Zayıflamaya Kararlıyım Yardım!

• Kullanıcı ssusar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
35 yaşında verdim hocam. İyi ki de vermişim. Daha sonrası kalp krizi, bypass vs. derken karışık biraz :)

Yarın bakayım hocam bulursam göndereyim. Benim kan değerlerim normal çıktığı için standart bir diyet ile götürebildim. Çok zorlanmadım.

Mümkünse diyetisyene gidip kan değerlerinize falan bir baktırın onun tavsiyelerini alın. Sonrasını da dikkatle bıkmadan sürdürmeye çalışın. İnsan günde 6-7 öğün yiyerek aç kalmadan zayıflayabiliyormuş ben bunu öğrendim :)

Ameliyat için kan değeri ölçülmüştü normal hocam benim ki de. Bulabilirseniz çok sevinirim hocam valla. İhtiyacım var böyle bişeye teşekkür ederim şimdiden hocam

---------- Spam Engelliyici 21:48 ---------- Önceki Mesaj 21:46 ----------

Akşam 18:00 dan sonra yemek yeme düzenli spor yap zayıflarsın kardesim. Bu arada Muğla'da ( merkez,kötekli,ula,akyaka,ortaca,köyceğiz ) olan çok kişi varsa bir toplantı yapabiliriz kötekli ya da merkezde :)

Olabilir ortacada 1 kişi daha tanıyorum forumdan. Da ne konuda toplantı tanışma maksadında olabilir.

Bizde kilo almaya çalışalım :D Aldığım 2 güne geri gidiyor :D

1.78 boyum olup 82 kiloydum. Kiloma göre kalori hesabı yaptım.15 günde 1 kilo verecek şekilde kalori aldım.Yani günlük 1850 kalori alıyordum.Ekmeği kestim.Sadece kahvaltılarda bir dilim yiyiyordum.Haşlanmış yumurta yiyordum.Kısacası ne yersem kalori hesabını yaparak,araştırarak yiyordum. Ve 3 ay sonunda tam 9 kilo verdim.Kısacası kalori hesabı yaparsan ve iraden kuvvetliyse kilo verirsin.

Ameliyat için kan değeri ölçülmüştü normal hocam benim ki de. Bulabilirseniz çok sevinirim hocam valla. İhtiyacım var böyle bişeye teşekkür ederim şimdiden hocam

---------- Spam Engelliyici 21:48 ---------- Önceki Mesaj 21:46 ----------

Olabilir ortacada 1 kişi daha tanıyorum forumdan. Da ne konuda toplantı tanışma maksadında olabilir.
Toplantı dediğim tanışma maksadında da. Çok kişi var mıdır Muğladan?

Arkadaşlar artık kilolarımdan rahatsız oluyorum. 95 kiloyum. Üni 2. Döneminde koşu yapacağım. Muğla/Ortaca da okuyorum. Küçük yer olduğu için Futbol Sahasında koşuya izin veriyorlar. Orada koşmayı düşünüyorum. Merak ettiğim konular nasıl başlamalı nasıl devam ettirmeli bu işte tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi? Koşuda nasıl giyinilmeli? Gibi gibi tecrübeleri, bilen arkadaşları bekliyorum şimdiden sağolun.

Kilo ve boya bakilirsa senin günlük 3000 kalorine ihtiyacin var. Zayiflamak icin günde bu 3000 kalorinin altinda kalman sart. Cep telefonuna uygulama kurarak aldigin kalorileri göz önünde tutmalisin.

Beyaz ekmek
Seker
yag

Bunlari hayatindan cikartacaksin, aksi taktirde ne yaparsan yap zayiflayamazsin. Aksam 6'dan sonra asla birsey yemeyeceksin cünkü bu durumda sabaha kadar vucut yaglardan eritmek zorunda kaliyor yani yattigi yerde zayifliyor insan.

Günlük spor yapmak cok önemli. Sporla kolaylikla en az 500 kalori yakmalisin. Günde en az 3 litre su iceceksin.

Kilo ve boya bakilirsa senin günlük 3000 kalorine ihtiyacin var. Zayiflamak icin günde bu 3000 kalorinin altinda kalman sart. Cep telefonuna uygulama kurarak aldigin kalorileri göz önünde tutmalisin.

Beyaz ekmek
Seker
yag

Bunlari hayatindan cikartacaksin, aksi taktirde ne yaparsan yap zayiflayamazsin. Aksam 6'dan sonra asla birsey yemeyeceksin cünkü bu durumda sabaha kadar vucut yaglardan eritmek zorunda kaliyor yani yattigi yerde zayifliyor insan.

Günlük spor yapmak cok önemli. Sporla kolaylikla en az 500 kalori yakmalisin. Günde en az 3 litre su iceceksin.

Çok teşekkür ederim bilgiler için. Birde koşu yaparken nasıl giyinilmeli acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri