Zamani olan çalışacak arkadas aranıyor

kral2241

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar. Zaman sorunundan dolayi cok az kanal yapabiliyorum. Zamani bos olan bir arkadas ariyorum. Gunde belirli bir sayida kanal yapicak. 10 veya 20 adet olabilir gunluk.
Kesinlikle guvenilir bir arkadas olmali.

Kanallar ve bot tarafimdan karsilanacaktir. Kanal linkleri tarafimdan verilicektir.

Haftalik olarak anlasmayi dusunuyorum kisi ile sorun yasamazsak ocak ayina kadar calismayi dusunuyorum

Gunluk olarak yapabileceginiz kanal sayisini ve haftalik istediginiz ucreti pm olarak atarsaniz cok iyi olur.

Herkese bol kazanclar

[MENTION=14900]kral2241[/MENTION] senin için sakıncası yoksa, yeni konu açmak istemedim. Problem olursa, mesajı kaldırabilirim.

Yukarıda ki şartlarda çalışabilecek arkadaşlar, fiyatları bana da pm atarlarsa, görüşebiliriz.

Benim bu şekilde çalıştığım arkadaş mevcut.
Günlük 10 kanal üzerinden bütçenizi yollarsanız size de yardımcı olacaktır. 10 kanal dememin sebebi yutubum botunda bana günlük 10 kanal yapıyor. 2. bir bot ile kanal sayısı arttırılabilir. Fakat kanal kapanması sorunu yaşanıyor tek botta.

[MENTION=12723]artist58[/MENTION] ile anlaştık.

@mg-web Sakıncası yok ne demek. Bol kazançlar :)

şahşım olarak düşünürsek bunu kabul eden bana göre biraz kıt . çünkü sana yapacagım kanalı kendime yapar kendim kazanırım içerik bulmak zor degil . yani amele arıyorsunuz gibime geliyor . yapamıyosanız bırakıcaksınız.burada köle satışı yok bildigim kadarıyla

şahşım olarak düşünürsek bunu kabul eden bana göre biraz kıt . çünkü sana yapacagım kanalı kendime yapar kendim kazanırım içerik bulmak zor degil . yani amele arıyorsunuz gibime geliyor . yapamıyosanız bırakıcaksınız.burada köle satışı yok bildigim kadarıyla
Bence biraz aşırı tepki gösteriyorsun hocam, keşke önce konsepti anlayıp sonra yorum yapsaydın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri