Zamanı geldi yardım lazım (ÖZGÜN)

Sizin yüzünüzden filmleri izlerken aklıma hep greenbox gelicek :D nerden araştırdım :(

dün gece uzun zamandır bekleyip de alamadığım domaini aldım,site alt yapısını hazırlamaya başladım bile yolun açık olsun kardeş özgün olmak iyidir bir yerden başlamak lazım umarım başarılı olursun...

dün gece uzun zamandır bekleyip de alamadığım domaini aldım,site alt yapısını hazırlamaya başladım bile yolun açık olsun kardeş özgün olmak iyidir bir yerden başlamak lazım umarım başarılı olursun...

Vallaha şu green box olayını çözdügüm an spam benim için bitmiştir ekip bile hazır çok zevkli olacak

---------- Spam Engelliyici 12:52 ---------- Önceki Mesaj 12:51 ----------

hocam fon dan ziyade ışık daha önemli sanki
ben iyi sayılacak bir makina ile bilmem kaç tane kumas vs denedim
ışık iyi olmadıgı sürece gürültü göze batıyor

ışık ayarlanır sanki hocam sonuçta bi tane büyük ışık yetecektir.

ben sunumax.com da çalışırken (yaklaşık 5 yıl oldu) duvarları yeşile boyamıştık :) THY, Sabancı, Migros'a bile iş çekildi o dönem o teknolojiyle. Bi duvarını ya da bi kontraplağı yeşile boya, güzel key yapmak için sadece greenbox yetmez. İyi bir ışık ve iyi bir kamera lazım. Kurgu bilgisinden bahsetmiyorum bile. Yoksa kendini güldürürsün insanlara :)

hocam kurgu bilgisi derken nasıl oluyor kurgu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri