Zıpkınla dalmak istiyorum :))

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Dooo

Yasaklanmış
Arkadaşlar youtubedan kazandıgım ilk para ile yazın dalabileceğim kıyafet + zıpkın ve gerekli malzemeleri almak istiyorum bunun için üstadlara danışmam gerek varmı forumda bu işle uğraşan :)

Daha önce yaptım fakat çok amatör 1 şekilde :)

bu zıpkın olayını hiç anlamıyorum balığa nasıl sallıyorsun onu mantıken saçma geliyor :)

Ben babama almıştım öyle duruyor evde :) o lastikleri çok sert takması ölüm gibi :)

Ben babama almıştım öyle duruyor evde :) o lastikleri çok sert takması ölüm gibi :)

Öyle bir sıkıntısı var ama kıyafet ile suda zor olmaz gibi biraz vücut çalışcam yaza kadar :)

---------- Mesaj saat 12:28:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:27:04 civarında gönderildi. ----------

İnsanın konu dışıya konu açası gelmiyor artık millet ana sayfada takılıyor konudışıdaki konular gözükmüyor Konu dışı konuşmalar için başka forum arıyorum insanların arada sırada sohbet etmesi lazım hep youtube hep youtube sıkılıyor :)

Valla benimde deniz altı dünyasına çok büyük merakım var bu işe.
Yazın özgün video işine malzeme yapmayı düşünüyorum bu konuyu. :)
ZIPKINCI gibi bu işi yapanların birleştiği forumlarda temel sorularına çok rahat cevap bulabilirsin.
Burdan sağlıklı bilgiler çıkmayabilir, çıkacaksada bu işle direk uğraşmış birinin konuyu görmesini bekleyeceksin. :)
@beyto33 abimizin su altı fotoğraflarını hatırlıyorum sanki, o ne derece biliyor bu işleri bilmiyorum belki yardımcı olabilir.

Valla benimde deniz altı dünyasına çok büyük merakım var bu işe.
Yazın özgün video işine malzeme yapmayı düşünüyorum bu konuyu. :)
ZIPKINCI gibi bu işi yapanların birleştiği forumlarda temel sorularına çok rahat cevap bulabilirsin.
Burdan sağlıklı bilgiler çıkmayabilir, çıkacaksada bu işle direk uğraşmış birinin konuyu görmesini bekleyeceksin. :)
@beyto33 abimizin su altı fotoğraflarını hatırlıyorum sanki, o ne derece biliyor bu işleri bilmiyorum belki yardımcı olabilir.

ben 2 yıldız balık admaım 100 küsür dalışım var en son 36 M ye daldım...gel merisene daldırayım seni :)

ben 2 yıldız balık admaım 100 küsür dalışım var en son 36 M ye daldım...gel merisene daldırayım seni :)

Abi bende bebekliğimden beri yüzerim ama dalma apayrı dünya tabiki.
Yinede kulak eşitleme falan ufak tefek şeyleri biliyorum.
Yavaş yavaş amatör olarak geliştiricem kendimi snorkeling konusunda.
Scuba olayları bayağı masraflı oluyor.
Özgün fikir tutarsa onuda yaparız gerçi. :)
Birde snuba var abi biliyormusun, videoları falan var mantıklı ve basit bir sistem ama türkiyede bu olayla ilgili hiçbir kaynak, satış vs. hiçbirşey yok.

Saros körfezinde olacak bu dediklerim.
Mersin ters kaçar bana. :)

bende mersindeyken bi ara heves etmistim ama bi arkadas yakalanmis, butun malzemelere el koymuslardi. O yuzden vazgectim. Bunun ocin bi ruhsat falan gerekli heralde ?

yanliş anladin :)

ben türkiye su alti fedarasyonu 2 yildiz balik adamim :)

hocam badisiz dalmamani tavsiye ederim. once guvenlik. ne kadar kendine guvensen de, ongoremedigin bir aksilik karsina cikabilir.

hocam badisiz dalmamani tavsiye ederim. once guvenlik. ne kadar kendine guvensen de, ongoremedigin bir aksilik karsina cikabilir.

badi iş malesef zor gözüküyor tek takıldıgım için daldıgım yerde , ama tehlikeli olacak şeylerden uzak dururum 5-6 metrede zevk yaparım :)

ne güzel ya cidden böyle fikirleri olması cidden insan istedigini diledigini yapamadıgı sürece nasıl mutlu olabilir ki
benimde surf merakı oldu bu yaz bi gelsin idda filanda yaptım hatta arkadaşımla en erken kim ögrenirse macbook air alıcaz bakalım idda büyük baya ama bakalım :D

deniz merakı olan üstadlarım yokmu forumda :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri