Zihin Kontrol Mağduru Anlatıyor

forumda 2 3 sene önce konular açılmıştı video çeken arkadaşda vardı galiba :D

ilginç

Son düzenleme:
Youtube'de bizim zihnimizi kontrol ediyor, sürekli "video yükle, para kazan" diyor.
Daha fazla bunları izleyip zaman kaybetmeden para kazanmaya devam edelim :D

Psikolojileri bozuk gibi ya, kötü şeyler yaşayıp kendilerini inandırmışlar bunu ben yapmadım bana yaptırdılar diyerek bir kaçış arıyorlar bence

Kurtlar vadisi pusu izliyordum bu aralar orada da böyle bir muhabbet vardı. Hatta Kurtlar Vadisinin bazı bölümleri günümüzde siyasi ve diğer olaylar vs. çıktı. Gerçek olma ihtimalleri olabilir

salih mirzabeyoğlu ve hasan mezarcı gibi 2 büyük örneği var. Tsk bu konularda boş değil

tsk zihin mi kontrol ediyor? 5 lirayı neden mi aldım? Subhanekeyi mi okuyayım?

tsk zihin mi kontrol ediyor? 5 lirayı neden mi aldım? Subhanekeyi mi okuyayım?

postu yazarken senin gibi böyle gevşek konuşan birinin salça olacağını biliyordum. Neden böyle bir post yazarak insanın asabını bozuyorsun? 3 gram beyninle alay ettiğini düşünüyorsun tahsilinin ne olduğunu bilmiyorum. https://www.youtube.com/watch?v=OlJTm0CJvQU
Gatada staj yapan biri olarak konuşuyorum gatadaki imkanlar Türkiyedeki hiçbir hastane sağlık kuruluşunda yok. Denek hayvanlar üzerindeki araştırmalarda etik kurulundan izin alınır heriflerin yaptığı tedaviye bak bu voltajda bir elektroşok ne için veriyorlar sence? Böyle bir tedavi gerektiricek düzeydeki nörolojik bir problemi olan insan askere alınmaz. Eğer sakat yada gazi isede uygulanacak elektroterapi beyine uygulanmaz sıkıntı olan kas bölgesine uygulanır. Anlamazsın sende yinede ben anlatıyım

postu yazarken senin gibi böyle gevşek konuşan birinin salça olacağını biliyordum. Neden böyle bir post yazarak insanın asabını bozuyorsun? 3 gram beyninle alay ettiğini düşünüyorsun tahsilinin ne olduğunu bilmiyorum. https://www.youtube.com/watch?v=OlJTm0CJvQU
Gatada staj yapan biri olarak konuşuyorum gatadaki imkanlar Türkiyedeki hiçbir hastane sağlık kuruluşunda yok. Denek hayvanlar üzerindeki araştırmalarda etik kurulundan izin alınır heriflerin yaptığı tedaviye bak bu voltajda bir elektroşok ne için veriyorlar sence? Böyle bir tedavi gerektiricek düzeydeki nörolojik bir problemi olan insan askere alınmaz. Eğer sakat yada gazi isede uygulanacak elektroterapi beyine uygulanmaz sıkıntı olan kas bölgesine uygulanır. Anlamazsın sende yinede ben anlatıyım
Gevşek? Salça? Üçgram beyin? Hep söylemişimdir insanlar kendinde fazla bulunan eksiklikleri başkalarında hakaret olarak kullanır. Zaten yazınızı okuyan herkes görecektir kimde 3 gram beyin olduğunu.

Gevşek? Salça? Üçgram beyin? Hep söylemişimdir insanlar kendinde fazla bulunan eksiklikleri başkalarında hakaret olarak kullanır. Zaten yazınızı okuyan herkes görecektir kimde 3 gram beyin olduğunu.

Sende çünkü bilmediğin konu hakkında laga luga yapıyorsun. Nörolojiyle ilgili ne bilgin var ? Böyle birşeyin olamayacağını iddia ediyorsun ? Alıntı yapma cahil dünyanda kendi halinde yaşa aciz herif .

Sende çünkü bilmediğin konu hakkında laga luga yapıyorsun. Nörolojiyle ilgili ne bilgin var ? Böyle birşeyin olamayacağını iddia ediyorsun ? Alıntı yapma cahil dünyanda kendi halinde yaşa aciz herif .

Cahil? La kıytırık gatada hemşiremisin nesin bilmiyorum da doktor olsan bile bi halt değilsin. Tıp barajını geçemeyenler seçiyor sanki bilmiyoruz :) tek kelimeyle saçmalık. Bi ara sınırsız enerji döngüsü bulduğunu söyleyen tsk mensubu üyeleri hatırlattın bana. Hahaha savah sabah güldüm

Cahil? La kıytırık gatada hemşiremisin nesin bilmiyorum da doktor olsan bile bi halt değilsin. Tıp barajını geçemeyenler seçiyor sanki bilmiyoruz :) tek kelimeyle saçmalık. Bi ara sınırsız enerji döngüsü bulduğunu söyleyen tsk mensubu üyeleri hatırlattın bana. Hahaha savah sabah güldüm

Saf tıpın barajı diye bir kavram yok bu 1. 2.si sıralamsı 23 bin sen bunu aşağılıyosan demek ki ilk 1000 le alan bir bölüm bitirdin söylede bilelim. Bu araada fizyoterapistim hemşireleri aşağılama ellerine düşersen kan alırlar :D

Saf tıpın barajı diye bir kavram yok bu 1. 2.si sıralamsı 23 bin sen bunu aşağılıyosan demek ki ilk 1000 le alan bir bölüm bitirdin söylede bilelim. Bu araada fizyoterapistim hemşireleri aşağılama ellerine düşersen kan alırlar :D

Al işte kime laf anlatıyoruz. Tüm tıp bölümlerinden sonra geliyor sıralamada. Evet benim tutuyordu seçmedim. Zaten zihin kontrolü olduğunu ancak gatada bir fizyoterapist, paspasçı falan iddia eder

İzlediğimiz her reklamda, reality show'larda(survivor, bugün ne giysem, yemekteyiz vs) dinlediğiniz 440 Hz olan tüm müziklerde ki bu korkunç derecede, dünyaya da çok yankı uyandıran flimlerde, android ve pc oyunlarında vs..vs.. bu zaten uzun zamandır yapılıyor. Bu iş en çok cocuklar üzerinde uygulanıyor... Bunları zaten biliyoruz.. Ama buradaki arkadaşlar için durum biraz kritik. Açıckası ben obsesyon ve psikiyatrik vaka görüyorum..

Şu videoyu izlediğim zaman aklıma redditte atılan bir post aklıma geldi, bir kadın 3 arkadaşının olduğunu söylüyordu kendinden başka kimse görmüyor ama normal bir insanmış gibi konuşabiliyorlarmış hatta isim koymuştu küçük boşluk ve şeytan adında 3 kişi hatta karakterlerini falan anlatıyordu :D neyse olayı bilen bilir bilmeyen araştırır.
Bu videoda da adam ofiste ve evde konuşan birileri olduğunu söylüyor şizofreni olabileceği hiç aklına gelmemiş mi acaba.

https://www.youtube.com/watch?v=oCxRQA9xIEU

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri