul vakti dışında zaten kendi lise arkadaşım ve yurttan gerçekten iyi olan birisi ile takılıyorum ve daha başka kişiler de var. Yani canım sıkılmıyor, ben daha ciddi ortam arıyordum sınıfta :D
Gel bul beni okulda ayıp ediyon
Hocam 302 veya 304 no'lu sınıflarda dersimiz oluyor hep :D cuma günü 304, diğer günler 302 :D ikinci öğretimim. 14.50 başlıyor bazen 18.20, bazen de 20.10 da bitiyor. Nasıl görüşebiliriz :D
uyu uyu yat uyu ozaman geçer :D
Hocam okul vakti dışında olan zamanım zaten hızlı geçiyor arkadaşlarım iyi fakat sınıf ortamı çok ciddiyetsiz :D

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam ilk zamanlar biraz hızlı olur herkes. Zamanla oturur herşey. İnsanlara uzak durma çok da yakın durma ortamı kes duruma göre davran. Düzgün insanı herkes sever.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri