Zengin olacam dedim ama olamadım

Allah aşkına bende sandım günlük 1 - 3 k'dan günlük 2-3 liraya düştü gelirin. :)

zengin olmak istiyorsan her gün yeni bir kitap bitir oku sadece oku öğren bu şekilde zengin olman imkansız değil fakat forumda yazılan yazıları daha iyi şekilde kavramana neden olur ve 3 ay sonra değişimi kendin yakaladığını göreceksin ama 3 aya kadar sabır ile kitap okuya bilecekmisin

zengin olmak istiyorsan her gün yeni bir kitap bitir oku sadece oku öğren bu şekilde zengin olman imkansız değil fakat forumda yazılan yazıları daha iyi şekilde kavramana neden olur ve 3 ay sonra değişimi kendin yakaladığını göreceksin ama 3 aya kadar sabır ile kitap okuya bilecekmisin

Hocam zengin olma kelimesi espiri de siz ne kitabından bahsediyorsunuz ?

Hocam yt işinden zengin olmak istiyosan özgün çalışıcaksın baska alternatif yok :) hem saglam para kaldırırsın hemde kanal kapanıcak telif gelicek para kazanma kapanıcak gibi korkularda olmaz :) Tamam yt işine baslarken haber videosu at kaza video su at ama yavas yavasda olsa kafanda bir özgün video tasarla :) Ben yaklasık 1 senedir bu işin içindeyim artık yavas yavas özgün video olaylarına girmeye basladım :)

özgün,özgün...ne yapalım ,elimize kamera alıp biber in peşinde mi gezelim :D

Hocam yt işinden zengin olmak istiyosan özgün çalışıcaksın baska alternatif yok :) hem saglam para kaldırırsın hemde kanal kapanıcak telif gelicek para kazanma kapanıcak gibi korkularda olmaz :) Tamam yt işine baslarken haber videosu at kaza video su at ama yavas yavasda olsa kafanda bir özgün video tasarla :) Ben yaklasık 1 senedir bu işin içindeyim artık yavas yavas özgün video olaylarına girmeye basladım :)

Hocam resmen benim şuğanda yaptığımı söylediniz :) haber ve trafik kazası ekliyordum arada özgün video bakıyorum google amcadan

özgün,özgün...ne yapalım ,elimize kamera alıp biber in peşinde mi gezelim :D

Vine videoları cok popüler bu sıra deneyebilirsiniz :) Eline kamera alıp şebeklik yapanlarda var (cok fena para kaldırıyorlar). Eğer özgün video konusunda biraz kafa patlatırsanız eminimki güzel bir fikir bulursunuz ;)

---------- Mesaj saat 19:33:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:30:12 civarında gönderildi. ----------

Hocam resmen benim şuğanda yaptığımı söylediniz :) haber ve trafik kazası ekliyordum arada özgün video bakıyorum google amcadan

Kendimden biliyorum bende ilk basladıgımda kaza videoları ile basladım sonra baktım pek kazanc yok haber videolarına basladım :) ama hiç spam calısmadım tek kanal devamlı suana kadar ne adsense banlandı nede para kazanma gitti sadece acemilik dönemimde kanallarıma 2 ser tane telif geldi 3. gelmesin diye video atmayı bıraktım onlar suan hala adsenseye baglı ve hala kazanç saglıyorlar :D

Geçmiş olsun, benimde aklımda özgün video fikirleri oluşuyor yavaş yavaş ancak önce kendimi hazır hissetmeliyim ve birazda para biriktirmem gerekiyor ondan sonrası allah kerim diyebilecek miyiz bakalım yani en azından 3-4 aya ihtiyacım var

Benim anlamadığım şu adsense tr ama yotube kanalı yabancı nasıl olurda para verir

Ben de yeni başladım bakalım ne olacak halimiz.:rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri