Zanox Satış Ortaklığı ( Avrupa'nın Lider Satış Ortaklığı )

Braddleyy

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.teknokips.com
ZANOX - SATIŞ ORTAKLIĞI

✖Merhaba arkadaşlar bugün sizlere benim blog sayfam için kullandığım ciddi anlamda adsenseye rakip olabilecek ve hatta eğer iyi bir hit alan siteniz varsa adsenseden kat kat daha fazla para kazanabileceğiniz bir sistemi anlatacağım elimden geldiğince .)

✖Çoğu arkadaş belkide bu sistemi kulanıyor bazılarımızda biryerlerde duymuşuzdur muhakkak, işte bu sistemin adı zanox - satış ortaklığı .. Yani adsensede gösterim ve tıklama başı maliyet ile kazanırken bu zanox tada yine tıklama başı maliyet ve eğer reklamımız bir ürüne yönlendiriyorsa o ürünün satışındanda komisyon olarak kazanç sağlamış oluyoruz arkadaşlar.Bu zanox alman firması olup google kadar olmasada köklü ve güvenilir bir firmadır arkadaşlar . Ödemeleri kesinleşmiş 25 Euro limiti aşınca belirttiğimiz banka hesabına yapıyor ! Ben daha yeni sayılırım ödeme almadım alınca yine burada paylaşırım .) Bu satış ortakları arasında 100 den fazla türk şirketler var ttnet,media markt,teknosa,gittigidiyor,çiçeksepeti vs .

✖Sizlerede tavsiye etmemdeki en büyük etken 500-600 hitli blog sayfamdaki adsense reklamları ile 1 ayda 6 tl kazanırken aynı sayfa üzerinden hem adsense reklamları hemde zanox reklamları paylaşarak yaklaşık 20 günlük zanox kazancımın 24 tl olmasıdır arkadaşlar .

gkjY9ciPD5R7JSpoTyglsuC-QmznBueiQdzOWxTXnxNBpoIhV7U5KslhbNTVfIiUIOJlCdJVNX8-YUE23v5Z-w%3D%3D

Xu0eeli9VyjSH0TqRquG7Zu9xsBKhJT1nNBsBzc7-WjqWP19mUPod47PKF1P4m4H79ukC-63VHjKM4TXLX-alg%3D%3D

✖Görüldüğü gibi bir tabloyla karşılaşabileceğimi bende hiç tahmin etmiyordum ama arkadaşlar umduğumdan çok daha iyi bir kazançla karşı karşıya kaldım ve sistemi az çok sizlere tanıtmak istiyorum ..

✖Siteye üye olduktan sonra (aşağıda linki paylaşacağım)istediğmiz şirkete başvuruda bulunabiliriz . Başvuru onaylanma süreci şirketten şirkete değişmekte arkadaşlar 1 günde onaylayanlarda varken 3 haftadır onay beklediğim şirketlerde var. Örnek olarak çiçeksepeti verileri aşağıdaki resimdeki gibi arkadaşlar..

K2yKz5C8CnIYc9GdbcVa8x4WU-CebItlaarGdwMGNEiH4WGO-99PWykGxMJETbpyI2w0YbTZkOJ47Md_2H1vbg%3D%3D

✖Programa kabul edildikten sonra soldan afişler ve linklere tıkladığımızda sitemize yerleştireceğimiz reklam alanlarına ulaşmış oluyoruz ve oradan hoşumuza ve sitemize uygun olanın kodunu alıp html olarak sitemize reklam alanımıza ekliyoruz arkadaşlar ..

Ek6azyZbfOnM1H3g4nEBNABNEqKukA8Y7S8fL1_N068795yYxs8RMEe4yDoJNHFoBQJdENsK64JBn7KJfRaJ4g%3D%3D

✖Daha sonrası ise bizlere geriye arkamıza yaslanıp reklamlara tıklanması ve reklamlarımızın üzerinden ürünlerin satın alınması kalıyor arkadaşlar .. :) Eksik ve yanlış yazdığım birşeyler varsa bilgilendirir ve eklemek istediğiniz şeyleri iletirseniz çok sevinirim inşallah herkes için hayırlısı olur :)

Güzel bir sistem dediğin gibi adsense kadar olmasada adsense den sonra gelen sistemlerin başında yer alıyor cok kaliteli

üyeliğim var ayrıca adtriplex.com da var bundan daha iyi sanırım.

xyz ürün yok galiba.

Hocam 2. adımda vergi numarası istiyor? Local Tax Number kısmında

Site'lerde mi geçerli bu Zanox

evet kardeşim en ufaktan bir blog sitesiyle bile başvuruda bulunabiliyorsunuz ..

---------- Mesaj saat 19:41:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:39:42 civarında gönderildi. ----------

film sitesi kabul ediyorlar mi

ediyorlar sanırım hocam birkaç film sitesinde zanox reklamlarını görmüştüm

---------- Mesaj saat 19:42:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:41:21 civarında gönderildi. ----------

Bir ara sorunluydu sanırım ödemelerde.
Devam ediyor mu?

ben daha yeni başladım kardeşim bir sorun olacağını sanmıyorum birçok kaliteli yerli firmaları barındırıyor ;)

---------- Mesaj saat 19:44:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:42:42 civarında gönderildi. ----------

Güzel bir sistem dediğin gibi adsense kadar olmasada adsense den sonra gelen sistemlerin başında yer alıyor cok kaliteli

adsenseye göre daha çok kazandırıyor hocam çok sevdim ben bu işi :)

---------- Mesaj saat 19:46:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:44:46 civarında gönderildi. ----------

üyeliğim var ayrıca adtriplex.com da var bundan daha iyi sanırım.

xyz ürün yok galiba.

yok kardeşim zanox en iyisi ve en kalitelisi

---------- Mesaj saat 19:47:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:46:41 civarında gönderildi. ----------

Hocam 2. adımda vergi numarası istiyor? Local Tax Number kısmında

hocam ben kayıt olurken yoktu boş bırakamıyormusun yada salla birşeyler :)

iyide zanox bildiğim kadarı ile sadece sitedeki reklama tıklayıp o ürünü alan olduğu zaman sadece sana komisyon veriyor tıklanmaya göre bir para vermiyor diye biliyordum yanlış mı yoksa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri