Zenginleri Görelim

4111349784.png

bir off çeksem karşıdaki dağlar yıkılır :D

o ping ney öyle :D sanırım mobil

4111377352.png

paris yazdıgına bakmayın köyde yaşıyok :D bugun ilk kez 5 oldugunu gördüm yoksa hep 2 :D

internet konusunda en berbat ülke türkiye bu ttnet işi bozuyor fiber şuraya bi gelse arkadaşlar fiberin buraya getirilmesi için napmam lazım bilen varmı yer istanbul / sultangazi

net bilmiyorum ama aylık 90tl civarında para ödüyorum.video indirme,yükleme işi zaten yapamıyorum.foruma ve mail hesaplarıma girip bakabilirsem ne mutlu bana.eger ttnet müsade ederse vdslere girip video yüklemek en büyük favorim :D

not : resimdeki rakamlar sizi yanıltmasın,vdslerde dahi rahat dolaşamıyorum şuan ve bu an süper hali.bu hıza ulaşmak için gece 23:00 ü beklemem gerekiyor,öncesinde herhangi biyere girebildigimden hızlı oluyor çıkışım çünkü sayfayı göremeden net kesilmiş oluyor çoktan :D

54YzoL.jpg

net bilmiyorum ama aylık 90tl civarında para ödüyorum.video indirme,yükleme işi zaten yapamıyorum.foruma ve mail hesaplarıma girip bakabilirsem ne mutlu bana.eger ttnet müsade ederse vdslere girip video yüklemek en büyük favorim :D

not : resimdeki rakamlar sizi yanıltmasın,vdslerde dahi rahat dolaşamıyorum şuan ve bu an süper hali.bu hıza ulaşmak için gece 23:00 ü beklemem gerekiyor,öncesinde herhangi biyere girebildigimden hızlı oluyor çıkışım çünkü sayfayı göremeden net kesilmiş oluyor çoktan :D

54YzoL.jpg

Asıl ttnetin sana 90 tl ödemesi lazım Hocam.

4111436419.png

TTNet roket aktif ettim sonra böyle kaldı. Yaklaşık 5 gün oldu. Fark etmezlerse çok iyi olur :D

Edit: 56 TL

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri