ZEWANG NEDİR?
MMM üyesi olan arkadaşlar az çok tahmin ediyordur sitenin işleyişini. MMM aylık kar payını %30'a düşürünce başka alternatif site olmadığını düşünen arkadaşlar benim gibi devam etmeye razı olmuş olabilir. Ama günlük web görevleri yapmadan aylık %100 ile %120 kazanç şağlayacağımız bir site var. İşte aylık %100 ve %120 kazanç sağlayabileceğimiz bir alternatif site.
Üye olmak için
Ref'li Link
: http://zewang.help/[email protected]
Ref'siz Link
: https://zewang.help/Registration.aspx
En Az 20 Dolarla Katılabiliyorsunuz.
Kazancınız 10 Dolar Olunca çekebiliyorsunuz.
Zewang, uluslararası yardımlaşma platformudur. Zewang sayesinde dünya genelinde milyonlarca insana yardım sağlamaya hazır olun. Tüm katılımcılar gönderilen para fonlarını gönüllü olarak gönderir. Sizde başkalarına yardım sağlamak istiyorsanız ve bundan mutluluk duyarsanız Zewanga davetlisiniz. Çevrimiçi danışmanlarımıza herşeyi sorabilirsiniz.
ZEWANG NASIL ÇALIŞIR?
Zewang'ta 2 türlü yardımlaşma fonu vardır.
1.Yardımlaşma Fonu
AYLIK %100
Günlük %3.3 büyüme ile bunun sonucunda aylık %100 büyüme sağlar. Paranızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz.
Örnek vermek gerekirse 500 TL yardım sağlanırsa 1000 TL olarak diğer ay çekilir.
Yardım fonu miktarı 20 USD-800 USD
Büyüme her cumartesi hesabınıza yansır.
2.Yardımlaşma Fonu
Aylık %120
Günlük %4 büyüme ile aylık %120 büyüme sağlar. Paranızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz.
Örnek vermek gerekirse 500 TL yardım sağlanırsa 1100 TL olarak diğer ay çekilir.
Yardım fonu miktarı 810 USD-4000 USD
EKSTRA GELİRLER
REFERANS BONUS
Referans bonus miktarı %5
Sizin referansınız ile gelen her üye için siz referans bonusu kazanıyorsunuz.
ZEWANG NASIL ÜYE OLUNUR RESİMLİ ANLATIM

Bitcoin adresinizi eklemeniz yeterli.
Ödeme kanıtı olarak başka arkadaşın aldığı kanıtı şimdilik ekliyorum site yaklaşık 3 aydır devam ediyor. Kendimde ödeme aldığımda kanıt eklerim.

MMM üyesi olan arkadaşlar az çok tahmin ediyordur sitenin işleyişini. MMM aylık kar payını %30'a düşürünce başka alternatif site olmadığını düşünen arkadaşlar benim gibi devam etmeye razı olmuş olabilir. Ama günlük web görevleri yapmadan aylık %100 ile %120 kazanç şağlayacağımız bir site var. İşte aylık %100 ve %120 kazanç sağlayabileceğimiz bir alternatif site.
Üye olmak için
Ref'li Link
Ref'siz Link
En Az 20 Dolarla Katılabiliyorsunuz.
Kazancınız 10 Dolar Olunca çekebiliyorsunuz.
Zewang, uluslararası yardımlaşma platformudur. Zewang sayesinde dünya genelinde milyonlarca insana yardım sağlamaya hazır olun. Tüm katılımcılar gönderilen para fonlarını gönüllü olarak gönderir. Sizde başkalarına yardım sağlamak istiyorsanız ve bundan mutluluk duyarsanız Zewanga davetlisiniz. Çevrimiçi danışmanlarımıza herşeyi sorabilirsiniz.
ZEWANG NASIL ÇALIŞIR?
Zewang'ta 2 türlü yardımlaşma fonu vardır.
1.Yardımlaşma Fonu
AYLIK %100
Günlük %3.3 büyüme ile bunun sonucunda aylık %100 büyüme sağlar. Paranızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz.
Örnek vermek gerekirse 500 TL yardım sağlanırsa 1000 TL olarak diğer ay çekilir.
Yardım fonu miktarı 20 USD-800 USD
2.Yardımlaşma Fonu
Aylık %120
Günlük %4 büyüme ile aylık %120 büyüme sağlar. Paranızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz.
Örnek vermek gerekirse 500 TL yardım sağlanırsa 1100 TL olarak diğer ay çekilir.
Yardım fonu miktarı 810 USD-4000 USD
EKSTRA GELİRLER
REFERANS BONUS
Referans bonus miktarı %5
Sizin referansınız ile gelen her üye için siz referans bonusu kazanıyorsunuz.
ZEWANG NASIL ÜYE OLUNUR RESİMLİ ANLATIM

Bitcoin adresinizi eklemeniz yeterli.
Ödeme kanıtı olarak başka arkadaşın aldığı kanıtı şimdilik ekliyorum site yaklaşık 3 aydır devam ediyor. Kendimde ödeme aldığımda kanıt eklerim.

Son düzenleme: